i'm not asleep, im up for the fight.


Imorse vaknade jag supertidigt, åkte hem till farmor och jobbade där en stund. Kom hem vid 4 igen, och då gick jag ut i det fina vädret. Nu är klockan snart 20.00, och jag har tråkigt. Vi ska nog äta pizza idag, gooott. Imorgon blir det tandläkaren och efter det tjejkväll, jättetrevligt.

just walk away, cause' i don't want you here.



PH1: Ven med klassen i juni, åhh, jag saknar det så sjukt mycket.
PH2: STOCKHOLM 08.

Kollade just på svenska hollywoodfruar, maria är såklart min favorit. Imorgon är det tisdag och då ska jag åka till min farmor för att "jobba". Hon behövde lite hjälp med vissa saker, såklart att man ställer upp. Jag är så glad över att äntligen ha spotify också, älskar det! & en sak till jag älskar är lov, vi hörs senare ska nog sätta igång några avsnitt av lipstick jungle. Kram så länge.

im sitting here, thinking of you.


PH1: Rätt stor skillnad, men fortfarande lika söta/snygga/gulliga/bäst
PH2: Tagen på väg upp till sthlm för 2 år sen, dock redigerad.

Godeftermiddag bloggen och alla läsare, hur har er dag varit? Min har varit jättebra, vaknade rätt sent, ungefär vid 12. Idag fyller min mamma år så ikväll ska vi äta blåbärspaj med glass, jättegott. Idag fick jag också spotify, jag är väldigt sen med det, men överglad! Just nu längtar jag riktigt mycket tills onsdag, då är det återförening med förra klassen, trevligt. Nu ska jag fortsätta lyssna på jb, puss.

sometimes you wish that you could live in a fairytale.

Nu sitter jag här ännu en kväll, och känner verkligen för att skriva av mig lite. Hittade inte the holiday så satte mig här istället igen. Jag har tänkt på detta ett tag, men har inte riktigt kunnat formelera mig. När jag är äldre så är min dröm att flytta utomlands, men det är bara en dröm så det är ju inte ens säkert att den går i uppfyllelse. Men om berättar det för någon så säger vissa "äsch satsa på något som du vet kommer få till exempel ett jobb då". Sånt blir man ju nere av, det är en dröm. Alla har rätt till att drömma, alla har rätt till att ha sin egna fantasi. Detta hände för ett tag sen, en vän till mig sa så, men personen menade ju inget illa med det, men jag blev rätt nere av det. Så, låt folk ha sina drömmar, låt folk ha sin fantasi. Ni kanske vill bli sångerska, fotbollsproffs, olympisk mästare i simning, vem vet! Men låt folk ha sina drömmar, och säg inte saker som gör så att folk blir nere och ger upp sina drömmar.

Nu säger jag godnatt och menar det verkligen denna gången, sovgott underbara läsare. Vi hörs om några timmar!
/Linn

you should think before you say anything.


En som jag har på twitter skrev just att hon hade kollat på the holiday, så jag blev rätt sugen på att se den nu. Den är en utav mina favoritfilmer, och jag har alltid älskar jude law (och kommer alltid att göra det). Så vi får höras imorgon, godnatt underbara läsare.

i will remember you, will you remember me?


En lagom härlig sommarbild tyckte jag att jag kunde bjuda på. Jag har faktiskt inte kollat på ett enda avsnitt av lipstick jungle, började kolla på ryktet går sen hamnade jag här igen. Hade tänkt börja kolla på några avsnitt om ett tag, men just nu var jag rätt trött så kände att jag behövde bli pigg, för än ska jag inte sova. Funderar att gå upp rätt tidigt imorgon så att jag kan göra frukost till mamma. Jag har suttit här i en timme ungefär och kollat på bilder sen skolavslutningen i 6:an, jag blev rätt tårögd kan man säga. Allt har förändrats, men på onsdag kväll så blir det tjejträff med alla mina tjejkompisar från förra klassen, jag längtar. Nej nu ska jag nog gå och kolla, hörs om några timmar, kram.


would it be the same if i saw you in heaven?


Tror jag sätter mig i soffan nu med en kopp té och kollar på några avsnitt av lipstick jungle. Men jag loggar in senare och skriver några inlägg det lovar jag, ska också försöka komma på något som jag kan göra för min mamma. Vi hörs om några timmar, kram.

If it's alright with you then it's alright with me


Jag tog bort frågestunden, det får komma upp en lite senare istället. Vad gör ni? Just nu så sitter jag och lyssnar på Jay Sean och snart ska jag äta middag. Imorgon fyller min mamma år, så jag får se vad jag ska göra för henne. Kommer tillbaka när jag har fått en rolig idé. :D

In the end everyone ends up alone


Godmorgon allihopa, idag kom jag upp riktigt tidigt. Åkte med min lillebror till hans fotbollsträning, sen in en sväng på ica för att köpa fika. Nu i eftermiddag ska min mormor komma och hälsa på, ska bli trevligt. Igår stängde jag av datorn, var rätt besviken. Eftersom jag såg KCA och jb vann inget, men det är ju sånt som händer. Nej nu ska jag fortsätta äta min rödbetssallad, muums. Hörs lite senare.

this is why you have friends, they are always there for you.


Bild tagen av mig när vi var på ven!

Snart kca, och jag är nervös?, vet inte varför. Kollade på Barcelona innan, vinst idag med! Zlatan är bäst. Kollade innan på 4 avsnitt av lipstick jungle sen hamnade jag här på något konstigt sätt. Just chattat lite med min gudmor Anna, har planerat en resa upp dit (småland) i slutet av april, ska bli jätteroligt att äntligen träffa henne och Alicia igen. Äta taaacos!, hahaha. Nej nu ska jag fortsätta kolla upp om man kan se kids choice awards live, vi hörs inatt!

where were you when everything was falling apart?



Innan idag så lyssnade jag på How to save a life med the fray på youtube, helt plöstligt började jag lyssna på alla deras låtar igen. Jag älskade dom när jag gick i 6:an men slutade jag lyssna på dom med som jag gjorde med Jesse Mccartney. Jag är så himla glad att jag lyssnade på dom idag, för nu lyssnar jag bara på deras låtar. Ni borde verkligen lyssna på the fray, jag verkligen älskar dom. Riktigt bra!


/Linn

how to save a life, where did i go wrong, i lost a friend.


Bjuder på en lagom härlig vår bild som är tagen för ett år sen ungefär. Hur mår ni? Jag mår helt okej förutom att jag somnade i soffan och sov i 2 timmar ungefär. Ikväll så ska jag nog delta i earth hour, fast inte släcka allt, men såklart släcka det mesta. Inatt är det också Kids Choice Awards och jag har röstat rätt många gånger, t.ex. så kan man rösta på Jonas Brothers för "Favorite music group", så det är nog bara att hålla tummarna.

need to know if our friendship is over, if it is i will leave you alone.


Godmorgon världen, tråkigt väder, ja det tycker vi. Var just iväg och handlade lite på netto, men nu är jag hemma igen, härligt härligt. Igår kollade jag på lipstick jungle, och nu snart blir det scooby doo med mina syskon. Min syster är borta en hel vecka i göteborg med hennes kompis Patricia, så jag får ha filmkvällar själv nu. Hoppas ni 2 har det skitbra där borta, även om det regnar. Njut nu av lovet, kramar. Nej nu ska jag göra en bamsefrukost och börja kolla på scooby doo, perfekt i detta vädret. Men med jb i öronen så blir dagen också bra. :)

you would not believe your eyes if ten million fireflies came up to you.

There is nothing on this earth more to be prized than true friendship.
- Saint Thomas Aquinas 


maybe i need some sleep, cause' im so tired?


Hej bloggen, idag var det min sista dag på praktiken, rätt tråkigt om ni frågar mig. Hade gärna stannat en vecka till. Men nu har jag lov i 10 dagar, så himla skönt. Fick också hem min lipstick jungle box idag, så det ska bli ett maraton ikväll, men nu ska jag äta, puss. :)

with you there is not a star in the sky i can't reach.



Hej alla gulliga, kom just hem från en riktigt lång dag. Dagen började med att jag åkte till praktiken vid 8-tiden, sen slutade jag klockan halv 4. Efter det så åkte jag hem en snabbis, sen åkte jag till city gross. Köpte lite saker, smått och gott som jag kallar det. Svart nagellack blev det, ska testa hur det ser ut. Ser ni Robert Buckley på första bilden, såå sjukt snygg är människan, sen är det sjukt bra att han är med i Lipstick Jungle, heheh. Fast Nick är inte ful han heller, såå gullig/söt/snygg, nej nu ska jag måla naglarna, vi hörs. :)

you are always here for me.

Det är rätt så många tankar inne i mitt huvud på sista tiden. Jag tycker att tiden går så fort, känns som om det var igår det var skolavslutning i 6:an och jag grät för jag inte ville lämna den klassen. Jag går vårterminen i 8:an nu, snart börjar jag 9:an, sen måste jag lämna min klass jag har nu. Den känslan jag får när jag tänker att jag kanske aldrig mer kommer se dom gör så att jag nästan får ont i magen. Jag har vänner som jag har känt i över 10 år, ska jag bara lämna dom nu? När jag kom upp på högstadiet så ville jag bara klara 7:an, det var mitt "mål" kan jag säga. Men jag kan väl också säga att jag är lite "stolt" över mig själv. Vad jag är stolt över är nog mina betyg, jag trodde aldrig att jag skulle få så bra. Nej jag kanske inte har MVG i alla mina ämnen men jag har ändå bra! Vad jag tänker nuförtiden är nog att ta vara på min tid jag har kvar med min klass, försöka slippa alla bråk vi tjejer har och ta vara på tiden som vi har med varandra. För en dag kommer vi vakna upp och inse att den tiden är borta, den tiden kommer inte tillbaka. Men sen är det inte så att jag inte längtar tills gymnasiumet, det är klart jag gör. Men en sak jag önskar, det är jag börjar det gymnasiumet jag vill och att jag aldrig tappar kontakten med mina vänner!

Förlåt för att det blev så lång text, tänkte mest skriva av mig, vad jag har för tankar just nu. Med detta inlägg skriver jag också godnatt, börjar på praktiken klockan 08.00 imorgon, så det är helt okej. Sen mår jag rätt bra för Barcelona vann och Zlatan fick äntligen göra ett mål. Godnatt underbara läsare, kramar till er alla.

/ Linn

we are the winners, or are we the losers? Please tell me.


Nu laddar vi från topp till tå på en vinst, nu håller vi tummarna!
Världens bästa Barcelona mot Osasuna just nu!
Skriver efter!


i'm leavin and im not coming back.


Hej allihopa, kom just hem från min konfa. Börjar ju dra ihop sig och i maj konfirmerar jag mig, jag längtar. Praktiken gick också jättebra & som sagt så trivs jag så bra, men rätt segt var det imorse att komma upp. Imorgon är det nästsista dagen på praktiken och sen blir det 8 dagars lov, såå skönt. Har inget planerat på lovet faktiskt, blir nog lite bio då och då mest. Ikväll njuter jag över att vara hemma med Jesse Mccartney i öronen och ska snart klicka hem Lipstick Jungle säsong 2 boxen, har blivit helt förälskad i serien.
Vi hörs sen.


i miss you, i miss your smile.


Åh, jag har suttit hela kvällen och lyssnat på Jesse Mccartney, såå bra. Men nu börjar klockan bli mycket, så nu ska jag in i duschen lite snabbt. Sen ska jag nog slappa i soffan till 21.30- tiden, sen ska jag sova. Jag börjar på praktiken klockan 09.00 imorgon, ni förstår inte hur trött jag kommer vara. Men rätt skönt att jag trivs så bra som jag gör på praktiken, så jag längtar lite tills imorgon faktiskt. Vi hörs imorgon bitti, kramar alla underbara läsare.

lately everything is wrong, lately everything is confusing.


En av mina favorit låtar just nu, den är så himla bra. Så tänkte dela med mig till er, här får ni Jesse Mccartney - Told you so. :)

Told you if you left that you were gonna be miserable



Första fotot: När jag, elin, camila & albin var i danmark.
Andra fotot: Båten påväg hem.

Hej allihopa, kom just hem från praktiken. Började halv 8 idag, gissa om jag var seg? Men började dagen med en rejäl frukost, så himla gott det var. Slutade klockan 4 (gick efter mammas schema idag.) Men nu är jag riktigt hungrig igen, så nu blir det ett litet mellanmål.
Vi hörs snart igen. :)






I hate to say it but I told you so.


Kom hem från praktiken vid halv 4 tiden, jätteroligt faktiskt. Just nu sitter jag och lyssnar på
Jesse Mccartney, jag fattar inte varför jag slutade lyssna på han. Så underbar han är, åh
världens finaste människa typ. Ikväll blir det Svenska Hollywoodfruar med en kopp té.

minnen finns inte kvar, allting är borta, tyvärr.


Hej allihopa, vet ni?
Nu sticker jag till min praktik/prao.
& till er som undra, jag ska praoa på dagis.
Vi hörs efter, kramar till er alla.
Ha en underbar dag!


we had a fight you cried and ran away.


Förlåt för extrem dålig uppdatering, men iallafall.
Just nu sitter jag och lyssnar på Nick Jonas.
Kollade på Grey's innan, kollade också på det inatt.
Nej nu ska jag gå och blanda saft, hörs snart.



A place to crash, I got you, no need to ask, I got you

Filmer jag verkligen vill se just nu!



















where did i go wrong i lost a friend.

Nu ska jag börja glo på grey's hehe, vi hörs imorgon.
Ska väl försöka komma upp i tid, men det brukar inte bli så.
Puss. :D

Veckans musiktips.?

Jag tycker att jag kan börja med veckan musiktips.
& nej det kommer inte bara bli jonas brothers.
Detta bandet började jag lyssna på för ett halvår sen ungefär, riktigt bra!
All time low heter dom, verkligen värda att lyssna på!








you're not sorry at all!

Kollar runt vad som går på tv ikväll, ingenting!
Körslaget går ju, men inget som jag är så taggad på att se.
Så det får bli grey's hela kvällen med en kopp té, men det är inte dåligt det heller.
Såg att det var fotboll ikväll, men Barcelona spelar inte.
Såg att Barcelona fick Arsenal i kvartsfinal, usch nej, jag blev nervös.
Vi hörs snart, nu ska jag fixa ihop något gott.

Världens bästa spelare - Lionel Messi

what happened, please tell me?

Jag sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck, rätt bra han med, hehe.
Ja jag älskar musik, kan inte hjälpa det.
Ikväll blir det Grey's anatomy, fler avsnitt ikväll också.
Har saknat att kunnat kolla på det, och vet ni?
Jag ska inte till skolan på 2 VECKOR!!!
Jag har praktik hela denna veckan sen har jag påsklov, så himla härligt.

Kom ihåg mig då!

i'm not the same, i have changed, sorry.

Godmorgon bloggen, vaknade för 2 timmar sen ungefär.
Igår så la jag mig i soffan & kollade på Grey's anatomy, blev 3 avsnitt ungefär.
Sen var jag riktigt trött så jag gick och la mig.
Hade en rätt konstig dröm inatt, haha, min bästavän blev mördad eller något?
När jag vaknade så städade jag vid datorn, hade samlats lite skit.
Ska städa mitt rum lite senare ikväll, men jag måste skriva min deckare också.
Det är ett skolprojekt kan man väl säga, så man ska skriva sin egna deckare.
Jag har inte ens börjat. :/
Men, ja, har också bestämt att min blogg ska bli mycket bättre.
Fler uppdateringar och sånt, ska ändra design också, men det brukar ta sin tid.
Nu ska jag äta frukost, kramar. :]


you know that you belong with me, you are my best friend?

nu blir det grey's anatomy, uppdaterar mer imorgon.
Puss. :)

Go ahead and make me cry I'll be alright

Hej bloggen, såg ni, jag uppdaterade imorse.
Inte ofta det händer nejdå, hehe.
Jag har varit iväg hela dagen, men just nu sitter jag här med fredagsmys.
Skulle egentligen bli filmkväll med min syster, men hon är jättetrött.
Så jag hade tänkt se Grey's anatomy säsong 2, har inte sett det på jättelänge.
Men nu ska jag fixa dipp, så återkommer snart. :)

don't stop make it pop :)

Godmorgon, nu ska jag sticka till skolan.
Vi hörs efter den, önska mig lycka till också!
Kram

xoxo
Linn. :)

it cuts me like a knife, why did you leave?

Jag duschade just & började tänka på att sluta platta mitt hår.
Jag plattar mitt hår varje dag och jag har märkt att det sliter något enormt på håret.
Jag vill ha långt hår, därför har jag gjort ett löfte.
Jag ska bara platta mitt hår 3 dagar i veckan!
Det måste jag klara eller hur?

Nu måste jag sätta mig med engelskan, så jag säger godnatt nu.
Criminal Minds klockan 21.00, kan ju inte bli mycket bättre eller hur.
Det verkar vara ett spännande avsnitt också.
Vi hörs imorgon, ska försöka komma upp i tid, men jag är så trött på morgonen.
Puss. :)


she lives in a fairytale far far away.

Kan ju mest berätta för er att bokreflektion suger!
Själv sitter man här och lyssnar på Paramore, sjukt bra!
& till Patricia, eftersom du nästan alltid kommenterar min musiksmak.
Jag trivs med att lyssna på Jonas Brothers & Westlife, tyvärr får visa leva med det. ;]
Lyssna du på u2, gör inte mig något. :)

Nej, nu ska jag fortsätta med min bokredovisning, kommer väl inget bra på tv ikväll?
Sen efter bokredovisningen blir det tyska & efter det Engelska.
Hörs senare. :)

Brick by Boring brick - Paramore.

and when it rains on this side of town it touches everything.

Hej allihopa, jag är hemma nu.
Men har sjukt mycket läxor?
Men skriver om en timme typ, ska då även skriva om min musiksmak.
Hörs då. :)

don't leave, stay here with me!

Jag kollade just på Grey's anatomy & jag blev chockad när jag fick veta att Izzie har slutat.

Varför, jag menar hon var en utav de bästa i serien?

Tyvärr så blev hon "tråkig" i dom sista säsongerna.

Men i säsong 1,2,3 & 4 då var hon ju riktigt bra?

Bilden är ju en av mina "favorit" scener med henne, när Denny dör.

Jag kan fortfarande inte tro det, men det släpper väl snart.


Nu ska jag gå och sova, lång dag imorgon.

Ska väl se om jag kan uppdatera på morgonen, om jag inte sover då, hehe.

Vi hörs imorgon, sovgott alla goá läsare. :)


that's the way I roll!



* När jag var liten så älskade jag färgen rosa, det har dock ändrats nu.

* Jag vill inte sluta 9:an, även om jag vill in på gymnasiet, för jag älskar min klass.

* Jag har bloggtorka, fast jag skriver ändå, haha?!

* Eftersom jag bor i skåne så kanske folk tror att jag pratar ren skånska, men nej, verkligen inte, jag har blandning. x)

* Jag tycker att det var bra att Anna vann melodifestivalen!

* Jag älskar språk, men valde inte C-språk, det ångrar jag nu dock.

cause' today your words felt like a knife.

Jag är uttråkad, förlåt.

Dagens låt: A little bit longer med Jonas brothers, så vacker.
Dagens dusch: Vid 2-tiden ungefär.
Dagens frisyr: Uppsatt, orkar inte fixa det idag.
Dagens smink: inget
Dagens händelse: Var hos S innan, nu ikväll blir det Grey's (Y)
Dagens planer: Grey's Anatomy med en kopp té.
Dagens vill ha: En biljett till en konsert, eller en utomlandsresa.
Dagens saknad: Min barndomsvän.
Dagens drog: TIC TAC..
Dagens tråkigaste: att jag har ont i min fot.
Dagens finaste: Min gudmor Anna, hon är bra hon!
Dagens måste: Tvätta!
Dagens dricka: Saft & blir té ikväll.
Dagens köp: Blir inget idag, igår köpte jag tic tac.
Dagens mat: Macka.
Dagens sjuka: förkylning.
Dagens kärlek: Idag är det Jonas Brothers & Westlife.
Dagens mående: Helt okej faktiskt, nästan perfekt faktiskt.

you didn't mean anything that you said.



Grey's anatomy ikväll, åh vad jag längtar.
Jag ska även klicka hem lipstick jungle boxen, någon som har sett avsnitten?
Det verkar jättebra. :)
I helgen blir det nog bio, jag måste ju se Remember me.
Robert Pattinson är ju med. :o


a drop in the ocean a change in the weather.

Tjo bloggen, igår blev det ingen uppdatering, förlåt för det.
Åkte iväg till min kompis och sov där.
Kom hem imorse, sen var jag tvungen att åka in till vårdcentralen en runda.
Har även övat lite på min matte, omprov imorgon, suck.
Men det kommer säkert gå jättebra, hur mår mina läsare idag?
Jag mår jättebra, fast min förkylning går aldrig över?
Nej nu ska jag plugga lite till, tänkte mest uppdatera så att ni vet att jag lever.
Hörs snart. :)


they talk around, i hear them whisper.

Svenska hollywoodfruar nu sen efter det blir det Medium.
Med detta inlägg säger jag också godnatt till er alla.
Hoppas ni sover gott, för det hoppas jag på att jag kommer göra.
Sov ju fram till 13- tiden idag, så jag är faktiskt lite nervös över att jag inte kommer somna.
Men i sånnafall skriver jag nog något inlägg till.
Vi hörs imorgon, puss.

Hah, Pikachu är så söt!

I was aiming for the sky, ended up flat on the ground

En av mina favoriter i melodifestivalen var Salem Al Fakir.
Jag har aldrig gillat han innan.
Men när jag hörde han i melodifestivalen så ändrades det.
Nu tycker jag att han är jättebra, synd att han inte vann.
Men anna var ju också jättebra. :)




And I'm getting bored waiting 'round for you

Jag sitter här och tänker på vad jag ska önska mig när jag fyller år.
Snart är det ju min födelsedag, då blir jag 15!

En sak jag verkligen önskar mig är Rayban Wayfarers, ett äkta par rayban, ohh give me.
Jag har såklart "fejkade", men jag vill ha äkta.
Annars är det mest pengar typ & presentkort.





spend all your time waiting for a second chance.

Förlåt för att min blogg har varit så sjukt tråkig på sistone, inte meningen.
Jag åkte inte till skolan idag, mådde så dåligt imorse.
Tack och lov att det har blivit lite bättre nu.
Hade tänkt berätta om vad jag har gjort i helgen, så att ni vet.

I lördags så åkte jag till ett läger, tidigt på morgonen var det också.
Bussresan tog ungefär 1 timme, så det var inte så långt som jag trodde.
När vi kom fram så valde vi rum och sen började vi packa upp våra saker.
Sen hade vi lekar, det var allt vi gjorde på lägret, rätt tråkigt kan jag säga.
På kvällen såg vi melodifestivalen och anna vann, härligt härligt.

Igår vaknade vi upp i våra rum klockan 06.20, rätt drygt.
Så jag sov ungefär 2-3 timmar den natten, så jag var så himla trött.
Sen blev det frukost, och efter det lekar igen, sjukt tråkigt.
Sen började vi packa, sen kom bussen och vi åkte hem.
Så min helg har varit himla bra, även om det blev lite tråkigt då och då.
Jätteroligt var det med alla mina vänner.

Igår kväll satte jag mig i soffan och kollade på How i met your mother.
Sen vid 20.30- tiden så somnade jag skönt i soffan.

Min helg såg ut såhär, imorgon ska jag till skolan, ska bli skönt faktiskt.
På onsdag har jag studiedag, så det blir en rätt bra vecka.

Vi hörs snart. :]

im home, but so tired.

hej allihopa, rubriken stämmer så bra.
jag är hemma nu, men så himla trött, sov inget inatt nästan.
Ska fixa popcorn och saft och kolla på min greys anatomy box, skola imorgon. :(
hörs sen.

goodbye for this time.

nu ska jag bege mig ner till byn, hoppas ni får en bra helg.
Det hoppas jag att jag får iallafall, kramar till er alla.

<3333333333333333

13 mars

Nu är jag vaken, vaknade dock för en timme sedan.
Det är så sjukt tidigt, men det är iallafall ljust ute, snart ska jag börja packa.
Sen ska jag bege mot mig där vi ska samlas, sen åker vi.
Jag är faktiskt rätt nervös, men ja, det behöver jag itne vara.
Jag uppdaterar imorgon när jag kommer hem om inte min syster kanske uppdaterar lite.
Jag får faktiskt se hur jag gör.
Men nu ska jag gå och packa, hörs snart!

!

men oj så dålig uppdatering det blev.
Köpte iaf massa godis till imorgon, goott. :)
uppdaterar snart, måste tvätta av mitt smink, hörs om några minuter.

and if you must know the truth, i would say it to you!

Jag har sjukt tråkigt, har säkert lyssnat på en paramore låt över 30 gånger nu, seriöst.
Men nu är det nick jonas, det är grejer det, världens bästa nick. :)
Sen får man ju inte glömma joe och kevin, dom är också världens bästa!
Jag längtar sjukt mycket till 9 april, varför tar vi en annan gång.

Jag stoppade just lite tvätt i maskinen, imorgon ska jag på läger.
Typ tar över 1 timme med buss, det kallar jag drygt!
Men jag ska ladda mobilen full med musik, så det kommer gå bra.

Förlåt för uppdateringen denna veckan, har faktiskt haft fullt upp, inte orkat för den delen heller.
Men på twitter kan ni följa mig, där uppdaterar jag även i skolan!
Kan också berätta att jag hade tyska läxa till idag, ett halvt fel bara, helt okej!
Nej, nu ska jag åka och handla, ska ha med en massa gottis till imorgon, uppdaterar snart igen.

Nick Jonas, my inspiration! :)



xoxo
Linn. :))))

entered with a broken wing.

Förlåt för innan, blev så himla glad dock, den släpptes ju idag typ.
Jag är iallafall hemma, men måste plugga tyska, uppdaterar om några timmar
puss på er. :)


xoxo
Linn. :)

IM STILL DYING



OMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMG IM STILL DYING OMG!
UPPDATERAR NÄR JAG LEVER IGEN!

i will wait for your forgiveness.

Ingen uppdatering denna vecka, checka min twitter istället, mycket enklare att uppdatera där!

http://twitter.com/Liinnsaan

!

Jag sitter och kollar på tv4+, Bulgariens övergivna barn.
De är undernärda något rejält, när jag såg barnen så rann tårarna.
Hur kan man ens göra så, mot barn, bebisar?
Det är helt sjukt, dom dör ju?
Ska fortsätta kolla på det, hörs imorgon.


.

" Dream but don't forget to live, then maybe you'll find yourself living your dream."

cause when you're gone, everything is so weird?

Vill ni veta min dröm, som jag drömde inatt?

Jag och min syster var på ICA helt plöstligt hör man personer skrika jättehögt.
Sen säger dom ut i högtalarna att det är rånare i affären och att dem har vapen.
Jag & min syster sprang ut från affären fort som attan och sen vaknade jag..

Helt sjukt hur drömmar kan bli äkta ibland.
Allting var så äkta i denna, vet inte varför.
Men det var inte en "mardröm", men ändå så var den lite obehaglig.
Hehe, nu fick ni veta min dröm iallafall. :]


thinking of everything.



Oh - thinkin' about our younger years
There was only you and me
We were young and wild and free
Now nothin' can take you away from me
We've been down that road before
But that's over now
You keep me comin' back for more

Well, theres no need to fight, were just wasting time

Nejmen hallåja, förlåt för ett sjukt snabbt inlägg innan.
Har iallafall kommit hem från skolan, väldigt lugn dag, även om jag hade 2 läxor tills idag.
Läxorna gick bra, speciellt engelskan.
Imorgon har jag matteprov, och såklart glömmer jag boken i skåpet.
Men får väl låna min systers eller något.
Kom verkligen inte upp i tid imorse, var så grymt trött.
Så det fick bli en osminkad Linn som kom till skolan, men det gjorde inte mig så mycket.
Ikväll ska jag inte göra någonting, ska försöka lägga mig i tid och inte ligga och tänka så mycket.
Klockan 21.00 ikväll är det ju Svenska Hollywoodfruar, det får man ju inte missa.
Nej nu ska jag kolla på matten, hörs senare.

Talk to you soon

xoxo
Linn. :]]

don't leave me now, im hollow.

Tjaa, jag är hemma men måste fixa en sak, så uppdaterar snart igen.
Hörs snart!

you're out of my life, it cuts me like a knife.

Nej, nu hade jag tänkt gå och lägga mig i soffan och bara dega.
Blir sängen sen, så säger godnatt nu, ni får sova så gott.
Får se om jag kommer upp i tid imorgon, i sånna fall så bloggar jag.
Ska försöka, men kramar på er alla. :)
Goodnight.


if today was a fairytale.

Uhh, kollade just på Gossip Girl, jag blev rätt ledsen på slutet.
Där står Nate i slutet och berättar för Serena att han älskar henne och sånt.
Men sen åker hon iväg utan att säga något till Nate. :O
Jag håller på dom nu iallafall, ville att Dan skulle bli tsm med Serena igen, men det är som bortblåst med vinden.
Heja Nate och Serena. :$


Sen måste man ju bara påpeka att Chace Crawford och Ed Westwick är sjukt snygga!


cause' this is my life my friend.

Just duschat och smort in mig i hudlotion, huden blir ju jättetorr nu förtiden.
Speciellt händerna, helt sjukt.
Annars så sitter jag mest här och ska försöka testa mig på engelskan, vi får höras sen med ett godnatt inlägg.
puss. :)


how could you do it, i never saw it coming?!

Jag har inte kommit alls lång på min bokredovisning, men ibland är det så svårt att få ut orden.
Just nu sitter jag & lyssnar på "gamla" jonas brothers låtar, så sjukt många minnen som kommer tillbaka.
Jag gjorde just lite lunch, nudlar och kokta morötter, mums.
Som ni kanske har märkt så är musik en stor del i mitt liv, det kommer det alltid att va.
Jag älskar verkligen musik, finns inget bättre.
Nej nu ska jag fortsätta skriva, vi hörs om en timme eller något.

Talk to u soon

xoxo
Linn.. :)

road salt.

Helt klart vinnare i mina ögon!
Även om denna kanske inte hade vunnit i final så tycker jag ändå att den kunde få chansen.


kom ihåg mig då, lova det.

Hej allihopa, igår åkte jag till min vän Angelika, därför blev det ingen uppdatering.
Men nu är jag hemma och väldigt trött.
Min syster ska tydligen ut med mina syskon på en promenad, vet inte om jag följer med.
Måste skriva en bokredovisning på engelska, som jag ska berätta muntligt imorgon.
Rätt drygt men det måste ju göras.
Men det blir ju alltid bättre när man har Paramore i lurarna, världens bästa Paramore.
Sjukt bra, rätt glad är jag också att jag har börjat lyssna på dom igen.
Nej nu ska jag börja på bokredovisningen, puss. :D


Everybody deserves to be themselves and no one else

Jag hade verkligen en jätte lååång sovmorgon.
Somnade i soffan igårkväll så vid 03- tiden gick jag och la mig i sängen, jag sov till 15.30 idag.
Helt sjukt, har aldrig sovit så länge.
Nu sitter jag här, borde äta något känner jag, jättehungrig.
Kan också berätta för er att nästa helg, alltså om en vecka så kommer det inte bli någon uppdatering.
Jag ska iväg på konfa-läger, inte jätteroligt men mina underbara vänner följer ju med.
Nej, vi hörs snart.


Darin Zanyar - What if

please forgive me, im only human, and humans make mistakes.

Har bara tagit det lugnt hela kvällen.
Jag har lyssnat på musik, pratat en massa med mina vänner på msn, och lite sånt.
Börjar bli lite trött nu, men nej, jag ska verkligen inte sova än.
Får väl fortsätta lyssna på musik, ska ladda upp en låt senare som ni verkligen måste höra.
Det känns konstigt att OS är över, finns ju inget att kolla på. :(
Någon som vet när Paralympics börjar?

Sen en sak till som jag frågar er läsare?
Har One Tree Hill börjat, för jag har verkligen ingen aning.
Tycker att det suger om det inte har börjat men jag har ändå sett alla avsnitten.
Jag följer amerikas tider då dom sänder OTH, men nu har amerika uppehåll till typ april. :o
Men kommentera om ni vet något, skulle bli jättetacksam då.

Robert Buckley som spelar Clay i one tree hill, han är inte dum han. ;)


this ain't hollywood this is a small town.

Oj vilket snabbt inlägg det blev precis, förlåt.
Men som sagt, min uppdatering på skolveckor är verkligen dåliga & tyvärr kan jag inte hjälpa det.
Just nu sitter jag här, mätt som tusan, försöker hitta en spotify invite.
Men nej, alla sidor som har det är ju tagna, någon som kan tipsa om hur man skaffar det?
Eller någon som bara har en invite som bara "ligger" där, hör gärna av er, hehe.
Skulle verkligen vilja ha det, skulle nästan göra allt.
Jag har också bestämt mig för att göra min blogg roligare, och äntligen är den andra datorn fixad.
Dock finns det knappt några bilder kvar, men det gör inte mig något.

Idag ska jag nog kolla på Australia, om min syster vill se den med mig :$
Sen kan jag också tillägga att jag tycker att Jonas Brothers, Westlife, Taylor Swift, Miley Cyrus & Justin Bieber kan komma till Sverige.
Men nej, dom kommer ju aldrig. :(
Glöm inte att jag har twitter, den hittar ni i länkar, hehe. ;)


Mysig bild tagen i december & ja den är tagen av mig!

everything do i do it for you.

Sitter och käkar en massa gott nu, men börjar få ont i magen.
Idag har det bara varit en lång chilldag.
Någon av mina goa läsare som har en SPOTIFY INVITE?
Pussheeej.

i'm sorry, but don't blame everything on me.

uppdaterar om 1 timme.

im knocking, but nobody's home.

Kollade just på Vampire Diaries, megabäääst är det.
Nu ska jag snart sova, megatrött, försov mig imorse :$
Laddar upp en låt också, sov så gott.
Puss.


where are you know when nothing is going right?

Förlåt för en sån himla dålig uppdatering, jag är jätteledsen.
Min vecka har varit helt upp och ner, jättetråkigt, jättejobbigt också.
Men veckan har ju gått snabbt, så imorgon ska jag blogga för fulla munnar.
Idag hade jag jätteroligt, älskar verkligen min klass.
Innan sportlovet hade vår klass en massa konflikter och sånt, men allting är löst.
Alltid när jag mår så bra, och är så glad, så tänker jag " om ett skratt förlänger livet, då vore jag odödlig".
Jag vet att det är en grupp på facebook, men den stämmer så himla bra in på mig.
T.ex. idag så hade vi SO - historia, vi kollade på någon film.
Helt plöstligt somnar en av våra klasskamrater, sen väcker läraren han.
Jag skrattade så att jag grät, tårarna bara rann & rann.
Jag är så himla glad att jag har alla mina vänner i klassen också.
Nej nu ska jag plugga tyska och engelska, ska verkligen försöka uppdatera ikväll.
Pussar. (L)

FULLT UPP.

Kommer tyvärr inte bli bra uppdatering denna veckan.
Har fullt upp, uppdaterar när jag kan.
Puss

RSS 2.0