30 JUNI 2011

Imorgon är det juli, hur sjukt är inte det då? Men iallafall. Har ni haft en bra dag? Det har jag iallafall haft, har varit otroligt varmt så var inom havet en runda innan och bada lite, sjukt skönt fast sen blev otroligt kallt. Men ska inte klaga! Annars har jag bara njutit av livet, hoppas ni gör samma!

Lite O.C nu framför datorn? Ohyes, i love my life.

Har glömt att berätta om detta, dessa sniglarna var jättestora, såg de när jag jobba. Kick ass coolt!


THREE YEARS AGO

28 juni 2008 var och är fortfarande min favoritdag.. Världens bästa dag i mitt liv. Idag är det exakt tre år sedan jag fick se mitt favoritband. Det är inte vilket band som helst heller. Utan det är Jonas Brothers. Världens finaste band, fick jag se. Jag längtar så mycket tillbaka till den dagen.. All väntan var över.

Det var underbart. Jag har varit ett fan i snart fyra år. Jag har gått igenom många perioder, fast aldrig bytat ut dem.. Dem kanske inte kom den 31 oktober 2009 som de skulle, jag vet att många har gett upp hoppet och gått vidare till Justin Bieber, eller någon annan. Men. Det kommer aldrig bli så för min del.

Varenda dag som går finns där ett litet hopp hos mig att dem snart kommer hit.. Jag längtar redan tills den dagen då de kommer hit.. Vi måste bara ha hoppet uppe, tänka positivt. Dem kommer komma hit!

"You are a part of me and you will always be. I will never forget you"


LET'S SING OUT LOUD

Lite Allsång på Skansen nu med världens finaste familj.. Blir en bra kväll! Hörs sen, xoxo.


WHERE THEM GIRLS AT?



Miley Cyrus looking beautiful out shopping in Sydney!

28 JUNI 2011

Godmorgon. Vi kolla fotboll igår och såklart vinner vårt lag, vilken känsla det var! Jag är fortfarande jätteförkyld, tråkigt, men det går väl över snart. Annars har jag inte gjort något, sov till runt 12-tiden, skönt!

Idag skulle egentligen gamla mormor fyllt år, tyvärr gick hon ju bort den 5 maj. Men vi ska åka in till kyrkan och sätta lite blommor på hennes grav, hon är i våra tankar. Hoppas ni får en fin dag, xoxo.


27 JUNI 2011

Idag är ingen rolig dag. Förkyld och min hals dödar mig för varenda andetag jag tar, detta suger! Jag som ska på fotbollsmatch ikväll, nu kan man ju inte skrika.. Så, nu har jag klagat färdigt, jag lovar!

Men, godmorgon bloggen och alla läsare, sovit gott? Det har jag iallafall gjort. Vaknade vid 10-tiden, snacka med syster lite, sen gick jag in och fortsatte att städa på mitt rum, mycket kvar nu, tråkigt att städa dock. Men ska bli skönt att min garderob faktiskt kommer att ha kläder i sig nu istället för att de ligger på golvet, haha.

Ikväll ska jag med mina favoriter och kolla fotboll, men nu? Frukost! xoxo


IT'S ALL HOPE

Jag vill så gärna måla om mitt rum i andra färger då min rosa tapet (fail med rosa, haha) är rätt skabbig. Vill så gärna skriva något på vägen också. Berättade om mitt förslag för mamma, hon tyckte om det. Så ska snart köpa färg, sen jäklar, då blir det att färga! Vill ni se vad jag ska skriva? Kommer bli fett coolt.
Så otroligt fint, sen att det hör ihop med Jonas Brothers gör så att allt blir ännu bättre!

26 JUNI 2011

Shalalalala, vilken bra bloggare jag är då.. Men jag har haft två helt underbara dagar med mina favoriter. Åkte ju hem till Meli med bästis och S. Vi börja med att kolla på tre olika filmer, sen stack vi ut och cykla vid 00.00 tiden, sen bestämde vi oss alla för att sova/dygna där. Gick väl rätt bra, eller ja, rätt så.

Jag somna vid halv 4 tiden och vakna vid halv 5 tiden. Inte sovit så mycket, men ändå rätt pigg. Har annars gått och städat på mitt rum hela dagen, inte klar än, fortsätter imorgon. Ikväll kommer Christina till mig, vi ska ut på en runda med hennes nya bil, vadå att jag är överglad för hennes skull? Nu, spotify! xoxo

25 JUNI 2011

Godmorgon, hoppas att allt är bra med er. Det är det med mig iallafall, riktigt skönt att sova länge idag. Festen igår var riktigt bra, förutom slutet då det hände lite saker, så jag åkte hem istället för att sova hos bästis, kändes bäst så. Men annars var allting toppen och jag hade en riktigt bra midsommar.

Idag eller rättare sagt ikväll ska jag till mina favoriter på en liten filmkväll, passar perfekt då detta är en sådan dag då man behöver det. Annars lyssnar jag på musik och kollar på ett litet One tree hill avsnitt. Nu ska jag fixa till lite lunch, hungrig som en varg hade man kunnat säga, haha. Hörs snart, xoxo.


TIDSINSTÄLLT

Selena Gomez - I love you like a love song.
Hennes nya låt, vilken jag tycker är riktigt bra. Men. Jag kan berätta för er, att jag har verkligen hatat Selena. Hatat hennes musik, men det blir bara bättre och bättre. Take a listen!

TIDSINSTÄLLT

Nu har jag just kommit hem till bästis och vi ska nog börja fixa oss vid denna tiden. Men. Måste ju såklart säga GLAD MIDSOMMAR till alla fina läsare. Vad ni än gör, fest, hemmakväll, vad som, hoppas ni får en otroligt fin dag! För det är vi alla värda efter all skola/jobb. Och ni som tänker dricka vuxendricka, ta det lugnt med det. Hoppas ni får en kick ass dag!

Kramar till er alla!




TIDSINSTÄLLT

På senare tid har jag börjat gilla Ariana Grande mycket mer. Vilken röst tjejen har! Kolla in henne.

YOU WILL NEVER UNDERSTAND


En bild säger mer än 1000 ord.



24 JUNI 2011

Godmorgon. Vaknade just, är väldigt taggad inför denna dag och vad det kommer att innehålla. Jag ska snart packa lite, sen sticka ut till bussen och åka till centret med två av mina favoriter. Efter det ska vi hem till bästis och fixa oss, äta lite, sen vidare till festen. Sen sover jag hos bästis till imorgon, för hon är ändå ensam hemma.

Väldigt "busy" dag och som ni kanske kan förstå så kommer jag nog inte kunna uppdatera så jättemycket. Men jag tidsinställer lite inlägg till er, hoppas det går bra! Nu ska jag äta frukost, hörs snart. xoxo

DAGENS +/-

+ Lång sovmorgon.
+ Jäkligt bra dag helt enkelt!
+ Mina favoriter som är så kick ass bra!
+ Att S och C kommer förbi en runda snart, trevligt.
+ Veronica Maggio.
+ Alla ni nya läsare, besöksrekord, whoopa!
- Börjar bli lite trött.
- Att min blogg strulade innan.

Med detta inlägg säger jag också godnatt, ska lägga mig i soffan och klicka igång en film. Vi hörs imorgon. xoxo

EVERYTHING IS PERFECT

Allt är som jag vill ha det just nu. Allting är så himla perfekt, vill inte förstöra någonting. Jag har börjat älska livet så otroligt mycket. Mina månader sedan Januari har varit tuffa, det har dem. Med alla Nationella Proven i skolan, med all matte, hur vissa lärare nog inte trodde på att jag skulle klara det. Men jag är en sån person som kan visa för andra att jag klarar det och det gjorde jag, det var en riktigt skön känsla.

Och nu i Juni kan jag fortfarande inte förstå att jag har klarat mig igenom hela högstadiet, hur mycket starkare jag har blivit. För jag börja där som en osäker tjej, en tjej som inte riktigt vågade säga sin åsikt början, stod där och lät andra prata istället för mig. Men, efter tag tog jag mer och mer plats. Därför kan jag vara stolt och säga, att jag gick ut som bästa tjej i klassen. Ja. Jag fick bäst betyg av alla tjejer i klassen. Inget skryt, inget sånt, men jag kan för en gångs skull säga att jag är stolt över mig själv, det känns riktigt härligt.
Denna sommaren kommer jag bara umgås med mina vänner, umgås med min familj. Jag kommer leva livet fullt ut. För sen är det gymnasiet och mina bästa vänner kommer inte följa med mig dit. Men. Jag har tvekat på detta ett tag, är jag redo för gymnasiet, eller är jag inte det? Jag kan äntligen skriva ut att jag är fullt redo.

Sammanfattning av hela denna texten, jag älskar mitt liv, jag älskar alla som är med i det.
Fan vad bra allt är!


PICTURES ENDED UP ONLINE

Katy Perry - Last friday night (T.G.I.F)

Gillade inte denna låten så mycket i början, men nu är den verkligen fast. Taggar inför imorgon med denna låten, åh, vad detta kommer bli awesome. Plus att denna låten är otroligt bra, musikvideon är grymt bra med!



ONE MONTH AGO

Idag för en månad sedan var jag i Berlin. Jag saknar det varenda dag. Önskar jag kunde åka tillbaka. För jag fick uppleva en stad, som i sin helhet var så otroligt bra! Jag fick uppleva en stad med världens finaste klass.

Får ni chansen, åk dit!

HAPPY GIRL

Jag blev rätt så nöjd med headern, visst den kunde blivit bättre, men vi har det såhär ett tag nu. Jag blev lite irriterad just, för jag kan inte ladda upp bilder här på bloggen, vet inte vad som är fel.. Helkonstigt!

Just nu sitter jag och tar det lugnt, försöker komma på vad jag ska ha på mig imorgon, ska ju in till centret med bästis, men, vill gärna hålla i pengarna lite. Men annars har jag inga planer för kvällen, syster åkte just, så jag tänker nog klicka igång en film ikväll och ha en egen liten filmkväll. Låter ganska bra? Tycker jag ja!

NY HEADER/DESIGN

Håller på att fixa en ny header. Får se om det blir en ny design. Inte jättelätt, men denna headern ska jag bli helt nöjd med, det har jag bestämt mig för. Den ska också ha lite mer färg i sig! Tycker ni om att fixa headers/designer? xoxo


23 JUNI 2011

Somnade direkt efter att jag hade köpt Sommarkortet, var så otroligt trött. Men jag har äntligen ett Sommarkort, plus att jag fick ha en välförtjänt sovmorgon! Imorgon är det midsommar och jag ska iväg på fest med mina favoriter. Vad har ni för planer för midsommar? Hemmakväll eller fest? Tell me.

Just nu sitter jag och kollar på ett Jersey Shore avsnitt, funderar på att fixa till lite lunch, för magen kurrar. Känns konstigt att ha lov nu, imorgon är det två veckor sen skolan sluta, tiden går snabbt. xoxo


THIS THING CALLED SUMMERCARD

Nu när mamma har kommit hem och vi har ätit lite så bestämde vi oss för att åka att köpa ett Sommarkort till mig. Sommarkortet kommer att göra så att jag kan åka vart jag vill i hela Skåne, i hela två månader. Otroligt bra pris till det tycker jag! Nu jäklar ska jag ut på äventyr i sommar, såklart med mina favoriter. Men, hörs sen. xoxo

P.S det går inte att ladda upp bilder.

THE WORLD WILL NEVER FORGET YOU

Jag och min syster älskar verkligen Jackass. Vi älskar verkligen Viva la Bam och för två dagar sen fick hela världen reda på att Ryan Dunn hade gått bort. Min och min systers favorit i Jackass gänget. Otroligt tråkigt!

Rest in peace Ryan Dunn, we will never forget you!


22 JUNI 2011

Shalalala, vet ni vad? JAG HAR SOMMARLOV! Mitt sommarjobb sluta idag och jag kan väl säga att det är otroligt skönt. Även om jag har trivts otroligt bra så ser jag framemot sova länge och umgås med vänner på kvällarna. Slutade kvart över 11, stack hem till Sara efteråt, sen gick vi ut en runda, jag fick även träffa bästi.

Nu sitter jag och lyssnar på musik, väldigt trött, men, det får man lov att vara. Funderar på att sticka ner till byn lite senare ikväll och träffa mina favoriter, men vi får väl se hur det blir med det. Vad hittar ni på? xoxo

P.S. Tack till mina underbara läsare som fortfarande läser även fast uppdateringen suger!


I NEED THIS CHANGE

Gossip girl nu, så freaking excited! Ska ni se det? xoxo


19 JUNI 2011

Vilken chilldag jag har haft idag, ni skulle bara ana. "Today i don't feel like doing anything", ja, så har det varit. Kollat på flera Grey's anatomy avsnitt och filmen Tears of sun (väldigt bra film, men väldigt hemsk också). Åt just tacos och på något sätt hamna jag här. Läggdags tidigt ikväll, för jag har jobb imorgon. Ser faktiskt framemot det och hur konstigt det än låter så kommer jag faktiskt sakna detta jobbet. Nu? Spotify i högtalarna och lite skrivande med världens finaste bästavän som just har kommit hem från Grekland, wiho! Talk to you soon, xoxo.


ORANGE COUNTY TIME

Dags för lite O.C tittande. Ha en fin kväll, hörs senare. xoxo


AND I'M OVER GETTING OLDER


All time low - Weightless.

Awesome, so damn good!



I NEED SOMEONE LIKE YOU

Gjorde ett inlägg för ungefär en timme sedan, men det kom inte upp? Hm. Konstigt! Men jag har just kommit hem från farmor och farfar. Träffade min lilla syssling där, som faktiskt inte är så liten längre, snart 3 år. Men otroligt trevligt var det. Nu sitter jag här, kollar lite lipstick jungle och funderar på vilka filmer jag ska se ikväll. Förresten. Min syster har skaffat iphone och Spotify premium, älskar jag det? Ja! Vad har ni för planer för kvällen? xoxo


EVERY SINGLE THING YOU SAY


18 JUNI 2011

Godmorgon bloggen, vilken sovmorgon jag har haft alltså, riktigt skönt. Det blev ingen filmkväll igår, somnade efter två O.C avsnitt, jag var så himla trött alltså! Idag ska jag iväg till farmor med mina småsyskon, min lilla syssling tror jag det blir kommer dit, har inte träffat henne på jättelänge så det ska bli trevligt. Åt just lunch och nu ska jag fixa mig.

Vad ska ni göra idag? xoxo


DAGENS +/-

+ Helg!!!!
+ Fredagsmys.
+ Min fina bästavän.
+ Nu? Lipstick jungle, O.C och Harry Potter.
+ Jobb.
- Jobb.
- Trött!

Dags för lite film/tv-serie kollande, ha en fin kväll, hörs sen, xoxo.


H.H



Världens underbaraste Håkan. Jag vill så jäkla mycket se han i sommar!


-"Från Slottskogen till Majorna, från Majorna till Hisingen, från Hisingen till Hammarkullen, från Hammarkullen till Chinatown"


NEVER SACRIFICE


FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT

Lever jag? Ja, jag lever. Nej, men jag har inte haft tid till att blogga, har varit full rulle hela veckan. För det är såhär att i maj fick jag reda på att jag fick sommarjobb (som starta i måndags), heltid, parkarbete. Så, jag har gått upp 06.00 varenda morgon och när jag kommer hem från jobbet så är jag otroligt trött i huvudet att jag inte orkat blogga. Men, känner mig klart mycket piggare nu, såklart ska jag blogga då! Jag jobbar tills på onsdag sen börjar även mitt sommarlov.

Idag har jag inga planer, trött som satan, vi snacka om Harry Potter på jobbet innan idag, så blev rätt sugen på att se första filmen, ska se om syster också vill se den. Vad hittar ni på? xoxo


BRB

Drar ner till byn en runda. Ska vara med världens bästa vän och kolla fotboll. Hörs sen, xoxo.


VECKANS DISNEYKLIPP

Efter mycket problem med min bloggmail så funkar det äntligen igen att ladda upp Veckans Disneyklipp.

Så just denna veckans Disneyklipp är en liten musikvideo med Troy och Gabriella från High School Musical. Låten är Start of Something New. Kändes så längesen man hörde någonting om dem, eller såg filmen. Jag älskar High School Musical filmerna och har alla här hemma, den tredje såg jag till och med på bio. Vad tycker ni om filmerna? Vad tycker ni om låtarna? Tell me!

Intresserad över att se fler klipp från kanalen? Kika då in på --> http://youtube.com/disneychannelse





TAKE ME BACK TO

Ta mig tillbaka till den 23 maj, Berlin. Saknar det!

Brandenburger Tor made me speechless.

12 JUNI 2011

Hej.. Vilken jobbig dag det blev i fredags. En massa tårar, trodde aldrig att det skulle bli så svårt. Men efter tårar, tårar, tårar och tårar åkte jag hem. Fixade till mig sen ner till bästis med massa fina vänner. Blev thai-mat och skräckfilmstittande. Igår åkte jag och bästis med Oskar in till stan, kollade Baksmällan 2, otroligt rolig film! Sen blev det lite mat på BK och sen tåget hem. Idag gör jag inget, funderar på att cykla ner till byn, ensam hemma idag. Vi hörs snart, xoxo.

P.S, tack för att ni läsare stannar kvar, även när jag har uppehåll.



HAR ETT LITET UPPEHÅLL

Tar ett litet uppehåll tills imorgon. Skolavslutning. Kommer suga!
Men vi hörs då.

Befinner mig just nu i skolan. Försov mig ...

Befinner mig just nu i skolan. Försov mig i morse så kunde inte uppdatera. Men. Vi har iallafall påbörjat städningen. Om ett tag ska vi på någon sommarkonsert, sen är vi några stycken som sticker hem till Melii där vi fixar oss och sen blir det bal. Ska bli kul men ändå tråkigt, på grund av att vi slutar snart. Men, vi hörs när jag kommer hem. xoxo


DESPERATA HEMMAFRUAR

Tv-mys nu, taggar inför morgondagen. Städa skåp, sen hem till alla mina bästa och fina vänner, där fixas vi till, sen vidare till balen. Men nu. Desperate Housewives (säsongsavslutning) sen Cougar Town, awesome.




NOBODY GETS ME LIKE YOU DO

Och nu har nedräkningen börjat. 3 dagar kvar. 3 dagar till skolavslutningen. 3 dagar tills jag lämnar världens finaste klass.

"Ingen förstår sig på mig så bra som ni gör, ni gör livet mycket lättare att leva". Ettniotvå tvåtusenelva.

Stämmer väl in sådär lite bra. Dock kommer jag nog alltid kolla tillbaka.



7 JUNI 2011

Dålig uppdatering, my bad. Nej, men, jag kände verkligen inte för att blogga igår då jag njöt utav den sista ledigheten den här veckan. Åkte ner till byn för att umgås med fina vänner, kvällen erbjöd fifaspel till 100 %.

Jag har just "trillat" innanför dörren, nej, men har varit iväg med farmor på centret. Blev en till långklänning som jag ska ha på balen imorgon, trevligt. Annars har jag inte gjort så mycket idag, var i skolan och det enda vi gjorde var att kolla på film (Kim Novak badade aldrig Genesarets sjö), bra film, den rekommenderar jag! Nu? Musik för fulla muggar. xoxo


6 JUNI 2011

Du gamla du fria, ja något sånt. Nej men godmorgon på er, Sveriges nationaldag idag. Iallafall. Jag själv har just ätit frukost och nu ska jag tråkigt nog plocka fram min mattebok för lite plugg. Vill verkligen inte, men eftersom skolan börjar imorgon och då ska jag ha mitt omprov, så får jag ju göra det. Vi hörs om ett tag, take care. xoxo


WHEN SHE'S WRONG, NOBODY FORGETS

I support you Miley, because you are great!


MY LIFE IS LIKE A SONG

Min syster och Patricia har just kommit hit, tacopajen står i ugnen och jag tar det riktigt lugnt. Har så otroligt ont i fötterna, vet inte varför, kanske sen jag gick ner till Jess.. Solen skiner fortfarande och det är riktigt varmt, älskar att sommaren äntligen har kommit! Har inga planer för kvällen. Vad hittar ni på då? xoxo


Innan den åkte in i ugnen, tacopaj kan nog vara det godaste jag vet!


I WILL NEVER FORGET YOU

But the fact that you've changed me and shaped me into who I am, will never change. You are a part of me and you always will be. I will never forget you.

Jag hade kunnat skriva en lång text om hur mycket jag älskar de där tre bröderna från New Jersey. Men ni har hört det så ofta innan, så denna videon får förklara allt. Har sett den om och om igen och tårarna rinner fortfarande lika mycket.
"Fans of the past, the present and the future"


LIFE IS A CRAZY RIDE

Life is like a rollercoaster, it goes up and it goes down.


5 JUNI 2011

Shiet, redan 5 juni, tiden går fort. Idag är det en månad sen gamla mormor dog också.. Men iallafall, godmorgon alla morgonpigga läsare, allt bra med er? Allt är bra här, trött och ont i foten men det är allt. Just nu ska jag städa upp på min systers rum, har stökat ner rätt rejält. Sen ikväll kommer hon hem och hon tar även med sig Patricia, ska väl bli rätt trevligt. Men nu ska jag börja, vi hörs sen. xoxo


DAGENS +/-

+ En otroligt bra dag.
+ Varmt, varmt, varmt, känner att sommaren är påväg nu!
+ Mina fina vänner, jag älskar er.
+ Året första dopp avklarat i sjön.
+ Nu lite lipstick jungle.
+ Jonas Brothers som fortfarande efter 4 år betyder så otroligt mycket för mig.
- Fryser.
- Myggbett och skoskav.

Med detta inlägg säger jag också godnatt, tänkte bädda ner mig nu sen sova. Vi hörs imorgon, xoxo.


YOU MEAN THE WORLD TO ME

Nu är jag hemma igen. Med handen på hjärtat så har jag inte haft så här roligt på väldigt länge. Vi har grillat, snackat och badat i sjön (de knuffa i oss). Behövde verkligen detta, mår så jäkla bra nu. Livet leker! Just nu sitter jag i mjukiskläder och planerar lite inför morgondagen. Lipstick jungle står på i bakgrunden och jag bara älskar livet just nu.. Vad hittar ni på kära läsare? xoxo


LONDON (TIDSINSTÄLLT)

Just nu är jag så himla sugen på att åka till England.. Hade kunnat offra min högra arm för att åka till London just nu. Önskar att jag var 18 och hade en bra ekonomi (alltså, inte leva på sitt studiebidrag, haha), då hade jag åkt direkt.. Jag älskar England, människorna och den brittiska accenten is to die for!


LIFE IS AWESOME

Sommaren börjar komma, det är varmt ute och livet leker. Nu drar jag mig ner mot byn för lite grillande med världens finaste vänner, låter rätt bra va? Ja det tycker jag! Tidsinställer ett inlägg, hörs annars ikväll. xoxo


I CAN'T SEE ANY MORE


Joe Jonas looking gorgeous!


I COULD KILL....

For a starbucks right now.


4 JUNI 2011

Hej fina läsare, allt bra med er? Allting är bra här, mest ont i fötterna och lite ont i huvudet. Kom på att jag har ett arbete kvar som jag inte har skickat in, hur kan jag ha glömt det? Fan också! Men.. Får ta och skriva det, nu eller sen när min syster kommer, det vet jag inte.. Nu ska jag äta frukost.. Hörs sen, xoxo.


DAGENS +/-

+ Joe Jonas singel!
+ Att jag har en otroligt fin vän. Världens bästa Jess! ♥
+ Min syster.
- Att dagen i sin helhet har varit usel.
- Att jag inte mår bra.

Jag är hemma igen och mår inte jättebra. Äckligt ont i mina fötter! Skoskav överallt.


OUT AND AWAY SOMEWHERE

Drar ut med Jess någonstans.. Bara för att rensa huvudet och prata, we both need that.. Hörs sen! xoxo


TAKE AWAY THE PAIN

Uttråkad till 100%, funderar på vad jag ska göra idag. Hm. Ingenting låter rätt bra det med faktiskt.. Har nog lyssnat på See No More 50 gånger, utan att ens överdriva.. Nu ska jag fixa något att äta, ciao. xoxo


CAN'T GET YOU OUT OF MY MIND


Joe Jonas - See no more.

Äntligen är den ute.. So proud of him.. Så otroligt bra! Love it!


BRITISH ACCENTS

British accents for the win!


3 JUNI 2011

Godmorgon alla fina läsare, hoppas att allt är bra med er! Idag är jag på ett väldigt bra humör. Joe Jonas singel "See no more" släpps idag och jag är helt förväntansfull. Annars gör jag inget, O.C står på i bakgrunden, jag nördar vid facebook och vid twitter. Idag kanske jag ska till bästis som har det lite jobbigt just nu, men det är inte helt bestämt än.. Ett måste är ju att se Sverige-Moldavien matchen. Heja Sverige!


WHERE ARE YOU GOING?


Taylor Lautner looking so fine!


FROM THE MC TO THE DREAMY

Har legat i sängen nästan hela dagen och kollat på film. Men har även fått pluggat till matteprovet som jag ska ha på måndag (nej, jag städa aldrig mitt rum, hittade ingen ork.) Just nu sitter jag vid den bärbara datorn och magen kurrar, den vill ha mat.. Får väl se när middagen är klar. Ikväll ska jag och syster ha ett Grey's anatomy maraton, för Patrick Dempsey ska ju sluta efter åttonde säsongen, vadå att man blir ledsen.. Men iallafall, vi hörs senare. Take care, xoxo.


LAST NIGHT OF YOUR LIFE


2 JUNI 2011

Vaknade för två timmar sedan, allting är fortfarande helt upp och nervänt, men ja.. Ska iallafall ta och städa mitt rum nu, det behövs verkligen, ni anar inte alltså (min resväska sen Berlin ligger fortfarande där). Förresten, jag saknar Berlin.. Men, ska väl ta tag i det nu. Vi hörs sen fina läsare, xoxo.


DIFFERENT WAY

Hade inte förväntat mig att denna kvällen skulle bli så konstig.. Ändå sitter jag här med en klump i magen och vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag hatar när mina vänner må dåligt. För när de mår dåligt så mår jag dåligt. Jag hatar när besluten kommer till mig. Jag hatar när jag måste välja.. Gah! Confusing, yes.


HOME AGAIN

Så, nu är jag hemma igen. Sitter vid den bärbara datorn och kollar på Jersey Shore. Kolla just Grey's anatomy just, så sorgligt slut, ah.. Men annars chattar jag med bästis och nördar lite vid twitter. Vad gör ni? xoxo


BE RIGHT BACK

Åker ner till byn med S, vi hörs när jag kommer hem. Ha en underbar dag! xoxo


BERLIN PART TWO: SACHSENHAUSEN

Part two Sachsenhausen Concentration Camp.

Ph1: Första delen av lägret.
Ph2: En jude som vill att vi aldrig ska glömma vad som hände.
Ph3: En utav barrackerna.
Ph4: 400 judar skulle dela på 10 toaletter och de hade bara en halvtimme på sig.
Ph5: Här brände de liken.
Ph6: Läger muren.
Ph7: Till minne av alla offren som dog i lägret från 1936-1945.
Ph8: När Sovjet befriade alla fångar i lägret, efter det reste dem en staty.


Om vi sammanfattar allt så har jag aldrig varit så berörd av något. Det var en otroligt obehaglig känsla att gå på samma väg som fångarna gjorde, det var en obehaglig känsla av att se gaskammaren. Men, det var otroligt fint på ett sätt som jag inte kan förklara för er. Får ni någonsin chansen, åk dit! Man lärde sig otroligt mycket.

Den viktigaste saken av allt, vi får aldrig glömma vad som hände.
We will never forget!

















1 JUNI 2011

Så konstigt det är att det är juni, känns som att det var april igår.. Men jag vakna vid 11-tiden idag, skönt med sovmorgon. Har inga planer vad jag vet, kanske åker ner till byn för lite häng med mina fina vänner, vi får se helt enkelt. Förresten, jag vet att jag bloggar dåligt, men det är slut med det nu. I promise! Vad ska ni göra idag? xoxo


RSS 2.0