i'm always a day too late.


Claude Kelly - Always a day too late, sjuukt bra låt. :)

you are the only exception, i promise.

Igår åkte jag med några vänner in till stan och där spenderade jag min kväll. Tog tåget och bussen hem vid 23.30- tiden & jag var hemma vid 00.10. När vi var där så åt vi på subway och det fick bli espresso house också, mums. Idag när jag vakna så kunde jag knappt andas, jag är såå förkyld. Måste bli bra till imorgon, så dagen ska spenderas med té, datorn och plugg! Hörs lite senare, kram.

att bara ha en dröm är modigt, men att kunna fullfölja den är starkt.


Rascal Flatts - Bless the broken road.

cause your not the only one who's ever felt this way.

Jag vet att jag inte har bloggat på en vecka, men denna skolveckan har varit hemsk. Prov hela veckan, bara tills torsdagen hade jag 3 prov! Men min NO-lärare var snäll så vi flytta det ena, men denna veckan som kommer, den kommer också bli lika jävlig. Men nu till lite mer positiva saker, snart sommarlov & då slipper vi prov och allt. Har ni planerat in något på sommarlovet? Jag ska till örebro och till liseberg, ska bli riktigt trevligt faktiskt. Mina planer för idag är att plugga till SO-provet som vi har på måndag, ska även prata med mamma om vi kan åka in och shoppa lite, behöver nya jeans! Men nu ska jag nog börja plugga, och jag lovar mig själv att jag ska börja blogga varje dag! :)
/Linn

like it's the end of time.

Godmorgon bloggen, nej jag vakna inte nyss. Vaknade vid 10-tiden. Mina planer för idag är att åka in till lund på en karneval med min bästavän. Riktigt mysigt, så jag kommer inte uppdatera mer för idag. Kommer fler inlägg imorgon och en massa bilder. :)

alla vill till himmelen men ingen vill dö.

Jag är trött, ska sova. Får berätta mer om idag imorgon, kram.

did i break it, yes i mean your heart.

Förlåt, jag tappade suget för att blogga. Fast man saknar alltid det lite, så tänkte uppdatera nu. Vad tyckte ni om klippet jag ladda upp igår? Jag älskar vädret här nere i skåne, så himla underbart, solsken och vaarmt. Nu ska jag snart äta, men ja jag lever. Vi hörs om någon timme, kram.

every girl in this room, i want you to know that you are beautiful.


Denna mannen, vilken härlig människa.
Till alla läsare, ni är vackra, hur ni än ser ut, ni är vackra och speciella på ert eget sätt. Kom ihåg att alltid vara er själva för alla andra finns redan, eller hur.

i just lost my friend, it hurts so bad.

Kommer inte blogga idag heller mina vänner, måste plugga inför mitt prov imorgon. Kanske slänger in en låt ikväll, får se, men vi hörs imorgon bitti. :)

finns inga bekymmer, var lycklig var dag.

Hakuna Matata, it means no worries for the rest of your days.
mitt senaste motto. :)

i don't want to talk about it.

film med popcorn och choklad nu, kram.

säg ingenting till mig, det hörs på stegen när du går.

Jag är trött, riktigt trött. Fast inte trött på det sättet att jag hade kunnat somna, mer trött i kroppen, fast ändå skönt. Ska försöka sätta mig ner med engelskan, kemin och historian snart, hatar de sista veckorna. Men jag får göra det bästa av situationen. Annars ska jag kolla film ikväll, det har jag bestämt, dock så har min syster åkt till sin bästavän så jag får kolla ensam. Nej, nu ska jag försöka göra något vettigt, kram.

sometimes a fight is better black and white.

Jag skrev ju att jag skulle ut på en långpromenad, men för en timme sen stack jag ut och jogga 3 kilometer ungefär. Mest för att jag skulle vara nöjd med mig själv att jag har gjort en bra insats och så, jobbigt som tusan för det var ingen väg jag sprang på utan jag sprang i skogen. Men nu efteråt så mår man helt galet bra. Men ska ändå ut på en långpromenad, ska bli skönt det med, den är lite längre så 7 kilometer ungefär. Men ska försöka komma ut och springa 2-3 gånger i veckan. Nu fryser jag riktigt mycket, så blir en kopp té nu, kram.

i know that you are going to say goodbye.

Godmorgon bloggen, rätt trött idag faktiskt. Efter australia låg jag bara och degade i soffan, kan verkligen rekommendera filmen iallafall, riktigt bra! En utav mina favoritfilmer, och Hugh Jackman är sååå snygg. Idag hade jag tänkt en långpromenad, skulle sitta riktigt skönt faktiskt. Annars ska jag bara ta det lugnt och börja plugga till alla mina prov. Har 2 prov på måndag sen 1 prov på tisdag, men det är rätt lugnt. Nu lyssnar jag på jonas brothers och skriver med massa underbara människor. Hörs snart igen!

you can't break a broken heart.


Nu ska jag kolla på denna filmen med bästa syster, hörs sen.

have you ever tried to find the words, but they don't come out right?

Ny låt med Jonas Brothers, vad finns det att säga?
JAG ÄLSKAR DEN!
Jonas Brothers - L.A. Baby

did you forget that i was even alive?

Blev ingen mer bloggning igår som ni kanske märkte, jag och min granne bestämde ju oss för att cykla. Först visste vi inte vart vi skulle cykla, sen bestämde vi oss för att cykla till en utav mina bästavänner som bor ungefär 1 mil ifrån mig, när vi hade kommit en bit kom vi på att vi kan sova hos henne. Så cykla vi hem, packade och tog moppen hem till henne. Jättemysigt var det faktiskt, idag ska jag duscha och bara ta det lugnt. Det är ju fredag, fredagsmys och film med systern. Behöver något att dricka, så vi hörs om en halvtimme, kram.

have you ever felt lost, if you ask me, i think it sucks.


Sticker snart ut på en liten cykeltur med min granne, nice. Har inte cyklat på ett tag så ska bli skönt, älskar att cykla. Dock får jag ta på mig något varmt, kallt ute ju. Men vi hörs sen.

tell me why, why does it hurt so bad?


Såhär känner jag mig just nu, riktigt trött, fast kan bero på vädret också. Känns som om det är oktober igen, var är våren och solen?! Idag har jag namnsdag, inte för att jag firar det på något sätt precis, haha. Ska ner och handla sen, ska försöka få en bra film med mig hem, sen blir det filmkväll med syster. Nu hade jag tänkt äta något, för jag är riktigt hungrig, det är illa. Men hörs snart.

cause' thats the way i roll.

Jag kommer aldrig att sluta lyssna på er, nick, joe, kevin, jonas brothers. Aldrig i hela mitt liv, ni betyder alldeles för mycket. Det går inte en enda dag som ni inte finns med hos mig, ni är bäst.
The jonas brothers, forever and always in my heart. ♥


i'm standing on the bridge, i'm waiting in the dark.




PH1: Köpenhamn i oktober, megatrevligt var det!
PH2: Stockholm när vi köade, bestämde mig då för att ta en turistbild, ja ni vet, hehe.
PH3: Ven med klassen i juni förra året, förhoppningsvis blir det dit i år igen.

Har kollat på tv hela kvällen precis så ska det vara. Imorgon har jag inte jättemycket planerat, men på eftermiddagen så ska jag till ett par vänner för tjejkväll. Finns verkligen inte mer att säga än att jag har de bästa vännerna! Tror faktiskt att jag ska sätta igång några lipstick jungle avsnitt, vi hörs om någon timme, kram. :)

welcome to my life.


Jag hade nästan kunnat döda för Ben and Jerry just nu, vill ha. Jag hade ju kunnat ta bussen ner och handlat, men ingen vill följa med mig, och jag vill inte åka själv. Ibland vill jag bo i stan istället för på landet, men tyvärr kan man inte få allt man vill ha. Tråkigt men sant, ja så kan det va. Tänk er en filmkväll med ben and jerry, nej usch, nu ska jag inte prata mer om det, blir bara så sugen. Nu ska jag fortsätta lyssna på simple plan, kram.

We've all been down that road before, searchin for that something more.

Jonas Brothers - Take A Breath.
Finns inga kommentarer, dem är bäst, har alltid varit det och kommer alltid vara det!

we're all in this together.

Godmorgon bloggen, gick och la mig vid 02-tiden, och vaknade för en timme sen. Inte bra, men skönt var det att sova iallafall. Har inte planerat något idag och det är egentligen rätt bra för det är riktigt tråkigt väder här nere. Man blir alltid hängig när det är sånt här väder, usch! Ska gå och ta något att äta, idag ska jag blogga riktigt mycket, så snäll jag är va? :)

that should be me holding your hand.


Pic: Stockholm 28 juni 2008, innan vi såg jonas brothers och avril lavigne.
Jag är inte ett dugg trött, men jag vet om jag lägger mig i soffan för att kolla på någon film så kommer jag somna efter tio minuter. Snart har halva maj också gått, läskigt, det går för fort nu. Det får inte gå såhär fort, snart börjar jag 9:an, sista året på högstadiet med klassen som jag älskar. Jag får ta en dag i taget och göra det bästa av situationen eller hur. Nej nu ska jag kolla på något avsnitt av grey's anatomy framför datorn, hörs snart igen.


you need to breathe in and breathe out.

Kate Voegele - Kindly Unspoken.
Hörde henne för första gången i one tree hill, där spelar hon Mia, grymt bra är hon!

i'm 15 for a moment, caught in between 10 and 20.


Var är våren, var är solen?!?!
Hej allihopa, vaknade vid 4 så jag sov i 3 timmar ungefär, härligt. Somnade med jonas brothers i öronen också. Jag är ledig resten av veckan nu, så gissa vem som är riktigt glad? Har lite planer faktiskt, ska på bio i helgen med en bästavän, ska bli trevligt. Vi träffas tyvärr inte lika ofta, så alltid roligt. Ska försöka plugga matte nu under dessa dagarna & engelska för den delen, måste få bra på provet om jag ska behålla mitt betyg, men det kommer jag fixa, det måste jag! En kopp té nu hade suttit fint, kram.

when i look at you, i see forgivness.

Har pluggat nu i ett antal timmar, och jag är inte ens klar. Måste fortsätta, så räkna inte med att det blir någon uppdatering imorgon bitti. Ska försöka lägga mig om en halvtimme, puss på alla söta bloggläsare, ni är bäst. :)

about one year we will not know eachother anymore.

Vet ni vad jag gjorde igår? Jo jag konfirmerade mig, och allt gick superbra, tycker att det är tråkigt nu dock. Kommer sakna de flesta, kommer sakna onsdagarna. Men innan vi gick in i kyrkan så dog jag nästan, benen skakade, hela jag skaka, svettades och allt. Sen var det kalas, fick presenter, tack alla! Sen sov min kompis över här så åkte vi till skolan imorse, tråkig dag. Har kemiprov imorgon, inte lätt när man inte kan någonting, det suger. Men ska lägga mig rätt tidigt och plugga, eller be mamma och pappa hjälpa mig. Imorgon är det sista dagen jag går, är ledig onsdag, torsdag och fredag. Hade tänkt sticka iväg på bio på onsdag, the last song får det nog bli. Men nu ska jag ta något och äta och försöka börja med kemin, kram.

and i'm walking in memphis.


Calle Kristiansson är sjukt bra, tråkigt att han inte vann. Men han är en vinnare i mina ögon, tog med hans audition också för den gör så att jag får rysningar. Men här är:
Calle - Walking in Memphis.

please, come in with the rain.

VET NI!!!! Jag konfirmeras om 2 dagar, vet inte om jag fäller någon tår på söndag, just nu känns det som det. Men jag är inte nervös, mer taggad, det kommer bli så himla roligt! Idag tar jag det lugnt, imorgon så ska jag städa HELA dagen, hehe. Sitter här och dricker fanta och lyssnar på min spotifylista, får se om det blir en film ikväll. Nej, nu ska jag nog ta en banan, hörs snart.

i wish i could stop you.


Falla fritt - Melissa Horn, sjukt underbar!

it doesn't feel right anymore.

Varför jag är hemma nu är för att jag ska till tandläkaren, dem ska väl kolla tandställningen och ja allt. Sen efter skolan blir det konfa, vi ska träna inför konfirmationen som är på söndag. 3 dagar kvar, sen är jag konfirmerad, nog pratat om det. Nu ska jag gå och klä på mig, så vi hörs när jag är hemma ikväll, ha en bra dag för det ska jag ha! :)

i know that you are leaving.


Westlife - Leaving, magisk låt!

you are not the only one who's ever felt this way.


Godmorgon bloggen, hur mår ni? Själv så mår jag jättebra, lite trött men det kommer gå över. Vad har ni för planer idag? Själv så ska jag förhoppningsvis ner till Sara och grilla och fira valborg, haha. Men nu ska jag äta frukost, grööt, muuuuuuums. Vi hörs om någon timme, kram.

RSS 2.0