MY YEAR

Mitt år i meningar.

Januari: Året började inte alls bra, bråk med vänner, avundsjuka, varenda dag i skolan var smärtfullt. Det tog verkligen på psyket, det var förjäkla jobbigt. Varenda dag var som helvetet, utan att ens överdriva. Efter mycket om och men så startade jag denna bloggen den 18 januari, den blev en plats där jag skrev av mig. Min alldeles egna dagbok. Annars så gick mina dagar åt att börja lyssna väldigt mycket på Westlife och Secondhand Serenade, men Jonas Brothers var fortfarande favoriterna. Satt och hoppades på att Jonas Brothers skulle komma 2010, varenda dag fanns där ett litet hopp, tyvärr blev det inte så. But i still love them. Jag blev även beroende av té på kvällarna och att slå på Grey's anatomy avsnitt sådär vid 00.00-tiden var alldeles underbart tyckte jag.

Februari: Nick Jonas and the administration gick på replay hela tiden i min hörlurar, hade väldigt mycket plugg i skolan. Blev en aning för mycket skoltrött, fast försökte ändå tänka positivt på morgonen. En dag fick jag prata med en lärare, då tog lärarna tag om vad som hade hänt, bråket med vännerna osv. Dock blev det inte bättre. Hade även min första frågestund i bloggen, något som jag tyckte var väldigt roligt. OS började och jag satt och kolla när alla våra svenskar tog medaljer och om det verkligen finns något som jag aldrig glömmer så är det Herrstaffetlaget, fan vad bra dem är!

Mars: Skaffade twitter. Allting löstes i skolan, något som gjorde mig så himla glad. Åkte på konfirmationsläger, det var väldigt roligt. Att kunna få konfirmera sig med världens bästa grupp gjorde så att jag skulle kunna göra det igen. Planerade inför min födelsedag, vad jag önska mig och så. Anna Bergendahl vann Melodifestivalen, även om jag lite i smyg höll på Salem al Fakir. Blev en aning beroende av Paramore. Praoade på dagis och hade sen ett efterlängtat lov som jag spenderade med mina favoriter. Allt från tjejkväll till bio. Klicka även hem Lipstick Jungle säsong 2, som jag blev alldeles för beroende av. Väldigt bra månad om ni frågar mig!

April: Blev äntligen 15 något som jag hade längtat efter allt för länge. Lyssnade allt för mycket på spotify och kollade allt för mycket på Grey's anatomy. Alla konfirmander var tvungna att vara med i "midnattsmässan" något som jag verkligen inte hade något emot, eftersom det var sjukt roligt. Det gick bra för BOIS i serien och har nog aldrig varit lyckligare. I födelsedagspresent fick jag min gröna klocka från "jet set", precis den jag hade önskat mig! Hade min andra frågestund också. Köpte mina efterlängtade limegröna CONVERSE!

Maj: Blev en grillkväll nere i byn med alla mina favoritvänner, vi dansade och hade kul ända in på natten, vid 03-tiden lämnade vi stället för att bege oss hem igen. Jag konfirmerade, något som jag var väldigt stolt över, men även ledsen då jag faktiskt saknade läsningarna. Betygsnacken blev allt mer och mer i skolan och jag var väldigt nervös för jag ville behålla mina betyg. Blev väldigt dålig på att blogga då det faktiskt var för mycket i skolan. Men, efter allt så blev det faktiskt några inlägg. Annars så njöt jag bara av alla skoldagarna i skolan. Såg the last song med mina bästavänner, allt för många tårar fälldes i den biosalongen, men ack vilken fin film!

Juni: Blev många utflykter med klassen, bland annat till VEN, där det skapades så många minnen som jag aldrig kommer att glömma. Sista dagen innan skolavslutningen åkte vi till ett köpcenter, där köpte jag även min första Touchmobil. Skolavslutningen blev väldigt bra, några tårar fälldes på grund av vissa lärare som lämnade oss, men inte mycket mer. Åkte till Örebro med världens finaste lag, där har vi minnen för livet. Även om jag saknar det var dag, så gav det mig en tankeställare att verkligen ta vara på detta lov. Åkte till stranden och brände hela min rygg, något som jag inte hade räknat med. Hjälpte även min farmor att måla om hela huset. VM började och jag älskade livet.

Juli: Kollade sjukt mycket på VM i fotboll, mina favoriter var Argentina, Spanien och Holland. När det var Spanien och Holland i final så höll jag ju såklart på Spanien, mest för att dem ligger närmast i mitt hjärta. En massa cykelturer med mamma där vi pratade om allt mellan himmel och jord, vilket även gjorde att vi växte närmre varann, vilket jag är väldigt glad över. Annars tillbringade jag nästan all min tid ute i det fina vädret. Klickade även hem säsong 1 och 3 på O.C, eftersom det var längesen jag såg det. Det tog 2 dagar sen hade jag redan sett klart säsong 1. Då beställde jag hem säsong 2. Jag har nog aldrig varit så beroende av en tv-serie, men herregud vad bra den är. Började tänka mycket på gymnasium och vad jag skulle välja. Blev även en hemmamänniska, blev väldigt nära min familj.

Augusti: Fortsatte att cykla med mamma varenda dag, många cykelturer men herregud vad roligt det var. Kollade fortfarande för mycket på O.C. Jonas Brothers lyssnade jag på även allt för mycket. Ingick i ett samarbete med Disney Channel där min blogg blev utvald, där laddade jag upp en massa videos på Disneystjärnorna, något som jag kommer fortsätta med. Skolan började och jag gilla inte alls det. För mycket regler, för mycket nya lärare, men i slutändan blev allt bra. Åkte på roadtrip med min syster och farmor till ett glasbruk i Småland. Dock fanns det inte så mycket på glasbruket, men vi hade så himla roligt i bilen, herregud vad vi skratta mycket! Allvaret började i skolan och det blev för mycket snack om Nationella Proven.

September: Berättade för mamma och pappa att jag ville åka som utbytesstudent till U.S.A. Men senare bestämde jag mig för att flytta dit efter studenten, denna drömmen vill jag verkligen att den ska bli uppfylld. Spelade fotboll som aldrig förr, flera matcher varenda helg, hade fullt upp. Skolan var även den jobbig och började bli en aning skoltrött, för mycket prov och läxor. Jonas Brothers började jag lyssna ännu mer på, herregud vad jag älskar dem alltså! Camp Rock 2 hade premiär, den filmen är förjäkla bra alltså! Var på en fest som blev väldigt lyckad, något jag var väldigt glad över. Såg även BOIS spela, dock blev det förlust, men det gjorde inte mig något.

Oktober: Började sakna sommaren lite för mycket men började längta efter vintern lite för mycket med. Fina släktingar kom ner från Småland, grillkväll och en annat mys stod på schemat. Var iväg och se HIF, något som jag ångrar en aning, men eftersom jag åkte med klassen så gjorde det inte så mycket. Praoade på Bokia, något som blev väldigt populärt hos mig, väldigt roligt faktiskt. Efter det hade vi ett efterlängtat höstlov, då det blev en fest där vi dansa till musiken så vi blev alldeles slut i benen. Taylor Swifts album "Speak Now" släpptes och jag droga verkligen det. Den tjejen, hon är grym hon.

November: Började fota en massa naturbilder med min touch mobil, men sen byta jag tillbaka till min gamla mobil. Mycket bättre att smsa på den! Tog ett väldigt stort beslut när jag bestämde mig för att sluta på fotbollen, något jag faktiskt chockerande nog inte ångrar. Blev allt mer och mer sugen på att åka till New York. Såg dokumentären "Bulgariens övergivna barn" och kom på vad jag vill jobba med när jag blir stor. Annars tog jag ett beslut till att inte bli vän med en nära vän till mig, sviker man mig och snackar bakom ryggen, då får man skylla sig själv faktiskt. Fick en Maria Montazami autograf, skriven av henne själv, vadå att jag blev överlycklig?

December: Många roliga dagar med mina favorittjejer i klassen, men gled ifrån resten av klassen mer och mer. Men, det ändrades sista dagen då det blev mycket skratt. Snön kom och vi hade så himla roligt, pulka åkande och en massa snöbollskrig. Fina tjejkvällar, hemmakvällar med familjen. Bestämde mig för att 2011 ska bli det bästa året någonsin.

Jag ser framemot 2011, nu kör vi liksom.
xoxo
Linn

I WISH THERE WAS A WAY FOR THEM TO STOP


Taylor Swift - Brought up that way.

Denna släpptes för tidigt, men herregud vad bra den är!

THINKING OF YOU

Nu är jag hemma igen, har just tränat 12 kilometer och styrketräning, herregud vad seg jag blev nu. Ni förstår att uppdateringen blir lite sämre nu när det är nyår, ska iväg ikväll och så. Men, nu kollar jag på OS-krönikan sen blir det äta lite, xoxo.


Vilka killar alltså!


AMAZING


samantha barks and nick jonas

COULD YOU STAY AWAKE FOR ME?

Hej allihopa, jag ber om ursäkt för uppdateringen, men har det så mysigt här hos farmor. Hon fick lite besök i eftermiddags, alltid trevligt. Nu sitter vi och bara chillar, imorgon är det nyårsafton, wiiho! Jag firar med fina vänner nere i byn, lite småfestligt blir det väl. xoxo


UPDATE

Uppdaterar om några timmar, ska till farmor och spenderar natten där. Får nog en dator annars mobilbloggen, xoxo.

NOT TIRED


Jag går och lägger mig i sängen och kollar på O.C nu. Eftersom jag sov till 2 idag ungefär så är jag inte alls trött. Vi hörs nog lite senare, kram på er. xoxo


THE TRUTH


Älska sanningen men förlåt misstagen.

I'M LIKE FLYING


Jonas Brothers are going to release an album in 2011. Nick, 'We are working right now on what that’s going to sound like, just, you know, taking our time and really trying to make something great, no matter how long it takes. Hopefully, 2011 is the timeline, but we’re not sure just yet. We’re in no rush. We’re writing a lot of music, but in no rush to release an album.

Källa: Oceanup.


CONNECTION TO LIFE

A good friend is a connection to life - a tie to the past, a road to the future, the key to sanity in a totally insane world. 

-Lois Wyse

Dag 19 – En favorit

En favorit, tog ett tag att förstå vad jag skulle skriva. Favoritdag har jag redan skrivit, därför tänkte jag berätta om min favoritkänsla. So, here it goes.

Min(a) favoritkänsl(or).
När det pirrar i magen av att veta att man ska hitta på något roligt nästa dag, med vännerna, med familjen, det kvittar. Känslan av att vara älskad, känslan av att vara runt sina vänner, skratten, tårarna. Känslan att ha en familjekväll. Känslan innan skolavslutning. Känslorna som kommer när det är för mycket i huvudet, då man lägger sig ner i sängen och klickar igång favorit cd:n. Känslan av att lyssna på Jonas Brothers. Känslan av att vara på konsert. Ännu en gång. Känslan att vara runt familjen och sina bästavänner.

Jag har många olika känslor, men detta är favoriterna, har säkert glömt något. Men detta kom ut när jag skrev.


CAN IT GET BETTER THAN THIS?


miley cyrus and taylor swift

NO WORDS

Igår kom jag till S vid 16-tiden, sen kommer gästerna vid 18-tiden. Vi åt, höll tal, sjöng och bara fjanta oss. Herregud vad vi skratta alltså, det var helt otroligt. Sen sov vi i två olika rum, men i vårt rum var det energi över när de andra skulle sova. För vi kolla film fram tills 02.50-tiden, sen gick vi upp och bädda. Sen var vi så pigga, så vi låg där, pratade om allt mellan himmel och jord, hela natten. Jag har aldrig tvekat på mina vänner, jag kommer aldrig göra det! Ni är så underbara, no words! Så imorse vid halv 7 tiden bestämde vi oss för att sova, fast runt 7 somna vi faktiskt. Sen blev det frukost vid 2-tiden ungefär. Men, ack så roligt vi har haft. Kärlek på er, ni är allt och lite till! ♥


VEM KUNDE TRO?


Vem kunde tro att Jonas Brothers skulle designa klockor? Fast alla klockor jag har sett, är faktiskt grymt snygga. Hade verkligen inte tackat nej till en sån här fin klocka!

I'M NOT AFRAID TO FALL

Hej bloggen, jag ber om ursäkt för att jag har bloggat dåligt. Men har haft en alldeles för underbar dag både igår och idag. Kan berätta mer om det sen. Kom hem för lite mer än 1 timme sen, jag har fått ett träningschema så jag tog tummen ur och började träna direkt. Kondition och styrka, känns förjäkla bra nu om jag får säga det själv. xoxo


Glömde blogga innan jag åkte hemifrån, ber...

Glömde blogga innan jag åkte hemifrån, ber om ursäkt för det. Jag har haft en väldigt bra dag, kan förklara mer imorgon. Imorgon är jag hemma vid 2-3 tiden, vi hörs då om inte innan. Godnatt på er, xoxo.


SAKNADEN ÄR STOR

Wie, snart ska jag träffa min bästavän igen, som är den yngsta nian på hela skolan. Det är lite coolt tycker vi, haha. Idag för ett år sen så hände rätt mycket saker i mitt liv. Därför tar jag vara på tiden nu, ska bli så himla härligt att bara vara med dem jag älskar mest (förutom min familj). Ska bli kul, tror att det tas lite bilder, kanske laddar upp dem. xoxo


PEOPLE WILL NEVER UNDERSTAND YOU


BUT MY TIME WILL BE WASTING

Det mesta är löst, eller nej, inte löst. Men jag fixat det tror jag. Nu går jag och lockar mitt hår. Åker inte till tandläkaren, orkar verkligen inte, så sa att jag var sjuk. Kalas lite senare, låter kalasbra eller hur? :]


I'M NOT ASLEEP I'M UP FOR THE FIGHT

Hände saker igår som jag helst inte skriver ut här, måste ringa lite samtal. Hatar folk som skapar problem för sig själva. Men, vi hörs efter samtalen, kram. xoxo


GOODNIGHT

Klockan är alltför mycket. Men snackat med min bästavän, hon mådde verkligen inte bra, tur att allting är bra igen. That's what friends are for you know. Vi hörs imorgon, godnatt, xoxo.


IBLAND FÖRSTÅR JAG INTE.

Ibland förstår jag inte människor, hur dem hellre bryr sig om andras liv, lägger sig i, skapar bara en massa problem för sig själv. Liksom, sköt era egna liv, det blir mycket bättre. xoxo


THE WORLDS BEST SOCCER PLAYER?


Lionel Messi är verkligen bäst. Har en fin, stor, helt underbar plansch på honom på ena väggen i mitt rum. På den andra väggen hänger där tre andra fina pojkar, Nick, Joe och Kevin. xoxo

OUTSIDE

Jag var nyss ute och fota, liksom, jag fick känslan "bara för att det är vinter så ska jag fota snön". Mystisk känsla det där ja, haha. Påväg in sen fick jag syn på mina fina Converse som jag saknar så sjukt mycket att ha på mig. Längtar på ett sätt redan till våren, då får jag äntligen ha på mig dem, ska även köpa ett par nya, funderar på vilken färg denna gången dock. Men här kommer lite bilder på snön och mina converse, om det nu är så jättekul, men varför inte? xoxo




FEARLESS IS HAVING FEARS

"To me, “FEARLESS” is not the absence of fear. It’s not being completely unafraid. To me, FEARLESS is having fears. FEARLESS is having doubts. Lots of them. To me, FEARLESS is living in spite of those things that scare you to death. FEARLESS is falling madly in love again, even though you’ve been hurt before. FEARLESS is walking into your freshmen year of high school at fifteen. FEARLESS is getting back up and fighting for what you want over and over again… even though every time you’ve tried before, you’ve lost. It’s FEARLESS to have faith that someday things will change. FEARLESS is having the courage to say goodbye to someone who only hurts you, even if you can’t breathe without them. I think it’s FEARLESS to fall for your best friend, even though he’s in love with someone else. And when someone apologizes to you enough times for things they’ll never stop doing, I think it’s FEARLESS to stop believing them. It’s FEARLESS to say “you’re NOT sorry”, and walk away. I think loving someone despite what people think is FEARLESS. I think allowing yourself to cry on the bathroom floor is FEARLESS. Letting go is FEARLESS. Then, moving on and being alright…That’s FEARLESS too. But no matter what love throws at you, you have to believe in it. You have to believe in love stories and prince charmings and happily ever after. That’s why I write these songs. Because I think love is FEARLESS."

- Taylor Swift


SO THIS IS MY SWALLOWIN MY PRIDE


Jonas Brothers - Love is on it's way.
a-m-a-z-i-n-g song!

AIR DRY

Nu ska jag föna mitt hår, sen komma på vad jag ska ha på mig på födelsedagsfesten imorgon. Kanske till och med fixa mitt hår, tror jag kör på "plattångs-lockar". xoxo


HAPPY BIRTHDAY


Happy birthday Hayley.

AND I'M SORRY FOR BREAKING ALL THE PROMISES


it's the one and only Zac Efron.

YOU LIKE DRIVING ON A SUNDAY, TAKING OFF ON MONDAY

Det är kallt ute. Jag kom just på att min bästavän fyller år imorgon och jag som är så jäkla smart har glömt köpa något. Men, sen kom jag ju på min lilla plan, poäng till mig för smarthet. Imorgon ska jag till tandläkaren, sådär kul, men förhoppningsvis slipper jag använda min lösa tandställning.. xoxo


Dag 18 – Betydelsefulla låtar

Denna är väldigt svår. För om man tar till exempel Jonas Brothers så är alla låtarna betydelsefulla för mig. Men a little bit longer och when you look me in the eyes, det är låtar som alltid finns hos mig. Before the storm också!!

Lene Marlin - A place nearby.

Denna låten hörde jag precis efter att jag hade förlorat en släkting, därför blev den väldigt speciell för mig. Jag lyssnar på den då och då, tänker på personen som inte finns här längre. Lyssna på den, den är väldigt fin!

The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel.

Denna är också speciell för mig, hur kan jag inte förklara, för det vet jag inte ens själv.

The Fray - How to save a life.

Denna hörde jag första gången på Grey's Anatomy, andra säsongens slut "the final episode". Väldigt fin, lyssnar väldigt ofta på den och tröttnar aldrig. Tror nästan alla människor någon gång har hört den, för den blev väldigt populär.

OUT

Ut med sparken nu med mina syskon, ska bli väldigt roligt. xoxo


BUT THAT'S ALRIGHT BECAUSE I LOVE THE WAY YOU LIE

Hej bloggen, hoppas att allt är bra med er! Det är väl sådär med mig, ingen huvudvärk nu iallafall och det är väldigt skönt! Igår kollade jag om tredje säsongen på O.C, hann komma till avsnitt sju tror jag. Sen somna jag, herregud vad trött jag var.. Idag har jag inget speciellt inbokat på mitt schema, ta det lite lugnt bara. xoxo

 

A TRAIN RAN OVER MY HEAD

Jag förstår knappast själv hur dåligt jag mår. Känns som att ett tåg har kört över mitt huvud, utan att överdriva. Min näsa är helt täppt, kan knappt andas, jag har ont i halsen. Huvudet dunkar, känns som att jag har feber, för jag sitter här och fryser. Såklart ska jag bli sjuk på lovet, det är så typiskt alltså, jag blir alltid det. Men, jag tänker bli frisk! Jag går och lägger mig i sängen nu, kollar på några O.C avsnitt, får se om jag somnar eller inte. Annars hörs vi senare, kram på er. xoxo


IT'S A NEW LIFE

"There are things that we never want to let go of, people we never want to leave behind. But keep in mind that letting go isn't the end of the world, it's the beginning of a new life."

- Unknown.


I CAN SEE IT NOW

Jag kom hem just, har haft en väldigt bra eftermiddag. Med lite för mycket skratt, lite för mycket oseriöst snack, men även seriöst. Herregud vad jag älskar mina vänner! Nu sitter jag och äter haveregrynsgröt, mums. xoxo


NEVER GROW UP

Jag satt och lyssna på Taylor Swift "Never grow up" och man blir faktiskt rörd. Man får en tår i ögat. Jag fyller snart 16, två år till sen är jag myndig. Snart är det dags att leta lägenheter och allt det där. Om man tänker efter nu så vill man inte växa upp? Man vill snarare växa ner. För ni alla kommer väl ihåg när ni var små? Det enda man ville göra var att bli vuxen, jag ångrar det så mycket. Allt kanske inte var bättre när man var liten, men mycket var. Ett hejdå betydde bara vi ses imorgon, när man bråkade med sina vänner så varade bråket i 10 minuter sen var man vänner igen. Ens föräldrar var ens bästavänner, i min del är det fortfarande så, men jag känner många som helt enkelt tappat nästan all kontakt med sin mamma eller med sin pappa. Därför, tänker jag fortsätta vara lite barnslig, tänker fortfarande bete mig som en sjuåring, då och då. För, jag är inte redo för att bli vuxen än, jag kommer inte vara redo om två år heller. Men, att bli myndig ska bli skönt, om man kan ha det barnsliga sinnet kvar! Det tänker jag ha, det lovar jag er! xoxo


READY SET GO

Nu stänger jag ner, har fixat ett tidsinställt inlägg till er, det kommer upp vid 20-tiden. Hoppas ni får en underbar kväll, hörs kanske på mobilbloggen. Vi hörs senare ikväll, kramar till er. xoxo


HEY YOU, NOW WE'RE INTO SOMETHING NEW


Såhär såg det typ ut, fast jag var inte ledsen, utan det var HAPPY TEARS :]

Nu är jag färdigfixad, fast, jag har kollat på O.C också.. Har suttit och skrattat så att tårarna rinner och det är inte så lyckat när man har mascara på, haha. Går ut mot vägen vid 16.55 hade jag kunnat tro, Karros mamma är så snäll som ställer upp som skjuts en fin kväll som denna. Snöar? Ja, det gör det också! xoxo


WANT TO SEE MY WILDEST DREAMS COME TRUE?


who is it? well, it's Jesse McCartney.

I GUESS I'M DREAMING


Paramore - Crush Crush Crush.
Amazing song!

I DON'T KNOW, IS THAT ANSWER GOOD ENOUGH?

Nu tänker jag se klart One tree hill avsnittet, sen går jag och fixar mig inför kvällen. Bra att ha det gjort liksom, haha. Vi hörs lite senare, xoxo.


WOULDN'T THAT SAVE YOU?


Igår platta jag mitt hår, det var nästan en månad sen sist. Jag tycker det är rätt onödigt att platta det på morgonen innan skolan, sen gå till skolan sen vid 12 så är mitt hår lockigt igen. Men, hade tänkt ha det platt ikväll, när det är tjejkväll. Fast, vi får se. Eller om jag bara sätter upp det i hästsvans, dagens i-landsproblem här ja. xoxo


Dag 17 – En (Två) låt(ar) som finns med dig överallt (inte en låt utav ditt favorit band, artist etc.)

Oj, detta blir svårt. En låt som jag älskar som inte tillhör Jonas Brothers, inte tillhör Taylor Swift och inte tillhör Paramore..

Jag har många låtar, verkligen.. Men är är 2 låtar som verkligen har fastnat, låtar som jag nästan måste lyssna på varje dag.
Vitamin C - Graduation (friends forever)

Varför just denna låten? Jo, jag hitta denna när en tjej i klassen sluta, sen blev det väl som min låt till klassen. Vi slutar nian snart, den påminner om det. Detta är en sån låt man gråter till, men ändå inte. Sad tears and happy tears. Lyssna på den, sjukt bra! Ni blir inte besvikna iallafall, det kan jag lova er!

Hedley - Perfect.

Denna låten hitta jag för ungefär två månader sen, verkligen bra. Vet faktiskt inte varför den har blivit så nära mig, den bara satte sig i hjärtat direkt. Denna låten lyssnar jag på nästan varenda dag, för den är så grym. Man tröttnar inte på den heller, helt otroligt bra!! Lyssna på den om ni får chansen, ni blir inte besvikna.

Detta är väl de två låtarna jag kom på direkt, men min spotify lista innehåller över 500 låtar, utan att ens överdriva. Så ni kanske förstår att det var lite svårt att välja. But, this songs are special to me.

UP WITH THE SUN

Hej bloggen och hej alla läsare. Eller godmorgon kanske borde ha skrivit istället? Men strunt i det. Idag runt 5-tiden så åker jag till M med Karro, där spenderar vår kväll. Jag kommer väl hem igen vid 22 eller 23-tiden, något sånt iallafall. Annars har jag inga planer, har ni några? xoxo

Haha, rätt söt ändå. :]

DAGENS..

dagens saknad: min fina vän sara som jag inte har träffat på ett tag.
dagens längtan: tills på tisdag då det blir lite festkalas för S
dagens låt: Grenade -Bruno Mars!
dagens tråkigaste: att jag är förkyld.
dagens bästa: hela min familj och min bästavän som lyste upp hela dagen.
dagens humör: glad.
dagens dåligaste: att kvällen inte blev som jag hade tänkt mig.
dagens uppskattning: att människor tar sig tid till att lyssna på andras problem.

Hade ju totalt glömt detta! Ännu en gång, godnatt på er. xoxo

TURN IT OFF

Det börjar bli sent, var uppe rätt tidigt. Men, what to do? Imorgon ska jag iväg till mina superduper fina vän Saga med lite vänner, ska bli alltför trevligt. Men jag hinner blogga innan och kommer blogga efter, jag lovar! Sovgott fina läsare, godnatt. xoxo

HOW I MET YOUR MOTHER



Detta klippet höll jag på att dö av (även om jag har sett det innan), jag kan även lova er att min favorit i HIMYM är lätt Barney, haha. Kolla, ni kommer verkligen inte bli besvikna. xoxo

HOPE

Have you ever felt "no, i give up now", have you? I have, last December, my life was like hell. Everyday were so painful, going to school, almost no friends by your side. But do you know something? The hope were with me in the mind and one day everything changed. I did not give up and look where i stand today. Almost the happiest girl on this world.
Never give up hope.


I CAN FEEL YOU WALK BESIDE ME


Denna filmen såg jag just, eller den sluta för en timme sen. Men för en stund sen såg jag denna filmen. Har sett den innan, älskar verkligen den. Är nästan som fullt hus filmerna, men denna kan nog va lite bättre. SE DEN!

Yours, Mine and Ours.

MAYBE IT'S NOT ENOUGH?

De senaste timmarna så har jag hunnit kolla på 4 O.C avsnitt, har varit alltför längesen. Sen chattat och smsat lite, ändå helt okej. Älskar att ha lov, världens bästa sak i hela världen.. Annars då? Jo, om 47 minuter för att vara exakt börjar en film jag och min syster ska se, känns ändå helt okej. Snart är det nyår också ju, hur firar ni? xoxo


WHY NOT LEARN?


Igår fick man läsa och höra på tv:n om dessa som fick fira jul på ett tåg mitt ute i ingenstans vid Sundsvall. Ibland undrar man varför SJ inte blir bättre? Jag menar, vartenda år är det såhär? De vet ju att det kommer komma snö tills nästa år, varför inte fixa till tågen bättre? Jag läste på aftonbladet att Finland har 35 minus men deras tåg går jättebra. Det är ju inte meningen att man ska stå och vänta i två timmar på ett försenat tåg, eller, som dessa, de fick fira jul på ett tåg utan mat eller dryck. SJ borde bli bättre, för så här kan man inte ha det. xoxo

BEFORE THE STORM

I know this isn't what I wanted,
I never thought it'd come this far,
Just thinking back to where we started,
And how we lost all that we are

We were young and times were easy.
But I could see it's not the same.
I'm standing here but you don't see me,

With every strike of lightning,
Comes a memory that lasts.

And not a word is left unspoken,
As the thunder starts to crash.

Standin' out in the rain,
Knowin' that it's really over.
Please don't leave me alone.

Like I did
Before the storm.

- Nick Jonas and Miley Cyrus.



HERE WE GO AGAIN


Denna väskan fick jag igår, lila och fin. Blev väldigt glad, men blev naturligtvis glad för mina andra julklappar också. Men eftersom min sladd till mobilen är i sönder så kan jag inte ladda in bilderna på mina julklappar. Men ännu en gång, Tack så mycket!

YOU MAKE ME FEEL LIKE A TEENAGE DREAM


the whole jonas family + ashley greene

I WAS RIGHT THERE BESIDE YOU, ALL SUMMER LONG.


Taylor Swift - Tim Mcgraw.
Nästan för fin låt, takes back memories from this summer.

Dag 16 – Det här får mig att må bättre

Det här får mig att må bättre.

När jag är ledsen, lite nere, så älskar jag att vara runt min familj. Men även mina vänner, för mina ger ett väldigt bra stöd. De finns här mer än vad jag har trott att de skulle, därför är de så guldvärda. Men det må låta sjukt, men Jonas Brothers gör också så allt blir bättre. Deras musik, helt otroligt..

Men, familj, vänner och musik, det här gör så att jag mår bättre, alla är guldvärda. ♥


THE DAY AFTER YESTERDAY

Godmorgon bloggen och godmorgon alla läsare. Min jul var riktigt bra och jag blev väldigt nöjd över mina julklappar. Pengar, adidasväska, parfym, biobiljett, presentkort och lite sånt, tack så jättemycket! Idag är det ingen bra dag, jag är så himla förkyld, jag börjar tro att jag har halsfluss, så tummen ner. Nu blir det frukost, xoxo.


SOMETIMES I SING FOR MYSELF, LALALA


kelly osobourne and miley cyrus, amazing.

GOD JUL

God jul på er fina läsare, hoppas att ni får en superfin jul och en massa paket. Min jul ser inte så speciell ut, Kalle anka vid 3-tiden sen äta julmaten sen kommer tomten. Blev lite ändrade planer för att släkten inte kommer hit, men det blir ändå mysigt. Jag behöver inte gå i kyrkan idag som jag behövde förra året på grund av konfirmationen. Vi hörs senare, take care. xoxo


I'M AWAKE

Min syster kom in och väckte mig vid halv 10 tiden, åh herregud vad trött jag är nu. Det blir bara familjen som firar jul idag, lite tråkigt med tanke på att egentligen skulle släkten komma hit. Men vädret är ju som det är, inget man kan göra åt. Öppnade ett paket imorse, jag och min syster gör alltid så att vi bytar på morgonen. Av henne fick jag Jonas Brothers album "lines vines and trying times" (eftersom att jag faktiskt inte hade det) och justin bieber pins. Har redan lyssnat igenom albumet två gånger, perfekt julklapp till mig! xoxo



Såna här var det typ.

TURN IT OFF

Klockan börjar bli lite för mycket, jag börjar bli lite för trött så funderar på att gå och lägga mig. Min syster la sig för länge sedan, jag sitter uppe och läser bloggar och lyssnar på Taylor Swift. Det är egentligen konstigt, hur en sån artist, kan skriva sådana låtar som man verkligen känner igen sig själv i. Lyssnar väl på några låtar till, men nu tackar jag för mig idag. Julafton imorgon (eller idag egentligen), men vi hörs imorgonbitti. xoxo


THE HOLIDAY

Sitter i soffan nu med syster, kollar på the holiday, kan nog vara världens bästa film, typ. Jude Law är inte dåligt snygg heller. Julafton snart, känns helt sjukt?!? Känns som att det var november igår, men, på ett sätt skönt med ett nytt år också. Annars då? Jo jag vill att min syster "julvakar" med mig, men det tror jag inte att vi orkar faktiskt, haha. Vi hörs lite senare, bloggar innan jag ska sova. xoxo


THE MOST AMAZING PERSONS IN THE WORLD



This song is for every broken heart, for every lost dream.
For every high and for every low and for every person who's ever felt alone.
Tonight, this song is for you.


Some people say that Nick Jonas doesn't inspire people and that's their opinion. But if you ask me? Nick Jonas inspire me, he have such a good heart. And, he deserves a prize in kindness, in caring, in singing, or why not just every category? But if you think once again, the whole band "JONAS BROTHERS" deserves a price in all of that too, they care about their fans, they sing so good. But hey, this is just my opinion.



SMHI

Kollade just in smhi, det ska ju bli en massa snökaos här nere, idag och imorgon. Hoppas att det inte blir så illa som det sägs att det ska bli, inte roligt för de människorna som ska ut och köra ju. Men att vi får en vit jul i år, det är helt otroligt underbart! Har ju haft snö nu i över en månad, sjukt härligt. xoxo




EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD


BACK TO 2001

Your little hands wrapped around my finger 
and it's so quiet in the world tonight
Your little eyelids flutter cos you're dreaming so I
Tuck you in, turn on your favourite nightlight

You're in the car on the way to the movies
and you're mortified your moms dropping you off
At 14 there's just so much you can't do
and you cant wait to move out someday & call your own shots

Take pictures in your mind of your childhood room
Memorised what it sounded like when your dad gets home
Remember the footsteps

I just realized everything I have is someday gonna be gone

Wish I'd never grown up
I wish I'd never grown up

- Taylor Swift, Never grow up.

TOUGH LIFE


Har varit läst denna boken nu i snart 2 timmar i sträck. SJUKT bra bok, fick den ju när jag praoa på Bokia. Fick även Vampire Diaries böckerna, de ska jag läsa sen! Men om ni får chansen, läs denna boken "Bara inte du".

YOU SAY YOU WANT TO LEAVE, BUT I KNOW YOU WANT TO STAY


Rihanna ft. Drake - What's my name.
GOOD SONG!

THESE DAY'S I HAVEN'T BEEN SLEEPING


taylor lautner

Dag 15 – Mitt favoritminne

Från början hade jag tänkt skriva "28 juni 2008, när jag fick se det bästa bandet någonsin", men eftersom jag redan skrivit om det så skriver jag om ett annat som alltid följer med mig.

13 mars 2009, en helt vanlig dag. Jonas Brothers hade släppt deras datum för Nord och Sydamerika turnén, men inte för Europa. Mamma säger, men gå ut och kolla deras hemsida (för vi snacka om något om dem), helt plötsligt kommer jag in på deras turnéer, där står "STOCKHOLM, SWEDEN and MALMO, SWEDEN. Jag var i chocktillstånd, inget skrikande, jag satt tyst. Efter en stund insåg jag att de kommer till Stockholm men också till Malmö, det var helt sjukt. Jag ringde min bästavän, skrek i luren (stackars hennes familj som måste ha hört mig). 13 mars 2009 är ett speciellt datum för mig och även om Jonas Brothers inte kom så gör det inte mig något. 13 mars blev ändå kanske ett utav de bästa minnena jag har.

Men sen finns det favoritminnen med mina fina vänner också. Varje dag i skolan är ett favoritminne med dem, ett minne som jag kommer bära runt på hela mitt liv. Hur vi har skrattat tillsammans, hur vi har gråtit, hur arga vi har varit på varandra, hur många gånger vi har skrikit på varandra, men framför allt hur många gånger vi har varit lyckliga med varandra. För om det är någon gång jag är riktigt lycklig så är det med mina vänner. ♥


YOU GAVE ME ROSES AND I LEFT THEM HERE TO DIE

Godmorgon bloggen, godmorgon alla läsare. Allt bra med er? Allting är bra här förutom att min hals är riktigt dålig, har väldigt ont, men det går över! Idag har jag inga planer alls, ska försöka hitta lite rim till julklapparna och granen ska pyntas, väldigt sent, haha, nästan alla har redan en gran. Men, vad gör man? xoxo


AMAZING MOMENT


HAHAHAHAHAHA, om det är något som jag verkligen inte tröttnar på så är det dessa älgarna i Björnbröder, världens bästa är dem typ! Tusen tummar upp.

NOT MUCH TIME LEFT


Igår slutade jag skolan, det var min sista hösttermin någonsin på den skolan.. Stegen mot den stora ingången, steg som alltid är så lätta att gå var väldigt svårt på något vis. Att känna att aldrig mer fira julavslutning, bak-kalaset eller något av det med min fina klass gör ont i hjärtat. Det värsta är, att till sommaren kommer det bli värre. Men annars hade jag en väldigt fin avslutning, även på kvällen med fina bästavänner.

Klass 9, nu gör vi så att det denna sista terminen blir den bästa i vårt liv. ♥


THERE GOES MY FUTURE


Kenny Chesney - There goes my life.
Otroligt många känslor i denna videon, helt underbar är den, titta på den, låten är grymt bra med!

VECKANS DISNEYKLIPP

 
Veckans sista disneyklipp innan 2011 är en samling med bloopers med Eric Saade, hoppas ni gillar det. :]


ENJOY EVERYTHING WHILE YOU CAN BECAUSE WE DON'T LIVE FOREVER

Just varit iväg och handlat de sista julklapparna och handlat julmaten. Det blir snöstorm här nere i skåneland imorgon och på fredag, faktiskt rätt mysigt, tråkigt för de som ska ut och köra bara. Men annars då? Jag börjar bli förkyld, men tror ni jag klagar? NEJ! För vet ni vad? DET ÄR JULLOV och jag älskar livet alltså. xoxo


Dag 14 – En dag jag aldrig glömmer


A day i will never forget.

I januari fick jag veta att Avril Lavigne kommer till Stockholm, Avril var då den enda jag lyssna på under den tiden, så när jag fick veta det blev jag överlycklig. Det var en helt otrolig känsla. Men innan det lyssna på Jonas Brothers, dock klicka jag direkt, jag gilla de, men var inte beroende direkt. I mars blev jag riktigt beroende, en vecka innan konserten fick jag veta att Jonas Brothers var förband. Att få känna känslan att jag snart skulle få se artisten som jag älska och bandet som jag älska, det var helt amazing.

Sen kom dagen, 28 juni 2008. Dagen som alltid kommer finnas med, vad som än händer. Vi började resan upp mot huvudstaden vid 8 på morgonen, 65 mil, men det var det värt. När vi väl kom fram var det dags för att köa, men hade vi något emot det? NEJ, även om vi var hur hungriga som helst. Efter ett tag kom Garbo, men jag visste inte direkt vem Garbo var då, men jag fick hans autograf på armen.

Sen fick jag se världens bästa band, jonas brothers. Att stå och sjunga med i alla låtar, att egentligen bara få stå där var helt amazing. En dag jag aldrig glömmer är 28 juni, föralltid med mig i mitt hjärta.
Forever and always.


ALWAYS IN MY MIND

I'd go back in time and change it but I can't
So if the chain is on your door, I understand.

But this is me swallowing my pride,
Standing in front of you saying I'm sorry for that night,
And I go back to December all the time.

- Taylor Swift

A BREAK

Jag har haft en liten bloggpaus, försökt umgås med mina vänner de sista dagarna i skolan. Nu har jag jullov och är tillbaka med ny energi.. Har fått mina betyg och kan inte förklara med ord hur glad jag är över dem! Annars då? Igår efter skolavslutningen åkte jag till min bästavän där alla fina vänner va, nu vet jag varför mina vänner kallas bästavänner, älskar hur vi kan vara stenseriösa när det kommer till att prata om vissa saker, men senare bara bryta ut i skratt så att tårarna rinner. Helt otroligt, i love you guys. xoxo


I'M HAVE NO WORDS



Läste detta just. Jag har inga ord. Jag förstår det inte. Jag älskar Paramore, det är ett utav mina favoritband, även om Jonas Brothers är högre upp på listan. Att Josh och Zac hoppar av är helt sjukt. Jo, Hayley, Taylor och Jeremy är kvar, men det blir inte samma sak. Suck, no words. xoxo

Dag 13 – Något du älskar

Det finns mycket jag älskar, därför får ni det mesta av allt jag älskar.

Min familj. Veta att man kommer få världens största kram när man kommer till skolan. SPOTIFY. Klassresor. Jonas Brothers. 20:de varenda månad. Min mobil. Konserter. Väntan på något roligt som ska hända. Få presenter. När hela släkten är samlad. Converse. Julafton. Sommarkvällar med bästavänner. Vintern. Klassen. Mina bästavänner. Ben and Jerrys. När man får ett gulligt sms av bästavännen som bara berättar att hon älskar en. Roadtrip med vänner eller med familj. Åka tåg långt. Skåne. Filmkvällar. Åka berg och dalbana så att det kittlar i magen. Att bli kittlad. Läsa bloggar. Att skratta så att tårarna rinner och så att det gör ont i magen. Ännu en gång Jonas Brothers. Gå på bio. Dagdrömma. Att vara 15 och att snart bli 16. Födelsedagsfester för vännerna. Dagen innan skolavslutning. Nyårsafton.

Ja, ni kanske förstår att jag älskar mycket här i världen och ännu mer finns det, men då blir listan lite för långt. Hehe, men sån är jag. Vad älskar ni? :]


YOU ARE NOT EASY TO LOVE


Rihanna - Complicated.

THIS IS THE NIGHT

Har städat hela dagen typ, innan kom mormor och titta förbi, mycket trevligt. Nu? FILM!


THIS IS THE NIGHT

Har städat hela dagen typ, innan kom mormor och titta förbi, mycket trevligt. Nu? FILM!


BETTER

Det blir bättre uppdatering imorgon, lovar! Godnatt på er!

I WANNA BREAK UP THE MADNESS


It's Joe Jonas and Winston, so adorable.

HOPING THAT NO ONE WILL SEE EVERY TIME SHE CRIED

Bad update, sov hos min bästavän igår till idag, väldigt mysigt. Vi pratade om allt mellan jord och himmel och hittade på en massa roliga saker. Idag har jag börjat städa mitt rum, fast orkar inte att städa klart det, men sån är jag. Fixar det imorgon istället. Vad gör jag nu då? Lyssnar på Nick Jonas and the administration, helt amazing. xoxo

so true.


YOU ARE AMAZING


Nick Jonas in Les Miserables, i'm speechless.

TIME FOR SCHOOL


Blogg.se slutade fungera igår och jag blev arg, men det löste sig när jag gick och la mig. Nu är det skola, bara chill-lektioner, men ändå. Vi hörs senare, tror inte att vi blir hemskickade idag dock.


AND I'M FREE FALLING

"I wanna free fall out into nothin'
Oh I'm gonna leave this, this world for a while"
- John Mayer


WHAT DO YOU KNOW, IT'S TIME FOR CHRISTMAS


Evan Taubenfeld - Merry Swiftmas.

Jag hörde denna första gången förra julen, Taylor Swift twittra om den, den är bara för bra!

A-W-E-S-O-M-N-E-S-S


Nick, Jack and Garbo = Beat lab!

TURN THE TIME BACK

Jag är hemma, överlevde denna snöstormen också. Har nog kommit mer än 1 dm.. Så efter idrotten sa min idrottslärare att alla fick åka hem vid 12, fast jag åkte hem lite senare. Mysigt och roligt att vara på skolan när alla andra har slutat, jag och K hade jätteroligt faktiskt. Annars då? Jo, dagen var jättebra dock hände en sak som jag blev väldigt arg för..


Vi blir hemskickade nu, för det är riktig ...

Vi blir hemskickade nu, för det är riktig snöstorm ute. Men jag åker hem vid 2 tiden, så vi hörs lite efter det. Ta det lugnt där ute i snön, xoxo.


TAKE IT DOWN

Trött som en gnu, tar ner datorn till soffan, där blir det mer uppdatering. Vad kommer på tv ikväll? Grey's anatomy är ju slut? Hm, får se. Hörs snart, xoxo.


SO THIS IS ME, STANDING IN FRONT OF YOU



Taylor Swift - Back to December.

Att Taylor nog just nu är den bästa kvinnliga artisten i mitt liv är det inget snack om. Helt amazing!

VECKANS DISNEYKLIPP



Här kommer veckans klipp för Disney Channel. Det är med Jonas Brothers som berättar om sitt engagemang i Disney's Friends for change, ett initiativ för att stoppa klimatförändringarna som blivit en succé runt om i världen. Jag rekommenderar det för er att om ni har tid se det, för det är väldigt bra att veta vad som händer i världen.

Intresserad över att se fler klipp från andra disney stjärnor? Kika då in på --> http://youtube.com/disneychannelse



Dag 12 – Mina rädslor

Glömde skriva den igår, såklart, men vi kör på den idag istället!

Mina rädslor:
Jag tänkte först skriva min fobi, att jag verkligen hatar ormar, men, det är inte min största rädsla. Min största rädsla är att förlora någon som jag älskar. Tänk er att förlora en vän, en familjemedlem, släkting? Det är en väldigt läskig tanke att bara tänka på. Men, det kanske inte händer snart? Men, det kommer alltid vara en rädsla för mig, därför tar jag all tid jag kan för att umgås med mina vänner, med min syster, med mamma eller pappa, med mina släktingar.

Sen har jag även en rädsla till och det är att vakna upp och bara inse att man har missat så mycket i livet. I december förra året så mådde jag rätt dåligt och jag tänkte aldrig positivt, därför missa jag väldigt mycket. Men om man bara tänker allt positivt, ler och har roligt varenda dag, då blir allt bra!


BREDVID DITT NAMN SÅ STÅR ETT NAMN TILL


who is it? who is it? it's blake lively!

LET ME HEAR YOU SAY HEYHEYHEY.

Jag är hemma efter en sjukt underbar dag i skolan. Dagar som dessa älskar jag livet mer än någonsin, det bästa var att vi var ungefär tio stycken i klassen också. Skratt, skratt och ännu mer skratt så att det gör ont i magen och att tårarna rinner. Tror nog att jag har världens bästa vänner. xoxo


Hej bloggen, hann inte blogga imorse då ja...

Hej bloggen, hann inte blogga imorse då jag försov mig. Men jag är i skolan nu, halva klassen saknas då dem är iväg någonstans, väldigt skönt faktiskt. Rätt många lärare är sjuka också, så blir lite håltimmar då och då. Men, jag slutar vid 4 är hemma halv 5, vi hörs då om inte innan. xoxo


HISS OCH DISS



Veckan när betygen är satta - Inga mer läxor, inga mer prov!

Att veta att man snart får en ny start med gymnasium.

Min fina klass som även är en aning störda, but i love them anyway.

Julen.

Facebook.

Mina fina läsare som läser min blogg.



Is på vägarna till skolan - Jättekul om man bara ramlar inför alla? - NEJ!

Nationella prov i NO - Varför är det nödvändigt, så himla onödigt istället.

Allt snack om att vara gammal nog för att kunna ta egna beslut - Vi har förstått att vi är 15!


SMHI

Kollade just SMHI, tydligen ska det snöa imorgon. Inte så jättekallt, tycker det ska bli roligt med snö dock, älskar snön. Jag tycker dock att det är väldigt onödigt att gå i skolan när man inte gör något, allt vi gör är att kolla på olika filmer på olika lektioner. xoxo


DOES HEAVEN REALLY EXCIST?


Avril Lavigne - Imagine.
Sjukt fin låt som egentligen John Lennon sjunger, dock gjorde hon en cover på den!

IMAGINE IF PEOPLE COULD LIVE FOR THE DAY

Did someone say Desperate Housewives? Did they? Did they? Ohyes they did..


BACK TO DECEMBER

Efter att jag hade duschat så gick jag ut och hjälpte mamma att hämta ved. Av en slump tittar jag upp mot himlen och ser en liten del av det här meteorregnet som har kommit mot oss. Stjärnan föll mot marken och jag önskade mig en sak. Det var magiskt, helt otroligt. Sen ställde jag mig därute i tio minuter, kollade bara upp himlen, den är så stor, den är så nära men ändå så långt bort, miljontals mil ifrån oss. I de tio minuterna stod jag bara stilla, kolla upp mot himlen och njöt av mitt liv. För när jag kollar upp mot himlen så känner jag mig så lycklig. Över allt jag har, över alla mina vänner, över min familj. Helt otroligt magiskt. xoxo

Inte min bild, tagen från Google.

YOUR NOT EASY TO BE WITH

En dusch nu, sen BONES, sen ta ner den bärbara, sen Desperate Housewives, sen se om man orkar starta plattången och fixa håret. Men vi hörs när jag sitter vid den bärbara. xoxo


ICA-REKLAMEN ÄR NOG BÄST


ICA-reklamen just nu, sjukt bra!!! Älskar Jerry på slutet också!

IT'S OVER, I'M NOT COMING BACK.


Läste just på oceanup att Zac och Vanessa har gjort slut. Jag flög nästan av stolen, sen sprang jag ner till min syster och bara skrek. Ni kanske förstår att jag blev lite chockad? Tråkigt, väldigt tråkigt. Hope they stay friends though.

FRÅN OCH MED NU

Hemma nu, tog nog världens största mellanmål för en liten stund sen, det satt fint. För kokt torsk i skolan var inte lika fint, usch.. Chill dag i skolan, blir såhär hela veckan. IM LOVING LIFE! xoxo


Sitter i bilen påväg hem, uppdaterar snart...

Sitter i bilen påväg hem, uppdaterar snart. xoxo


SLEEP TIME

Godnatt på er, en dag imorgon också ju. Hoppas ni får en fortsatt fin kväll. Sovgott, xoxo.


Dag 11 – Favoritbild på ditt favoritband, varför just den bilden?


Finns många bilder som är mina favoriter, men detta är en av dem!

Varför just denna bilden? Bilden ger mig rysningar, bilden ger en kärlek, bilden gör en varm. I börjar kämpade Jonas Brothers något extremt över att bara några skulle lyssna på deras album, de blev svikna då och då. Men gav de upp? NEJ! They kept going, they were always believing. Dem ville att deras drömmar skulle bli sanna och det blev de. Kolla vart de står idag. På en scen inför tusentals människor and they are doing their thing. Never give up hope, if they could make it, then we can!


YOU KNOW THAT WE ARE SUPERSTARS RIGHT?

Eftersom det är helt galet kallt så det lockar väldigt mycket att ta ner den bärbara datorn till soffan framför kaminen? Hur låter det tycker ni? Sen stannar vi där resten av kvällen. BRRR så kallt det är! xoxo


YOU ARE FIREWORK


miley cyrus in new orleans, amazing.

MINA TANKAR JUST NU

Ett steg i taget, den ena foten framför den andra. Tre månader kvar, sen ska vi ha valt, besluten som är och blir ens största beslut i hela livet. Vart ska jag någonstans? Alla skolor vill ha mig, men vart vill jag? Ska jag gå dit? Eller sikta åt andra hållet? Det känns läskigt att veta att om ett år är jag någonstans, som är långt ifrån min trygghet. Jag har hittat en bra skola, hjärtat säger JA men hjärnan säger NEJ VÄNTA LITE. Man vill ändå välja snabbt, man vill ta itu med problemen nu. Att lämna hela min klass kommer att vara som en kniv i mitt hjärta. Men? Har jag något val? Är det alltid såhär svårt? Time to think, time to be positive. Vart jag ska gå? Eftersom jag inte har sökt än så är det inte säkert, det får ni veta i april.

xoxo

All you need is time.


MISS YOU SO BAD

Jag är hemma, var på mina syskons lucia, så himla fint. Min skola hade också ett väldigt fint luciatåg, var dock inte med, man missar allt för många lektioner. Nu ska jag äta, xoxo.


saknar sommaren och mina fina converse. :(

WHAT A SHAME WE ALL BECAME


Ohnej, nu måste jag verkligen ta tummen ur och bli klar. Förstår inte varför jag sitter vid datorn fortfarande?! Men kan berätta för er att jag såg just How i met your mother och det avsnittet var helt sjukt, haha. Men vi hörs vid 4 halv 5 tiden. Kram, xoxo.


SMHI


Picture taken by me, last winter by the bus!

SMHI visar för dagen att det är 8 minus ute just nu, kallt som sören. Jag hade tänkt mig typ 4 minus?! Men jag hade fel.. Men detta är bättre än när det regna då allt blev slask, sånt gillar vi inte! xoxo


AND I'M FREE, I'M FREE FALLING


John Mayer - Free falling.
AmAzInG song!

GOOD MORNING

Även om jag faktiskt la mig sent så är jag rätt pigg nu. Det enda som inte lockade när jag skulle gå upp var hur kallt det är. Riktigt kallt ute, helt otroligt. Men ändå så himla mysigt. Nu ska jag fixa mig sen hämtar K upp mig och då åker vi till skolan. Ser framemot en härlig och en rolig dag med min underbara klass. xoxo


SLEEP TIME

Klockan är alldeles för mycket och jag måste verkligen sova. Vi hörs imorgon på er fina läsare. Sovgott, godnatt, xoxo.

picture taken by me, helsingborg by the night from the boat.

Dag 10 – Vad vill du bli när du blir stor?

Ja, denna frågan är svår. Just nu vet jag inte svaret heller. Jag vill flytta utomlands, helt USA och försöka att lyckas där. Men vad jag lyckas med är fortfarande frågan. Turism har jag velat jobba med, men har ändrat riktning lite. Först och främst så ska jag läsa samhäll på gymnasie, inriktningen kanske blir Beteéndevetenskap eller Turism, vi får helt enkelt vänta och se. Framtidsplanerna är att resa mycket och att flytta.


I WILL KEEP YOU SAFE


Westlife - Safe.
Väldigt fin låt, lyssna och njut!

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD


AMAZING

Söndagsångest brukar jag alltid få, idag får jag ingen, betygen är satta och jag älskar livet. Längtar tills skolan imorgon.

Skolan är platsen där jag skrattar så att tårarna rinner, skolan är platsen där jag skapar minnen för livet. Mina vänner och jag, vi sitter i korridorerna i skolan, skrattar och har roligt. Tillsagda blir vi det med, men, jag har hellre roligt än att sitta och ha tråkigt. Jag vill vara 30 år och komma ihåg min skoltid och mitt liv som en tonåring som om det vore världens bästa tid mitt liv. Inte som att det var ett helvete, bara plugg och sånt, det vill jag inte komma ihåg. Utan jag vill kunna komma ihåg att jag hade världens bästavänner som jag hade grymt roligt med.
Mina bästavänner, jag tackar för att ni alltid gör mig glad, även om jag är nere på bottnen ibland. ♥

xoxo


HERO OF WAR


This picture is taking in Copenhagen in October 2009 with amazing friends. I miss it everyday, unfortunately..

STUCK IN THE MOMENT

Jag tog ner den bärbara datorn och vid den sitter jag just nu. Kollar även på Gossip Girl, Serena ligger på sjukhus nu ju. Men nu är det reklam, finns inget värre.. Imorgon är det skolan, även lucia som är rätt roligt, min bästavän är med i luciatåget och jag håller tummarna att allt kommer gå jättebra för henne. Tredje advent idag också ju, helt sjukt vad tiden går snabbt, eller hur? Snart julafton, ssswwisch säger tiden.


TIRED

Efter 20 minuters hårt "pass" på träningscykeln så är jag grymt trött. Innan det blev det pytt i panna med köttbullar istället för oxkött, satt riktigt fint. Right now? Tired, tired and tired again.


IT'S GETTING DARK, TO DARK TOO SEE


emily osment, yeah.

GÓ MIDDAG

Uppdateringen har blivit som den har blivit på grund av att mina släktingar har varit nere. Uppdaterar som vanligt ikväll igen, ta hand om er. xoxo



Släkten kommer ner från småland, därför bl...

Släkten kommer ner från småland, därför blir uppdateringen som den blir. Hos farmor nu för att äta middag, men vi hörs senare. xoxo


Efter en sjukt jobbig vecka så ska jag fak...

Efter en sjukt jobbig vecka så ska jag faktiskt sova nu. Har inte fått bra sömn på några dagar nu, så ska bli skönt att sova. Jay vinner idol, även om jag inte direkt gillar han, så grattis. Jag vill att olle släpper album snart dock. Nej, godnatt på er. xoxo


Dag 9 – Förklara mer om din skola

Min skola:

Jag går på ett högstadie i nionde klass ungefär fem minuter hemifrån med bil en kvart med cykel. Namnet på skolan? Det skriver jag inte ut. Men man kan väl säga att den skolan förändrade mig på ett väldigt bra sätt. I mellanstadiet så var jag den tjejen som aldrig direkt sa sin egen åsikt, pratade knappt, läraren sa aldrig till mig. Aldrig något.. Men, ni kanske tycker, det är ju bra att inte bli tillsagd av sina lärare, men, nej det tyckte inte jag. Så, jag bestämde mig för ändra på det. På ett sätt blev det enklare att hitta vänner också. Men, min skola, den är väl inte direkt känd för att vara världens bästa, men för mig är den en trygghet, där jag har alla mina toppenvänner. Blir jobbigt att lämna den tills sommaren då när man ska börja på ny skola.


DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYS

Tar ner den bärbara till soffan, där kommer jag spendera min kväll med min syster, som jag knappt har umgåtts med denna vecka. Vi ska se någon film och bara ha det allmänt mysigt, men vi hörs om några timmar igen, ha en fin kväll. xoxo


WHAT WE CAME HERE FOR


Kevin, Nick and Joe, no words can describe them. ♥

I JUST KNEW

För en timme sen kollade jag klart på BONES avsnittet som sändes i USA igår. Säsong 6 avsnitt 9. Jag är ett Brennan and Booth "fan" och det är bara så att de ska bli tillsammans i serien. Tänker inte avslöja något, men de sista tio minuterna på detta avsnittet var så himla hjärtskärande men ändå så vackert (nej, de blir inte tillsammans). Men, åh, se avsnittet när det kommer till Sverige, ni måste om ni älskar BONES!

Klockan 20.00 så är det även BONES på tv8, säsong 1 nu, så om man inte har sett det innan så kan man ju hänga med från början. Ellerhur? Låter bra, eller vad tycker ni? xoxo



WE ARE WHO WE ARE


Ke$ha - We R Who We R.
Ke$ha har gjort det igen, love this song. Vi är dem vi är, så himla sant!

LAST CHRISTMAS, I GAVE YOU MY HEART

Kollade just in på min gamla blogg, rätt kul att läsa vad jag gjorde för exakt år sen. Så tänkte förklara för er hur min december såg ut förra året, låter väl ändå helt okej?

Min december för året började fruktansvärt bra, 1 december var vi iväg med klassen, badade och hade roligt.
Blev lite småkär i té på de kalla vintrarna, varenda kväll bestod av té!
Men sen kom dagarna som gjorde så att december blev ett väldigt dåligt minne. Jag och min bästavän blev ovänner dagen innan skolavslutningen, det var väldigt jobbigt psykiskt. Detta fortsatte ända till halva mars ungefär. Men sen löste vi det!
Blev väldigt kär i Twilight böckerna och på julafton fick jag fjärde och sista boken - som efter en vecka var utläst.
Jag och min syster var på mellandagsrean och fyndade Grey's anatomy säsong 2, många sena kvällar med Grey's maraton, så himla mysigt när kaminen gav värme. Hoppas det blir likadant i år.

Såhär såg December ut i mitt liv förra året. December detta året? Det har varit mycket bättre och det kommer att hålla sig, det har jag bestämt. Ändå rätt roligt att kunna gå bak i arkivet och kolla. xoxo


I KNOW THERE'S GOOD TIMES BEHIND THAT PAIN


Avril Lavigne's fourth album Goodbye Lullaby will be released March 8, 2011.

- Jag tror ändå att jag är överlycklig, sjukt härligt att få höra lite nya låtar från henne!

HOLD MY HAND

Halloj på er läsare och även till bloggen.. Hur mår ni? Jag mår bra, lite frusen dock. Skolan gick snabbt idag, fick även VG på gitarr och syslöjdsuppgiften blev klar, nu älskar jag livet ska ni veta. Betygen sätts på söndag och det känns förjäkla skönt. Sen att pappa ringde och berätta att vi skulle äta pizza, det var gräddet på moset. Haha. xoxo


Säger godnatt till er nu. Lugn fredag imor...

Säger godnatt till er nu. Lugn fredag imorgon, ska bli förjäkla skönt med helg faktiskt. Vi hörs imorgon, sovgott, godnatt på er. xoxo


VECKANS DISNEYKLIPP



Veckans disneyklipp är ingen mindre än Eric Saade som syns överallt just nu och inte minst i Disney Channels julkalender. Denna veckas klipp är musikvideon till låten It's gonna rain, grymt bra låt!

Intresserad över att se fler klipp från andra disney stjärnor? Kika då in på --> http://youtube.com/disneychannelse



Dag 8 – I min väska

Vet ni? Tänkte egentligen ta bort den här "dagen" bara för att jag knappt använder väska. Men, skolväskan är ju oftast med, så tänkte berätta vad jag har i den, även om det kanske inte är något jätteintressant.

I min skolväska så har jag mina skolböcker såklart. Men lypsyl, vantar, plånbok, plattång (oftast om man får någon hårkatastrof), parfym. Det är nog allt.

Grymt cool väska!!!

FEARLESS

"FEARLESS is getting back up and fighting for what you want over and over again....even though every time you've tried before you've lost."
- Taylor Swift


REUNION


Ashley Tisdale and Lucas Grabeel in Vancouver, REUNION

Sitter på en extremt kall bänk i byn och v...

Sitter på en extremt kall bänk i byn och väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Skulle egentligen gymma idag, blev lite ändrade planer dock. Annars har dagen varit lugn, alla proven för denna termin är gjorda, har bara två uppgifter kvar och det är att göra klart min syslöjdssak och få vg i att spela gitarr, men det ska jag få! Vi hörs när jag är hemma, uppdaterar då. xoxo


WE'LL BE BEST FRIENDS FOREVER AND ALWAYS

Tjenixen bloggen, jag förstår er, var har Linn hållt hus!?! Jag håller med er, det har varit dålig bloggning, men har varit två jobbiga dagar. Men, idag gjorde jag två prov, som gick riktigt bra, efter den veckan som jag har haft så har detta varit en sjukt underbar dag. Nu ska jag sova, men imorgon, då lovar jag att jag bloggar.. Inte mycket mer kvar denna vecka, så rätt skönt faktiskt. Ber om ursäkt för uppdateringen, don't forget me!! Ni är underbara, kram på er. xoxo


Dag 7 – 10 faktan om dig

10 faktan om mig själv, here we go!

1. Jag är en tjej som älskar sin familj sjukt mycket!
2. Mina vänner är som en andra familj för mig.
3. Jag älskar ämnet engelska, min dröm är att använda det språket som ett vardagligt språk för mig i framtiden.
4. Jag gillar inte kött så mycket, jag är inte vegeterian men kyckling, revbenspjäll och sånt äter jag inte.
5. Jonas Brothers är en väldigt stor del av mig, de finns med överallt, always!
6. Jag gillar inte folk som leker något, var er själva istället, mycket bättre!
7. Jag älskar morötter extremt myckeeeet!
8. Det bästa som finns är att sitta i soffan med lite fredagsmys i sina mjukiskläder på en fredag.
9. Jag blir ofta kallad för att jag är lite efter i tänkandet, men, det är bara för att jag är blond. Jag är faktiskt rätt smart, inget geni, men inte IG i alla ämnen, inte IG i något ämne faktiskt.
10.  Jag håller på FC. Barcelona och jag hatar att bli kallad medgångssupporter bara för att Barcelona vinner det mesta! I med och i motvind, FC. Barcelona för alltid.


Dag 6 – Min dag

Glömde göra den igår..

Min dag idag, den sjunde december.
Dagen började väldigt bra, eller, ett minus för att jag hade huvudvärk, men det gick ändå. Kom till skolan, satt och kollade på tv hela morgonrasten, mest för att jag inte kunde göra något utan att bli yr. Efter lunchen blev allt bra, vi redde upp en massa saker också. Så min dag har inte varit jättebra, men bättre än igår då den var så himla usel. 3/5 får dagen. Nu pluggar jag för ett prov imorgon, sen Bones klockan 20-tiden, love it! xoxo

YOU NEVER REALLY LEFT


Westlife - I'll see you again.

Beautiful song, love it. I got tears in my eyes.

I GOTTA FIND YOU


it's chelsea staub, yeaah!

FML

Ingen bra dag alls idag. Varför? Jo, för skolan gör mig utmattad, i huvudet. åh, can't take it anymore.


UPDATE SOON

Uppdaterar snart, ska bara fixa lite saker! xoxo

FÖR NÄR DU LER STANNAR VÄRLDEN TILL



in my eyes, you are the best. never stop doing what you do.

DO YOU EVER FEEL LIKE A PLASTIC BAG?

Godmorgon bloggen, vaknade vid tio över sju när pappa väckte mig. Riktigt trött är jag, men skolan ska väl bli helt okej idag. Fysiken får gå som den går, pallar inte direkt bry mig om den nu. But what to do? Pappa skjutsar mig idag, hittar inte mitt busskort, har varit av med det hur länge som helst. Men, nu ska jag se till att fixa mig. Vid hörs vi 3-4 tiden. xoxo ♥


NO ONE CARES ABOUT YOU

Nej, jag är fortfarande trött, sur. Men har just avslutat ett telefonsamtal på lite mer än en timme med min bästavän, hon gjorde mig lite gladare. Tar en paus på en halvtimme nu, kollar lite jersey shore, sen plugga lite till. Låter rätt bra ändå. Vi hörs om någon timme. xoxo


NEGATIV

Jag är trött. Jag är trött på skolan, jag är trött inne i huvudet. Fysikboken ligger bredvid mig, har pluggat, men får jag inte något i huvudet? NEJ! En applåd till min no-lärare som sätter provet den här veckan också. Det är slutkört i mitt huvud, det är okej att ha en intensiv vecka med prov och sånt, men att ha tre i rad, det är inte ens hälsosamt. Det tar emot att veta att jag måste lyfta på fysikboken nu och börja läsa, jag vill inte. Väldigt negativt inlägg, ber om ursäkt för det. xoxo


HISS & DISS



Snö: Finns det något bättre än när snön vräker ner? Så mysigt!

Bones: Denna tv-serien är jag helt fast för, se den!

Vännerna: På sistone har jag behövt mina vänner mer än vad jag har gjort innan. Jag älskar dem!

Facebook: Facebook har blivit stället där man hänger på nu, alla grupper, allt är så jäkla bra med den sidan.





Läxor/Prov: Att plugga på helger är ingen höjdare alls, så himla tråkigt!

Osociala: När alla är helt osociala.

Jersey Shore: Att jersey shore är slut, riktig diss på det!!

Vänner som sviker: Vänner som tar sin pojkvän före ens vänner.

YOU STILL TAKE ME BY SURPRISE


Hedley - Perfect.

Denna låten är helt perfekt, den är så himla bra. Lyssnat på den typ 1000 gånger. LYSSNA PÅ DEN!! Ni kommer inte bli besvikna, jag lovar!

JAG FÖRSTÅR INTE

Åh. Är inte alls motiverad för att plugga, vet inte varför. Jag får inte tummen ur, jag orkar inte plugga. Hade det varit ett engelska prov tills imorgon så hade jag varit motiverad, men fysik, urk. Nej, det är bara så att jag måste klara provet imorgon, jag måste få tummen ur. Vi hörs om två timmar, då ska jag ha läst sidorna i boken och kunna det mesta. xoxo


Dag 5 – Min(a) bästa vän(ner)

Jag vet att man bara ska ha en bästavän, jag kan verkligen inte ha det dock. Jag har tre, som betyder lika mycket för mig. Tre bästavänner som jag litar på helt otroligt mycket. Tre vänner som tar mig som jag är.

Saga och Melinda tror jag står närmast mig just nu, mest för att vi går i samma klass och träffar varandra varenda dag, varenda minut nästan. Har alltid roligt med de och vi hittar alltid på en massa galna saker. Mest för att vi är så, vår personlighet. And, i love you.

Sara är också min bästavän. Dock så har vi inte träffats på länge, eller jo, fast vi träffades mer förr. Men jag litar ändå på henne, jag har känt henne sen dagis och vi har många fina minnen tsm. Loveu.

Sen är det klart att jag har mina andra vänner, fast detta är mina bästavänner.


I'M NOT PERFECT

Sitter och pluggar inför mitt NO-prov som jag har imorgon. Finns det något ämne som jag inte gillar eller något ämne som jag inte förstår så är det Fysik och Kemi. Biologi har jag inga problem med det, men detta är så jäkla svårt tycker jag. Men, måste klara provet imorgon, jag måste!! xoxo

tummen ner för denna bok!

IT'S LIKE OUR OWN LULLABY

Godmorgon bloggen, hur mår ni? Jag mår rätt bra, träningsvärk i mina ben, ahh. Det blev rätt sent igår för när mamma väckte mig idag så kändes det som att jag var död.. Haha. Nu har vi just haft vår "Adventsfrukost", förresten, det är ju andra advent idag!! Det går snabbt vet ni. Nu tänker jag klicka igång ett Bones avsnitt, xoxo.


TURN IT OFF

Avslutade just ett samtal med fina Saga, pratade lite mer än en timme. Innan dess duscha jag och innan det igen så var jag ute och kolla på de som sköt raketer. Nu sitter jag i mina myskläder och är redo för att sova. Klockan är alldeles för mycket. Imorgon eller ja idag, så blir det en pluggdag. Har NO-prov på måndag (imorgon) även tyska-prov. Sovgott på er, godnatt, xoxo.


Dag 4 – Vad är kärlek

Vad är kärlek, enligt mig.
Kärlek kan vara en massa saker och verkligen inte bara till en pojkvän utan så. Det kan vara kärlek till ens vänner, eller kärlek till ens familj. Min kärlek till min familj är väldigt stark, jag älskar min familj otroligt mycket. Det kan även vara kärlek till ett band, som jag då har, Jonas Brothers. Så kärlek, det är många saker. Inte bara en, det får man verkligen inte glömma! xoxo


I'M A NERD

Kollat klart på tre till avsnitt av Bones sen jag skrev senast, nörd? JA! Vi eldar i kaminen här hemma, så jag kan ju lova er att jag inte fryser. Hade ju faktiskt planer för idag, som jag kanske skrev för några dagar sen, fast det blev inställt för att Sara var sjuk. Tråkigt, men vad gör man? Nu ska jag klicka igång ett avsnitt till. xoxo

i miss the summer.

AND YOU ARE SAVING ME



Har blivit helt beroende av Bones and Booth klipp. Har även haft ett Bones maraton, sett nästan hela säsong 5. Ska fortsätta att kolla. I bakgrunden är tv:en på, där visas filmen Just like heaven, men Bones lockar mycket mer denna kväll. Vad gör ni denna kalla kväll då? xoxo

I PROBABLY SHOULDN'T SAY THIS

"Känslan att hoppet inte finns längre är en oändligt svår känsla. Ge alltså inte upp hoppet. Hoppet är det sista som lämnar människan"
- Linn

YOU ARE LIKE DREAM

Har varit lite smådöd efter träningen, kanske inte jättebra att träna när man är täppt i näsan, men vad gör man inte? Nu sitter jag och lyssnar på Nick jonas, det har jag gjort hela eftermiddagen, ska ladda upp lite videos på han sen. Han är nog världens finaste människa, världens bästa artist i hela världen. Jag åt just precis middag, nu blir det lite tv-mys med datorn i famnen. xoxo


REALLY GOOD JOB!

Vad jag har gjort nu precis? Jo, jag tog tummen ur och ställde mig på träningsmaskinen, 40 minuters träning, jobbigt. Men nu har men den känslan att man har gjort något bra mot sig själv, det känns förjäkla bra. Detta varje dag på helgen sen några dagar i veckan så blir det bra. Börjar på gym nu i veckan också. Härligt, xoxo.


IF I COULD TAKE IT ALL BACK, I WOULD


Demi Lovato - It's not too late.

I'M STANDING WHERE YOU LEFT ME

Hej bloggen, allt bra? Jag börjar bli riktigt förkyld, min hals gör så jäkla ont. Idag blir det till att plugga massa, xoxo.

WHERE ARE YOU NOW?

Tänker kolla på Bandslam filmen nu. Så grymt arg för att Olle inte gick vidare. Äh, pallar inte ta det. Vi hörs om någon timme, xoxo.


NJ AND HS


Nick Jonas and Honor Society working on a new project.
I love Nick and i love Honor Society, this will be so freaking good!

ALL OF YOU, SHAPED ME INTO WHAT I AM


Nick Jonas - Vespers Goodbye

Dag 3 – Det här åt jag idag

Eftersom min sladd till mobilen inte fungerar så har jag inga bilder på min lunch.. Men kan förklara lite detaljerat.

Frukost: Är inte glad för att äta frukost på morgnarna, fast imorse blev det ett äpple, det var det enda som lockade faktiskt.

Lunch: Korvstroganoff med ris, riset åt jag dock inte, allt var bränt, urk. Väldigt mycket sallad blev det också, mest för att min skola har riktigt bra salladsbord!

Middag: Idag gjorde vi något enkelt, det blev mackor, youghurt och flingor och lite sånt.

Nu: Fredagsmys.

This is what i ate today.

STANDING OUT IN THE RAIN, NEED TO KNOW IF IT'S OVER


Demi Lovato
I'm crossing my fingers just to make you feel good again.
stay strong

YOU WERE IN COLLEGE WORKING PART TIME WAITING TABLES

Hej bloggen, sista skoldagen för veckan är över, så himla härligt. En vecka till med prov och läxor sen sätts betygen, sen blir det schemabryt nästan varenda dag v.50. Loving life. Men nu är det helg, och jag älskar det. Sitter med min systers bärbara, tack för att jag får låna den förresten♥ Annars? Jo ska kolla på Grey's anatomy och bara chilla, xoxo.

Lite matteplugg i helgen blir det dock.

THERE'S A PLACE DOWNTOWN WHERE THE FREAKS COME AROUND

Borde sova nu, fast, chattar med lite viktiga personer om lite viktiga ämnen just nu. Det är ändå rätt sjukt att folk som jag knappt känner förstår sig på en så bra. Slog just min fot, ni kan inte förstå hur ont jag har, åh, fuck my life idag. Fast ska inte klaga, har ändå haft rätt roligt. Nej, nu ska jag avsluta här. xoxo


I KNOW WHAT YOU ARE, A VAMPIRE

Sitter med den bärbara datorn i famnen, sitter just nu och kollar på lite videoklipp på youtube. Kolla på vampire diaries för ett litet tag sen, damon och stefan är så sjukt snygga, hah. Kallt ute, tur att vi har en kamin som jag sitter framför. Stänger av här sen, så hoppas ni sover gott. Godnatt på er. xoxo


I'LL BE THERE FOR YOU


say what you want about him, but too me, he is amazing.

I CLOSE MY EYES AND I PRAY


Bild tagen från oceanup.com.

Tycker ändå att det är rätt fräckt, att världens coolaste människa (Hayley Williams) har en Jonas Brothers väska. All people love them, not just me.

CHILDREN ARE CRYING, SOLDIERS ARE DYING


Justin Bieber - Pray.
Så himla vacker, love it!

Dag 2 – Förklara mer om dina vänner

Mina vänner som jag umgås mest med och som betyder mest för mig är:

Saga: Känt snart i tio år, hon går i min klass. Med henne har man aldrig tråkigt, en utav mina bästavänner, love her!

Sara: Bästavän som jag har känt sen dagis. Vi går inte i samma klass, dock i samma skola. Träffar henne varenda dag, så det är rätt chill ändå. Love this girl!

Melle: Bästavän som jag har känt lika mycket som Saga, den här tjejen har allt. Världens roligaste typ, haha. Love her.

C-stina: En tjej i min klass som jag umgås med i skolan, dock inte så mycket på fritiden. Har hänt lite saker mellan oss, men vänskapen finns kvar!!

Matilda: Väldigt fin tjej som jag lärde känna för 3 år sedan. Vi har samma humor och delar många fina minnen tillsammans.

Sitter och väntar på pappa som är inne på ...

Sitter och väntar på pappa som är inne på ica. Idag har jag haft världens sämsta dag, finns inte ord för hur trött jag har varit på en massa människor. Om internetet tillåter ikväll så ska jag blogga, annars får ni vänta tills imorgon. Mest så att ni vet att jag inte har glömt er. xoxo


DU KAN OM DU VILL

Sikta efter stjärnorna så kanske du når solen.
- Okänd

STÅR I DIN PORT, STÅR BARA STILL

Bloggade inte igår, varför? Jo, för jag bestämde mig för att sova hos min bästavän, vilket blev väldigt lyckat. Vi hade filmkväll, ack så mysigt. Men nu är jag "back on track" och ber så hemskt mycket om ursäkt. Hoppas ni har haft en fin dag? Det har jag haft, nu ska jag ta ett mellanmål sen hämta läxorna, xoxo

RSS 2.0