we are like sisters, even though we fight.

Ska kolla sex and the city nu, sen blir det 2½ men och how i met your mother. Hoppas ni sover gott, så hörs vi imorgon. :)

heal the world, make it a better place, for you and for me.

Jag sitter här och lyssnar "Before the storm med Jonas Brothers och Miley Cyrus". Det är nog en låt jag aldrig tröttnar på, fast finns andra jonas brothers låtar också. För som ni vet så älskar jag jonas bröderna! Nu ska jag försöka duscha, kommer svida eftersom jag är helt bränd på min rygg. Men hörs senare ikväll, ha en bra kväll, kramar till er alla.

I'm alone and I feel empty, god I'm torn apart inside


Miley Cyrus - Stay, min favoritlåt just nu, riktigt bra!

and i know that i will be alright.

Hej bloggen, kul att folk läser även om jag knappt uppdaterar, jag ska bli bättre på att göra det! Nu om 10 minuter ska jag hem till min farmor och måla, kan bli kul. Inte så fint väder idag, men till helgen ska det bli riktigt varmt. Vi hörs när jag kommer hem, puss.

if it's over i will leave you alone.

Förlåt för dålig bloggning, men kan berätta vad som hände igår. Jag och några andra vänner åkte till stranden, men först var det rätt svårt att hitta dit, men tillslut så kom vi fram. Riktigt varmt var det, men det blåste ändå lite kallt så det blev rätt svalt, så jag trodde ju inte att jag kunde bränna mig. Fel hade jag för hela min rygg är bränd. Men det är sånt som händer.. Imorse åkte jag och mamma ner till ica och handla sen har jag bara varit ute i det fina vädret. Nu ska jag ta en glass, hörs snart.

ingen vill veta var du har köpt din tröja

Ingen solning idag, inte varmt och solen är bakom alla moln. Imorgon ska det bli riktigt fint och på måndag ska det bli ungefär 24 grader, jaackpot! Imorgon ska jag på kalas för min gamla mormor, sen kanske det blir en vän efter det, får se helt enkelt. Jag vill se all time low i augusti! Nu ska jag sätta in i diskmaskinen, kul, nej men behövs, kram.

ingen vill veta var du har köpt din tröja

Ingen solning idag, inte varmt och solen är bakom alla moln. Imorgon ska det bli riktigt fint och på måndag ska det bli ungefär 24 grader, jaackpot! Imorgon ska jag på kalas för min gamla mormor, sen kanske det blir en vän efter det, får se helt enkelt. Jag vill se all time low i augusti! Nu ska jag sätta in i diskmaskinen, kul, nej men behövs, kram.

and i, i hope you find what your looking for.


Miley Cyrus - I hope you find it, awesome låt!

med ena foten utanför står jag här.

Godmorgon, igår åkte jag till min farmor och åt "midsommar" tårta, goott! Sen skulle vi egentligen grilla när vi kom hem fast vi kom hem rätt sent. Så vi ska grilla idag istället, hade ni en bra midsommar? Jag ska käka frukost nu, hörs senare.

stand up i'll try if you will.

Kom in gjorde god mat ska nog ut igen, var riktigt skönt faktiskt! Kram.

all i wanna say is that they don't really care about us.

Solen är äntligen framme, nu sticker jag ut och solar. Hörs sen, kram.

so baby don't worry, you are my only.

Godmorgon bloggen, allt bra? Jag är riktigt trött fast börjar piggna till nu. Midsommar idag, ska väl bli trevligt, valde ju att stanna hemma fast vi ska ju grilla och sånt ikväll. Dock får jag kolla på film ensam ikväll för min syster har åkt till Höör till sin bästavän sen åker dem till båstad i en vecka. Nu ska jag käka frukost, hörs senare.

i told you so, do you remember?

Jesse Mccartney, så bra! hehe, förlåt. Kollade bara lite på första avsnittet av SATC, var tvungen och sätta mig och chatta med min bästa vän.  Nu ska jag snart sova iallafall, och imorgon ska jag sooola! Sovgott underbara läsare, hörs imorgon. :)

Något "slott" eller en borg i örebro, rätt fräckt.

men mig får du inte tillbaks, det kan jag lova dig.

Och nu är danmark ute ur VM, skönt. Missuppfatta inte men danmark har jag aldrig gillat när det kommer till fotboll, jag tycker att de spelar riktigt fult spel! Så rätt skönt att dem är ute faktiskt. Framför fotbollen satt jag och åt lite glass, ska ta lite till nu när det är SATC som börjar om 7 MINUTER!! Hehe, blir nog inte så mycket mer uppdatering efter det. Kanske kikar in med ett godnatt inlägg, fast vi får se. Hoppas ni har haft en bra kväll, hörs sen eller imorgon, kram på er alla!

Bild från tåget påväg hem till skåne igen, så sjukt fint!

im overboard and i need your love.

Min syster är på väg hem från ica, hon har köpt glass och en massa gott. Perfekt framför tv:n ikväll ju?! Imorgon är det midsommar, jag hade planer fast efter ett tag lockade dem inte mig så mycket. Så jag tänker bli hemma faktiskt, grilla och mysa med familjen. Sen på kvällen spelar Spanien - Chile, ska bli roligt att se. Finns inget bättre än fotboll, mina favoriter i VM är: Argentina, Spanien och Holland. Nej nu ska jag snart gå ut och möta min syster vid bussen, vi hörs senare ikväll. Ha en bra torsdagskväll!

Bild sen nationalparken, där va så himla fint!

you can try to break us and make us fall apart.


Nu har jag kommit in igen, solen gick i moln ungefär en timme efter att jag hade lagt mig för att sola. Fast brun har jag nog inte blivit, inte så mycket iallafall. Har också hunnit äta mammas goda korv stroganoff. Ikväll har jag inga planer alls, blir dator och några SATC avsnitt ikväll, chillkväll. Midsommar imorgon. Nu satte jag igång jonas brothers playlisten på spotify, skitbra!

suntime

sticker ut i solen och försöker bli brun, hörs om några timmar. :)

this used to be a funhouse but now it's full of evil clowns.


Honor Society - Over you.
Älskar detta bandet, förra sommaren lyssnade jag bara på honor society och jonas brothers. Ska börja lyssna på dem igen, för dem är såå jäkla bra, verkligen värt att lyssna på!

when you have a bad day nothing works, right?

Hej bloggen, förlåt för att jag inte blogga igår. Jag åkte hem till en kompis och tillbringade hela kvällen där. Vi kollade på en massa film, skräckfilmer, uuuusch! Jag ska ta något att äta för jag är riktigt hungrig sen ska jag skriva vilka filmer vi såg och så ska jag ladda upp en låt. :D

have you ever tried to fly without wings?




Pic1: Nationalparken.
Pic2: ÖREBRO, världens mysigaste stad!
Pic3: Grymt fint väder hade vi i örebro!

Godmorgon bloggen och alla läsare, allt bra med er? Jag mår helt okej, lite besviken på en viss person fast det går över. Örebro var helt amazing, jag var där med mitt lag och spelade örebrocupen, och vilken stad. Vi hade 1 minut in till centrum ungefär, och alla var så himla trevliga. Igår spenderade jag dagen med att ligga och sola, brun blev jag fast inte ett dugg mycket. Idag är inte ens solen framme, tråkigt som tusan! Min lillasyster har en kompis över så jag får väl se vad jag ska göra. Men ska äta frukost nu iallafall, kram.

och ingen kan någonsin ta din plats i mitt liv, vad ska jag göra utan dig?

Det är fan inte okej, måste börja blogga som vanligt! Förlåt alla läsare, jag ska skärpa mig! Kom hem igårnatt från örebro tråkigt som tusan. Bloggar mer imorgon och berättar om alla dagar uppe i örebro, ni får ha det så bra.

today i leave, kind of nervous.

Hej allihopa, om 20 minuter åker jag ner till klubbstugan sen blir det lund till örebro! Ja vi ska åka tåg, ska bli skitroligt faktiskt. Jag kommer att komma hem på söndag natt så jag uppdaterar nog på måndag som vanligt igen. Ni får ha det bäääst, så hörs vi på måndag. Kram till alla goa läsare! :)

have you ever had someone that steal your heart away.

Godmorgon bloggen, vaknade nyss så jag är lite trött. Imorgon åker jag till örebro, jag kan inte fatta det, vi som har längtat så grymt mycket så åker vi imorgon!
Förresten jag har fått frågan då & då hur jag kom på mitt bloggnamn, och jag ska faktiskt berätta hur.
Jag satt en kväll och försökte komma på ett bloggnamn, men jag kom inte på ett enda, så jag började lyssna på olika låtar, men om jag tog en text ur en låt så fanns den redan. Men "already there" är en låt från westlife, det var så jag kom på namnet. :)
Nu ska jag käka frukost sen blir det nog en runda inom jysk, kram.

They'll call me freedom just like a wavin flag


Jag är i full gång med att tvätta och packa, ska städa lite senare. En fråga till er läsare, ska ni kolla på när kronprinsessan och daniel gifter sig? Jag skulle egentligen på tv, men nu ska jag ju till örebro, men ändå. Jag tycker att det hör till även om jag knappt bryr mig, hehe. Nej nu ska jag fortsätta packa, kram.

i'm sick of playing games.


Idag ska jag hinna med att:
* Tvätta en massa tvätt.
* Börja packa lite smått.
* Städa mitt rum..

Imorgon:
* Packa ALLTING!
* Städa
* Bara ta det lugnt.

Every time you're near trouble disappears

Godmorgon bloggen, allting bra med er? Jag mår riktigt bra och bara 2 dagar kvar tills örebro, ska bli riktigt roligt. Men jag har så mycket att göra innan dess. Jag ska skriva vad jag ska göra men jag måste äta frukost först så om vi hörs om en halvtimme? Det låter fint, hörs då.

but promise that you'll stay.

Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och kolla på "good luck Chuck", grymt bra film. På onsdag åker jag till örebro, jag längtar och jag är riktigt taggad. Har inte mer att säga, vi hörs imorgon.

two is better than one.

Har varit iväg hela helgen, var i en nationalpark igår, tog en massa bilder ska ladda upp dem sen här. Hoppas att allt är bra med er annars, för med mig är allt toppen. Det är sommarlov och livet leker, vi hörs om någon timme för jag måste verkligen duscha, kram.


have i lost my mind?

Tjena alla läsare, har ni haft en bra dag?
Det har jag haft iallafall, kan berätta lite om dagen. När vi först kom till ven öste regnet ner, jätte deprimerande. Sen vid 11 blev det bra, så jag, E och M bestämde oss för att cykla och jag och min bästavän cykla tandem. Skitroligt! Jag älskar min klass, ni är underbara! Nu ska jag sova, hörs imorgon, kram.

so god bless the broken road.


Världens bästa band, Jonas Brothers ♥♥

i'm here because you loved me.

Hej bloggen, sista veckan nu i skolan. Vad kan jag säga?.. Jag älskar det! Så himla lugnt och bara chill lektioner, vid halv 1 åkte jag in till tandläkaren. Om några veckor så ska jag ta av min tandställning, känns helt okej ju. Imorgon blir det ven med vårt "lag", eller det är 7, 8 och 9:or i det "laget". Jag längtar riktigt mycket, ska fota en massa och lägga upp på bloggen. Jag & en utav mina bästa vänner ska nog cykla tandem cykel också, haha lycka till typ. Men jag ska duscha nu, vi hörs om någon timme. :)

you can let go now, i think im ready.


En utav de vackraste låtarna jag någonsin har hört, min favoritlåt just nu också.

im off

småland nu, vi hörs på söndag, puss.

that i will be there at the end of the day.

tänkte svara på 2 frågor som två läsare har frågat. :)

victoriaotrander om im tired and im sick.:
hur många läsare har du per dag ungefär?
vad gillar du mest med blogg. att läsa eller skriva?
vad gör du förutom att blogga?


Svar: 1. Det skiftar väldigt mycket, men om jag bloggar bra kan det ligga upp mot 20-40, inte jättemycket men ja.
2. Att läsa tror jag faktiskt, skriva är ju också roligt men ibland blir det lite tråkigt.
3. Jag spelar fotboll!

Emma om im tired and im sick.:
Hur bra är din relation med din syster?

För jag ser i bloggen att du ofta skriver om henne.

Ser du henne som en förebild?

Kram

Svar: Min relation med min syster är rätt bra kan jag väl säga. Vi bråkar rätt ofta men det betyder inte att jag inte älskar henne. Det är till henne jag går om jag behöver prata av mig, och jag tror att det underlättar när hon inte är så äldre än mig. Hon är 93:a och jag är 95:a. Ja, jag ser henne som en förebild, hon har haft det mycket tuffare i "sitt" liv och jag ser upp till henne för att hur stark hon har varit. Sen är det grymt roligt att ha filmkväll med henne också. :)

i promised myself i promised to wait for you.

Jag struntar i frågestunden, fick inte in många frågor och sen orkar jag verkligen inte. Jag är fortfarande sjuk men mår bättre idag än vad jag gjorde igår. Skolan går också bra, riktigt lugn vecka har det varit, och det är redan torsdag, fredag imorgon. Vad kan jag säga, livet leker! Bloggar snart igen ska svara på någon fråga som jag fick in. Kram så länge. :)

im tired and im sick.


JAG ÄR SJUK OCH MÅR INTE ALLS BRA, KÖR PÅ EN FRÅGESTUND, FRÅGA OM VAD SOM HELST!

RSS 2.0