WONDERING

Har börjat fundera på gymnasium en massa, samhäll blir det nog iallafall, fast om inriktningen blir social eller språk vet jag inte än? Men något som också lockar är Turismgymnasiet, skulle varit riktigt roligt. Att välja gymnasium måste vara ett utav de svåraste besluten man gör i livet, känns som det just nu iallafall. För ett halvår sedan var jag 100% säker på att jag visste vilken skola jag skulle gå på, vilken inriktning och allt. Men desto närmare man kommer det så blir man osäker. Men allt jag vet är att jag kommer följa hjärtat. Vill mina vänner till någon annan skola så kommer jag inte välja samma som dem, det är fel. Men iallafall, 9:an kommer bli ett utav de bästa åren i mitt liv!

Snart ska jag börja kolla på O.C, ha det bra!

stuck in the moment with you.


Secondhand Serenade - Fall for you
Den här låten var den första jag hittade med han, december var datumet, riktigt grym är han!

KANSKE BORDE BÖRJA SKÄRPA SIG?!?!

Blogg.se har blivit riktigt dåliga tycker jag, kan knappt blogga, kan inte komma in på själva "nytt inlägg". Kom igen nu..

Men okej, hej bloggen. Förlåt för att jag som sagt inte har bloggat men fanns en orsak till det. Själv så har jag tagit det lugnt, kollat klart på första säsongen av O.C, måste köpa andra säsongen, men ikväll börjar jag på tredje. Ja jag är beroende, inget skämt, älskar serien. Vill knappt köpa fyran för att bara veta att det är sista säsongen är riktigt deppigt. Hur kan man avsluta en sådan här serie? Gaah förstår inte. Men ja, iallafall. Nästa vecka kommer en utav mina vänner hem som har varit bortrest i över en månad så henne ska jag träffa, saknar henne. Annars har jag inget för mig. Åt just och nu ska jag kolla friidrott, hörs om några timmar om jag nu kan skriva, men det ska jag kunna. TTYS, xoxo.


FINALLY

Kan äntligen blogga igen, men har inte tid nu såklart. Hörs om 2 timmar ungefär. :]

tja

tja, skulle bara se hur det var med mobilbloggen för den brukar krångla, men nu funkar det iallafall. Ha en bra fredag, kram.


O.C and SATC!

Nu blir det filmkväll med syster, O.C och sex and the city filmen står på schemat, hör av mig senare med mobilbloggen, ha det bra. :)

but you are so afraid to lose everything.


Kelly Clarkson - Anytime.

TIRED

Trött i huvudet, går och vilar ett tag, hörs sen. :]
xoxo

and i will never let you go, i promise.

Godmorgon bloggen, förlåt för att jag inte uppdaterade igår. För detta första så hade jag ingen tillgång till datorn förrän vid 8-tiden och sen funkade inte blogg.se? Så jag struntade i det, men vet ni? Jag har fått hem mina O.C boxar så igår satt jag och kolla i 5 timmar (12 avsnitt). Nu kommer jag ihåg hur mycket jag älskar den serien, så himla bra! Idag fyller min pappa år så var uppe tidigt och sjöng och gav han presenter. Ikväll ska vi äta något gott, låter väl bra? Hoppas ni har det bra så hörs vi om 1 timme, kram. :)

Hej bloggen, har ingen tillgång till dator...

Hej bloggen, har ingen tillgång till datorn förrän ikväll. Hörs senare, kram.


du är min vän i detta livet.

Just kommit in efter en trevlig kväll ute med familjen, började med att vi grilla till detta blev det en massa skratt också, allt avrundades med lite badminton. Snart ska jag krypa ner i soffan med mitt varma duntäcke och kolla på alla serier, riktigt bra dag idag! Imorgon ska jag inte göra något, vissa vill att jag vill med till helsingborgs festivalen, fast nej, tror jag skippar det faktiskt. Nej nu ska jag gå ner och sätta mig, vi hörs av via mobilbloggen, ha en fortsatt trevlig kväll. Kram.
xoxo

jag ger upp du vinner denna patetiska lek.

Gah, snart börjar skolan. 18 augusti, exakt 3 veckor idag, deprimerande! Sista året, jobbigt kommer det bli, men jag kommer satsa så otroligt mycket på mina läxor, prov, uppsatser så att jag kan komma in på det gymnasiet jag vill. Det är min plan, att jag ska gå ut med dem betygen, dem poängen jag vill! Även om jag redan har bra så kan dem bli bättre.

Från en sak till en annan.

Kom just in, suttit ute, lyssnat på jonas brothers, jag är fortfarande chockad hur bra deras album är. Deras album brukar alltid vara bra, men första albumet av "J.O.N.A.S fastnade inte riktigt hos mig. Fast nog snackat om jb, alla som läser bloggen gillar ju inte dem så förlåt. Hur har er dag varit? Min dag har varit bra, börjat umgås en massa med min syster, niceprice. Blivit som sagt en hemma-människa, vill inte iväg, vad har hänt med mig? Grown up maybe? Äsch jag vet inte, allt jag vet är att det kommer bli en grym kväll, först grilla, sen lite badminton, sen in för att kolla på alla serier, SATC, CSI, Criminal Minds, How i met your mother, yes you name it. Men nu ska jag gå och göra sallad tydligen? Hörs senare ikväll via mobilbloggen tror jag det får bli, hoppas ni får en underbar kväll, kram.
xoxo

sometimes it is ok to fall but only if you get back up.

Varit ute hela dagen, spelat "vem där" med min syster, haha vi har inget liv! Lyssnat på hela albumet ny från j.o.n.a.s, gaah det är så himla bra. O.C boxarna kom inte idag, fast jag fick just ett sms från CDON att dem kommer imorgon. Tänkte faktiskt fortsätta lyssna på alla underbara låtar, så vi hörs om 1 timme, det låter bra, hoppas ni har en bra kväll, kram.

this is critical and im feeling helpless.


Jonas Brothers - Critical.
Förvänta er att ni kommer få höra några låtar till låtar från dem, för deras nya album inom J.O.N.A.S är helt amazing så att det inte är sant, såå bra.

you come walking in with tears in your eyes.

Godmorgon bloggen, har ni sovit gott? Det har iallafall jag gjort i min nya och skööna säng. Äter frukost nu också, lättfil med flingor, finns det något godare? Hoppas verkligen på att O.C boxarna och filmen kommer idag, maraton med syster ikväll då! Fast man kanske inte ska hoppas så mycket?! Nej nu ska jag fortsätta att äta och lyssna på jb, kram.


you made my dreams come true.


Paramore - The only exception.

like my words spinning in slowmotion.

Hej bloggen, har inte kunnat på hela daagen! Tråkigt men sant. Vaknade av att mamma väckte mig vid 10.20 - tiden, då åkte vi nästan direkt till farmor. Där har jag varit hela dagen, jobbat och sånt. Jätteroligt var det, alltid kul att kunna hjälpa till. Jag hoppas verkligen O.C boxarna kommer imorgon, kan jag ha maraton ju! Ikväll måste jag se fortsättningen på Criminal Minds, det var riktigt spännande igår. Ikväll eller ja, lite senare iallafall så ska vi grilla. Hoppas bara vädret håller i sig. Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag iallafall haft, hörs om 1 timme, ska fixa lite smått nu, kram.


Hej bloggen, just nu kollar jag criminal m...

Hej bloggen, just nu kollar jag criminal minds, snart ska jag sova. Så vi hörs imorgon, sovgott. :)


JA SÅHÄR KAN DET OCKSÅ SE UT.

Gillar: mina vänner, choklad, jonas brothers, familj, minnen.
Gillar inte: falska människor, vänner som sviker, hif, revbenspjäll haha.
Blir glad av: fina sms från vänner, och ja, underbara vänner.
Modetidning: typ läser inga? xd
Läser annars: twilight all the way.
Lyssnar på: jonas brothers, all time low, justin bieber, miley cyrus, taylor swift, westlife.
Dricker: Loka - krusbär päron, flädersaft.
Äter: tacos.
Färg: svart, limegrön, röd.
Smink: tar vad jag har och det är alla olika märken.
Skor: Mina limegröna converse eller kawasaki.
Vad klär du dig helst i: jeansleggings och en helt vanlig t-shirt.
Sparare eller slösare: slösare faktiskt, suger på att spara pengar.
Morgon - eller nattmänniska: nattmänniska.
Favoritgodis: marabouchoklad.
Favoritfilm: twilight serien, dear john, remember me är väl mina favoriter.
Favoritserie: how i met your mother, grey's anatomy, one tree hill.
Vad vill du jobba som: ingen aning just nu.
Syskon: storasyster, lillasyster, lillebror.
Dröm pojkvän: nick jonas.
Hur många barn vill du ha: 1, högst 2!
Favorit årstid: jag gillar sommaren, men vinter är mysig den med.
höstplaner: inga just nu, påbörjar 9:an.
Favorit väder: sol men ändå svalt.
Spelar du instrument: Nej, men vill kunna spela gitarr.
Gillar du att sjunga: Vem gör inte det? Men ja det gör jag.
Har du tatuering /piercing? Nej inget av det, men vill ha en tatuering på handleden.
Humör just nu: glad, uttråkad. :]

XOXO, LINN.


without saying a word you can light up the dark.


Your guardian angel - The red jumpsuit apparatus.
En utav mina favorit låtar, denna låten kommer alltid vara bra, riktigt bra. Kommer inte ihåg vem som visa den för mig, men ni måste lyssna på den. Grymt bra, ni blir inte besvikna!

just like every cowboy sing his sad song.

Gó-eftermiddag, allt bra? Jag och min syster har nyss klickat hem 2 O.C boxar, säsong 1 & 3, för säsong 2 var slut, lyckat? Sen Sex and the city filmen. Förhoppningsvis kommer det på onsdag, hoppas hoppas, hela kalaset gick på 368 kronor, sjuukt billigt. Så nu ska det bli en massa maraton. Fint väder har vi också fått, för igår var det riktigt kallt, tråkigt. :/ Skolan börjar ju snart, onsdagen den 18 augusti börjar jag 9:an, sista året med klassen, känns lite surt men jag kan inte göra något åt det. Nu ska jag ut och lägga mig i solen, eller spela "Vem där" med min syster, låter kul? Vi hörs om 2-3 timmar ungefär, ska försöka blogga lite då och då nu förtiden. Kram :]



even if saving you sends me to heaven.

Godmorgon bloggen, ÄNTLIGEN så är datorn fixad, nu kan jag börja bloggar normalt igen. Hur mår ni? Jag mår superbra, sov riktigt gott inatt. Igår åkte vi ju till ikea, vi skulle köpa ny madrass till mig, det sluta med att vi köpte en säng, haha. När vi gick där inne så blev jag såå himla sugen på att få rent på mitt rum, så hela gårdagen städa jag mitt rum. Mamma hjälpte mig också, det blev riktigt fint, älskar rummet nu! Idag ska jag vara hemma, umgås med syster, riktigt fult väder ute. Inne dag ju, perfekt. Nu är spotify på, man måste bara älska musik, haha. Talk to you soon, xoxo.

en bild från i vintras och nu i sommar, älska sommaren!


Godmorgon bloggen, allt bra? Igår var jag...

Godmorgon bloggen, allt bra? Igår var jag uppe rätt länge för att jag och min syster kollade på "pirates of the caribbian", den filmen är så sjukt bra, och man skrattar hela tiden. Jag älskar komedier, finns inget bättre. Just nu sitter jag i bilen och väntar på att mamma och pappa ska komma. Vi ska åka till IKEA och handla en ny madrass. IKEA måste vara typ världens roligaste plats typ, haha. Äntligen så har jag fått en plattång igen så hela morgonen har jag plattat håret. Sen förresten så har pappa fixat datorn så senare idag eller imorgon så kommer jag kunna uppdatera från en dator, bra va? Det tycker jag iallafall, men nu kör vi så vi hörs sen, kram. :)


Godmorgon bloggen, kul att datorn har gåt...

Godmorgon bloggen, kul att datorn har gått i sönder, NEJ! Tur att jag kan blogga från mobilen. Igårkväll vid 10 stack jag och min släkting ut och cykla, skönt faktiskt. Imorse väckte min syster mig klockan halv 8, för hon skulle jobba och mina föräldrar skulle handla så jag fick passa mina syskon. Vi kollade på scooby doo hela morgonen haha. Idag ska jag inte göra något, hjälpa till lite här hemma. Fredagsmys ikväll, jadå. Hoppas ni får en bra fredag. Hörs snart,kram.


Hej bloggen, förlåt för att jag inte bl...

Hej bloggen, förlåt för att jag inte blogga igår men var iväg. Nu ska vi snart köra till stranden, sent jag vet men det är så mysigt att bada på kvällen. Just nu ser det ut att bli regn, fast bara roligt att bada om det regnar, bara det inte åskar. Men jag mobilbloggar mer sen för jag har ingen tillgång till datorn idag. Men vi hörs lite senare, hoppas att alla har en toppenkväll. :-D


don't stop make it pop.

Godmorgon bloggen, blev ingen strand nu, orka inte.. Ska till stranden med familjen ikväll, mysigt. Hoppas ni har det bra så hörs vi snart.

jag vaken för sent och vaken för länge.

Kom just in från en lång cykelrunda med jennipher, skönt att ha någon som bor så nära en, var faktiskt jätteskönt att kunna snacka om vad som helst. Nu ska jag slänga mig i soffan, jag är så himla trött. Sex and the city och det vanliga ikväll. Blir nog stranden imorgon med 2 av mina vänner. Men ni får ha det så bra, så hörs vi på mobilbloggen, kram.

ignorance is your new best friend.

Godmorgon bloggen, så skönt det är sova länge egentligen. Vaknade för en halvtimme sen ungefär, så nu har mest suttit och letat efter en plattång, det ska helst vara billig för jag har inte hur mycket pengar som helst. Men har faktiskt hittat en som verkar vara bra. Idag kanske vi ska åka och bada, myysigt, fast vi åker ikväll, då är det varmast i vattnet, hah. Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag så hörs vi om ett tag, puss.

JONAS BROTHERS ♥

Förlåt, har suttit och kollat på how i met your mother typ hela dagen, och om jag inte har kollat på det så har jag bara lyssnat på jonas brothers. Får blogga mer imorgon, sovgott.

what if don't try, what if i do?

Kollat på how i met your mother hela dagen, fan vad jag älskar den serien. Den är så sjuukt bra, och man måste ju bara älskar Barney & Ted. Har faktiskt inte gjort så mycket annars, varit ute och spelat kubb med mina syskon, mitt lag vann. Nej nu ska jag fortsätta kolla på how i met your mother, men jag uppdaterar snart igen, kram, hoppas ni har en bra måndag. :]

i love the way you lie.

Godmorgon bloggen, är allting bra med er? Med mig är allting skitbra faktiskt, livet leker som man brukar säga. Idag ska jag bara vara hemma, ta det lugnt, inte jätteroligt men skönt faktiskt. Har blivit en hemma-människa, vill inte iväg till vänner så mycket och så.. Just nu lyssnar jag på musik, EMINEM is amazing. Har även fått hem How i met your mother säsong 2, här ska det tittas.. Men nu ska jag snart äta lunch faktiskt, ni får ha det så bra så hörs vi snart igen. :]


men sanningen är att utan dig är jag ingenting värd.

Ni vet att jag skrev iförrigår att jag hade kollat på pretty in pink, och att killen var sååå snygg. Här är bilder på han då för 24 år sedan och nu. Fast "nu" bilden är inte "rättvis" tycker jag. Men iallafall han heter Andrew Mccarthy och spelar joe i lipstick jungle. Så nu har ni fått se bild på han. :]


if god was to describe you, where would he begin?

Hej bloggen, jag vakna jättesent idag. Jag gick upp klockan 12, helt sjukt sent. Sen har jag bara varit ute hela dagen och tagit det lugnt. Jag försöker att vara ute så mycket som jag kan, för jag vet att jag kommer ångra det i vinter annars. Är allting bra med er annars? Allting är bra här iallafall, lite trött i huvudet, men det gör inget. Nu lyssnar jag på musik, såklart min egen spotifylista, älskar den. Talk to you soon. :]

i'm here without you baby, but you still on my lonely mind.


3 Doors Down - Here Without you.
En utav mina favoritlåtar, älskar den, speciellt i "acoustic version".

Friendship isn't a big thing - it's a million little things

Hej bloggen, varför jag inte blogga imorse eller så är för att jag har städat hela dagen. Men nu är det färdigstädat så då kan jag sitta vid datorn. Jag är faktiskt rätt trött i huvudet, det är såå kvavt ute! Ikväll ska jag kolla på någon film, kanske pirates of the caribbean med min syster. Annars blir det nog Remember Me, gud vad jag älskar den filmen. Talk to you soon.

Just nu kollar jag och min syster på "pre...

Just nu kollar jag och min syster på "pretty in pink", det är helt otroligt hur snygg killen är. Han är även med i lipstick jungle, laddar upp bild på han imorgon. Kommer ligga och kolla på film ett tag till så får se om jag uppdaterar senare, annars hörs vi imorgon.


Just nu kollar jag och min syster på "pre...

Just nu kollar jag och min syster på "pretty in pink", det är helt otroligt hur snygg killen är. Han är även med i lipstick jungle, laddar upp bild på han imorgon. Kommer ligga och kolla på film ett tag till så får se om jag uppdaterar senare, annars hörs vi imorgon.


Dream as if you have forever, live as if you only have today.

Film nu med syster, uppdaterar nog senare ikväll, fast det kommer nog blir rätt sent. Men kommer självklart mobilblogga. :)

i don't want you too see the truth in me.


Jay Sean - I'm gone, ni vet han som sjunger Down?
Jay sean, sååå himla bra, älskar han! Värt att lyssna på.

it turned my whole world upside down.

Godmorgon bloggen, imorse vaknade jag vid 08.40- tiden, och vid 09 så åkte vi ner till vårdcentralen. Har fått ett sår så började det bli infekterat, men nu är allting bra. Nu ska jag faktsikt ut i soooolen, fast ska nog ligga i skuggan, haha. Men vi hörs snart, eller på mobilbloggen, kram.

i'm dancing with tears in my eyes.

Nu håller jag och en utav mina vänner på att planera att min klass ska samlas en gång och grilla innan skolan börjar. Ska bli jätteroligt, det är så tråkigt att man bara träffar klassen i skolan när det är en massa dötrista lektioner. Får fixa så att jag får gratis-sms också så att jag kan smsa alla, annars hade det ju inte varit så jättebra, hehe. Vi bestämde i mitten av augusti. Åh, jag längtar verkligen, det ska bli så himla roligt!

Nu till en helt annan sak, för ungefär 3 månader sen köpte jag converse. De kostar ju ändå 700 kronor, fast det var värt pengarna. Det bästa är att mina är "limegröna" också, min favoritfärg. Om ni har tankar på att köpa, KÖP DÅ!!, ni kommer verkligen inte att ångra er. Fråga inte hur jag gick från att samla klassen för att grilla till converse, jag är inte ett dugg normal ibland, haha. :)

standing out in the rain, need to know if it's over.


A-M-A-Z-I-N-G
Can't have you - Jonas Brothers!

trying to run but i will always come back.

Imorse ringde farmor och väckte mig och sa att hon var på väg för att hämta mig, sen åkte jag hem till henne och började att jobba. Jag har målat om hennes "stuga", riktigt fint blev det. Annars har jag inte gjort något annat, karneval en bit härifrån hela helgen, men jag orkar inte sticka dit faktiskt. Tråkigt, åkte dit för 2 år sen för att se ola svensson, men det var allt. Så i helgen händer det ingenting, kanske sticker till någon rolig vän. Hööörs snart. :]

they tell you a good girl are always shy.



Evanescence - My immortal, en utav mina favoritlåtar, kommer nog alltid att vara det också.


what did i do to your heart?

Tjena mittbena bloggen, haha? Jag är glad och pigg idag, somna i soffan så där sov jag hela natten. Kanske inte jätte bekvämt men det funka. Idag är det fint väder igen och ikväll vill jag åka till stranden, fast jag vet inte om mina föräldrar vill det, så får väl se hur det blir. Jag har just bakat ett lass kanelbullar till, fast denna gången så blev dem ännu godare, konstigt. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och sjunga med i låtarna, det är jag ju så bra på, hehe. Hörs snart igen, kramar.

Två bilder sen en fin sommarkväll då jag och mamma gick på en promenad.


but boy you got me going crazy.

Förlåt för bloggningen, har inte mått på topp, och har inte orkat bloggat faktiskt. Ikväll blir det tv för hela slanten, först 2 sex and the city avsnitt, sen 2½ men och till sist How i met your mother, måste älska det! Lyssnar på jonas brothers nu, jätte ovanligt, not. Hehe, men vi hörs om en kvart igen, puss.

Jag har inte alls mått bra idag, så därför...

Jag har inte alls mått bra idag, så därför har ja knappt uppdaterat. Vi hörs imorgon, då ska jag va bättre.


Hej bloggen, gud vad varmt det är idag. J...

Hej bloggen, gud vad varmt det är idag. Just nu sitter jag i bilen med min familj, det blir stranden nu ikväll. Skitskönt att kunna svalka sig. Men jag bloggar när jag är hemma, puss. :)


13.32

varmt ute, dör snart.

and i need you now, why i don't know.

Hej bloggen, imorse var jag uppe riktigt tidigt, fast det blev ingen promenad, det var för varmt. Tar det senare, när det är svalt. Nu ska jag ut ett tag, riiiktigt varmt! Men vi hörs genom mobilbloggningen så bloggar jag från datorn ikväll! Kram, hoppas att alla har en underbar dag! :]

Hej bloggen, det får bli mobilbloggning n...

Hej bloggen, det får bli mobilbloggning nu för jag orkar inte att sätta mig vid datorn. Går och lägger mig rätt tidigt idag för att imorgon vid 8 kommer jag bli väckt för att sticka ut på en långpromenad. Det ska bli riktigt skönt att komma ut och röra sig. Så godnatt, hörs imorgon. En massa kramar till er. :)


vad vill du säga när allting är sagt?

Hej bloggen, har mest varit ute idag, riktigt varmt. Åt just middag, och på sommaren ska middag ätas ute! Måste börja sola mer nu, är ju alldeles för vit, inte okej! Så på dagarna så kommer jag bara mobilblogga, fast sen på kvällarna så bloggar jag från datorn, det låter väl helt okej? Imorgon ska vi få 31 grader, skitvarmt, fast idag var det nog upp mot 33-34 grader, höll på att dö. Semifinal snart också, då håller vi ju på Uruguay, hörs senare, puss.



i could really use a wish right now.

Hej bloggen, förlåt för att jag har uppdaterat så dåligt, förstår att bloggen har blivit tråkig. Men nu ska jag börja uppdatera som vanligt igen, bra va? Just nu håller jag på att baka kanelbullar, dock så jäser dom nu. Ska bli gott, ikväll kanske vi sticker till stranden, får se, men det är riktigt varmt idag. Hörs snart. :)

Tja bloggen, just nu ligger jag ute i trä...

Tja bloggen, just nu ligger jag ute i trädgården och bara tar det lugnt. Ikväll så ska jag och min syster kolla på lite olika filmer, en av dom är grease. Ni får gärna läsa min systers blogg: www.therockingbecca.blogg.se :) vi hörs sen.


Godmorgon bloggen, igår var jag uppe rät...

Godmorgon bloggen, igår var jag uppe rätt sent för att kolla på remember me. En utav de bästa filmerna jag någonsin har sett, sorglig dock. Nu ska jag käka, puss.


the things we owe.

Förlåt, men jag är tvungen... SPANIEN SLOG TYSKLAND, TYSKLAND SPELAR INTE FINAL, JAG GRÅTER NÄSTAN AV GLÄDJE, FAAAAAAN VAD HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLIGT! Uppdaterar från mobilen om ett tag, måste lugna ner mig.

sometimes i wish i were an angel, sometimes i wish i were you.

Hemma från tandläkaren, fick inte ta av min tandställning, nej ska vänta typ 3 månader till. Tråkigt, men tänderna blir ju iallafall fina. Fotboll ikväll också, SPANIEN SKA VINNA! Som ni vet så gillar jag inte alls tyskland (det är min åsikt), så spanien måste vinna! Vi hörs senare med mobilbloggen tror jag, för jag vill inte springa till datorn och uppdatera medans jag kollar på tv, heheh, men vi hörs ikväll iallafall, kram. :]

Påväg till tandläkaren nu, uppdaterar när ...

Påväg till tandläkaren nu, uppdaterar när jag är påväg hem. Kram :)


Hej bloggen, har just kollat på How i met...

Hej bloggen, har just kollat på How i met your mother innan det kolla jag på sex and the city. Tittade också över på E! jättesnabbt och där var det "breaking news" om att Lindsay Lohan åker in i fängelse i 90 dagar, jag blev rätt chockad faktiskt. Menmen, nu sitter jag bara i soffan och kollar på typ något program. Är inte så trött faktiskt, konstigt för jag gick upp rätt tidigt. Imorgon eller ja idag haha så ska till tandläkaren. Ni får stå ut med mobilinlägg för datorn är död typ, men godnatt. :)


2-1 till Holland. :)

2-1 till Holland. :)


Hej bloggen, väldigt praktiskt med mobilb...

Hej bloggen, väldigt praktiskt med mobilblogg faktiskt. Just nu sitter jag ute. Har inte alls mått bra idag. Fast mår bättre nu. Nu ska jag äta middag så hörs sen :)


Tja bloggen, testar hur det är mobilblogge...

Tja bloggen, testar hur det är med mobilbloggen fast det funkar ju helt okej. Förlåt att jag inte blogga igår, var iväg hela dagen. Hörs snart. :)


.

.


21.26

Ska faktiskt lägga mig i soffan och kolla på något roligt program, annars får det bli grey's anatomy/lipstick jungle, ni får ha det så bra så hörs vi sen, puss. :]

i keep thinking times will never change.


Amanda Seyfried - Little House
Hon har en sån otroligt fin röst, tyvärr har jag inte sett hela Dear John, får göra det snart.

when you tell the world your mine.

Godmorgon bloggen, vaknade vid 11, känns riktigt skönt att kunna ha en lååång sovmorgon. Sitter och lyssnar på musik, inte jätteovanligt, eller hur? Min mage vill ha mat så får väl gå och fixa till något. Skulle egentligen till stranden idag, fast kände inte alls för det, vet inte varför. Blir nog stranden imorgon istället med bästavän. Sen jag vakna har jag ätit frukost sen har jag kollat på Mr. Beans semester med mina syskon, dem älskade den, så gullig det var. Nej nu ska jag fixa något att äta, magen kurrar, kram. :]

i love this place, but it's haunted without you.

Lite mindre än 1 år kvar, sen är det min tur, min tur att stå där på skolavslutningen med tårar i ögonen. Min tur att få krama om mina vänner 1 sista gång, mina vänner som jag har gått i samma klass med sen dagis. Jag har klarat 2 år av högstadiet, jag som trodde det skulle bli så svårt, att den skolan skulle vara så dålig, men nej, jag har haft fel hela tiden. Jag älskar den skolan, den skolan är riktigt underbar, även om de flesta tycker att den är dålig så trivs jag. Tänk att om 1 år så är det min tur att lämna den skolan och börja på gymnasium, lämna tryggheten och ut i den "riktiga" världen. Detta sista året som jag har kvar på den skolan, med den klassen, med dem vännerna ska jag ta vara på varenda dag.
Nu ska jag tänka på något annat och gå och kolla på grey's anatomy, är inte ett dugg trött. Godnatt på er, hoppas ni sover riktigt gott så hörs vi imorgon eller rättare sagt idag om några timmar, hehe.. :]
/Linn

and we had the times of our lives.


Nick Jonas - Stay
What to say, it's true perfection.

We could light up the sky tonight

Ledsen, arg, besviken, irriterad, äcklad, ja så kan man beskriva mig just nu. Argentina är ute ur VM, tyskland slog dem med 4-0, vad finns där att säga egentligen? Tyskland är ett bra lag, men tyskland är även det laget jag hatar mest i hela världen. Dem spelar så ful fotboll, usch, jag hatar dem! Dem får inte vinna VM så är det bara, nu har jag 2 favoriter kvar i VM och det är Spanien och Holland.
Men nu vet ni hur jag mår iallafall, ska försöka fixa med ny design och header nu, får se hur det går. Hörs sen, kram, hoppas ni mår bättre och får en bättre kväll än mig.

När jag var vid stranden i måndags, ser rätt mysigt ut va? :]


13.15

Godmorgon, filmen igår var riktigt bra men jag blev riktigt besviken när slutet kom. Slutet var så himla dåligt, usch nej vill inte ens prata om det. Argentina - Tyskland matchen snart, vem vinner? Jag håller klart på argentina, jag kommer dö om dem inte vinner. Allt bra med er annars? Min syster har även kommit hem från båstad i en vecka, kuligt. Blir nog stranden imorgon, nice som fasen, men nu ska jag göra något annat. Hoppas ni har det bra i detta fina sommarväder, även fast det är riktigt varmt. Hörs sen. :]

you are not alone, i am here with you.

Jag har kommit hem från farmor, alltid kul att hjälpa till faktiskt. Om 20 minuter börjar fredagsfilmen "in love and war", den ska jag se. Så vi får höras senare, ni får ha en bra fredagskväll, kram till er.

well it's good to hear your voice, i hope your doing fine.

Nu drar jag till farmor och jobbar där några timmar, ni får ha det så bra så länge. Kram så hörs vi sen.

so we should jump then fall.


Jonas Brothers - When you look into my eyes.
Kommer alltid vara en utav mina favoriter, jag älskar den så sjukt mycket!

if you ask me i will stay.

Hej bloggen, imorse vaknade jag vid halv 10, åkte med mamma och pappa till harald nyborg. Hade typ inget annat att göra ändå. Så nu på eftermiddagen har jag bakat en kladdkaka med marshmallows och gjort middag, det satt riktigt fint. Imorgon ska jag till farmor och jobba igen, riktigt kul faktiskt. Hörs sen. :]

RSS 2.0