THIS SUCKS

Har fått en otroligt jobbig huvudvärk. Går och lägger mig och sover i en timme, hörs sen. xoxo


THIS IS REAL, THIS IS ME


Nick Jonas - Who i am.

THERE I WAS WRONG AGAIN


Brenda Song before the Oscars.

TAKE A BREATH, TAKE IT DEEP

Godmorgon bloggen, jag kom minsann upp idag. Men nu ska jag dra mig mot skolan, längtar lite faktiskt. Hoppas att ni får en underbar dag och jag håller tummarna på att Sverige tar medalj idag, hade ju varit jätteviktigt. Men vi hörs lite senare, slutar vid halv 3. Kram på er. xoxo


TIME FOR BED, YAY

Okej. Kollade aldrig på filmen, men ja. Nu är jag trött, skola imorgon, har bestämt mig för att sätta alarmet klockan 07.30, så jag får lite sovmorgon iallafall. Men, vi hörs imorgon. Godnatt på er, sovgott.


TIME FOR A MOVIE

Efter att ha skypat med random människor just så tänker jag sätta mig i soffan med riskakor och kolla på Music and Lyrics, det låter väl helt okej? Ja det tycker jag iallafall! Bloggar efter, xoxo.


FUTURE, NEXT EXIT

Hur ser din framtid ut just nu, några planer?

Min framtid just nu är väl inte sådär jättespeciell. Vill komma in på gymnasiet och sen då gå klart de 3 åren. Efter det har jag redan bestämt mig för att ta 1 år av eftersom jag inte har en enda aning om vad jag vill bli. Har funderat på att åka som Au Pair lite men vet inte om det blir av. Men ska också flytta hemifrån och Göteborg är en stad som lockar väldigt mycket.
Men först och främst gå klart Samhällslinjen!


I'M FALLING APART, ONLY YOU CAN SAVE ME


Lifehouse - Broken.

Amazing song, gosh, i love it!

MAKE IT TO YOUR FUTURE


KEEP THIS GOING ON, UNTIL YOU REACH THROUGH

De senaste timmarna har jag fixat min tvätt, chillat, kollat backhoppningen och sommar i sverige. Alltså om man sammanfattar det så har jag chillat som en kung, haha. Om ett tag ska jag slänga in tvätten i tvättmaskinen sen bara ta det lugnt, en dusch ska det också bli. Vad har ni för er nu då? xoxo


WHAT TO DO WHEN I DON'T GIVE A DAMN?

Godmorgon, eller ja, godeftermiddag. Gick upp vid 12-tiden och kolla på Herrarnas dubbeljakt, ingen kommentar på det men Marcus gjorde ändå en otroligt stark insats! Nu sitter jag på skype med bästis och bara snackar lite skit, ska läsa igenom Förintelsehäftet sen igen, spännande grejer på gång i skolan som handlar ju om Förintelsen.  Vad ska ni göra idag? Bara slappa? Skolan börjar ju ändå imorgon. xoxo


BEDTIME

Filmen var lika bra som alla andra gånger jag har sett den. Skrev ju dock ut ett litet misstag, filmen gick på tv3 och inte tv4, ber om ursäkt för det där. Nu ska jag dock sova, som de andra kvällarna så har jag också skypat med min bästavän. Vi vissa varandra roliga bilder och skratta tills vi grät, that's what friends do! John Blund har nog knackat på hos mig, för är otroligt trött. Sovgott, vi hörs imorgon. Godnatt, xoxo.


LOST WITHOUT YOU

"All I known is that i'm lost without you, how am I going to be strong without you, I need you by my side."
- Delta Goodrem

MOVIE TIME

Klockan 21.30 börjar Notting Hill på tv4, en utav av mina favoritfilmer. Ska ni också se den? Vi hörs efteråt, hoppas ni får en fin kväll. Take care, xoxo.


THE SECRET OF FREEDOM IS COURAGE


THE LIVECHAT

Nicks livechat var just eller den sluta för typ en timme sen. Herregud vad många frågor jag skicka, men han svara inte på en enda, but that's okay. Men, han var lika snygg som vanligt och han sjunger som en gud, helt amazing. Nu har jag precis ätit och funderar på att ta en dusch. Låter väl rätt bra? xoxo


CAUSE OUR SONG IS THE BEST IN THE WORLD


Ola - Overdrive

A TRIP FAR FAR AWAY FROM THIS

Just nu vill jag resa till England. I London är det ju vår just nu och jag börjar bli väldigt trött på detta vädret vi har här i Sverige. Tänk er Hyde Park nu när det är vår, beautiful.
Om ni fick välja en resa just nu eller resor, vart skulle ni vilja åka?

London är en otroligt fin stad också, London eller New York just nu, oh take me there!





THEY DON'T REALLY CARE ABOUT US

Sitter i min syster rum med den bärbara datorn, hon kom just hem. Vi kollar också på One tree hill (säsong 4), köpte den för två år sen, knappt sett den, sick! Planerna jag hade inför idag blir nog inställda, vi kände oss inte helt pepp på det, men, ska bli skönt att bara vara hemma också. Ska kolla över läxorna tills nästa vecka också mest så att jag inte missar något. Annars, vad har ni för er idag? xoxo


THERE'S NO WRONG, BUT THERE'S NO RIGHT EITHER


Tiffany Giardina   

JAG ÄR FAST FÖR EVIGT HÄR

Godmorgon, allt bra med er? Det är det här iallafall, vakna för en halvtimme sen ungefär. Har lite planer för idag, vet inte om de blir av än, eftersom mina vänner sover fortfarande. Istället sitter jag här och lyssnar på Spotify, det är också helt okej kan jag lova er! Måste logga in på twitter också, wiho. Men först och främst, frukost! xoxo


GOODBYE TO YESTERDAY HELLO TO TOMORROW

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Har suttit på skype med bästavän nu i två timmar, har blivit en sak vi gör varenda kväll innan vi ska sova, rätt skönt att få snacka av sig och sånt! Har även nördat twitter, geek, yes i know. Men det är ny dag imorgon och jag är otroligt trött. Live chat med Nick btw med, gaah! Ska ut på äventyr också med fina vänner, men mer om det imorgon. Sovgott på er, godnatt, xoxo! ♥



YOU CAN'T WAIT TO BUY YOUR OWN SHOTS

Never grow up.

Ja.. Den där Taylor Swift låten får mig alltid att tänka. Om lite mer än en månad så fyller jag sexton. Kanske inte sådär jättestort för vissa, men för mig är det. För när jag har fyllt sexton är det två år kvar tills jag är arton. Tiden går lite för fort nu om ni frågar mig, på tisdag är det mars. Tänk er, det är redan mars på tisdag.

Just nu det enda jag inte ser framemot med framtiden är väl att sluta nian. För även om det ska bli skönt att ta ett steg ut i vuxenvärlden så trivs jag otroligt bra med min klass, där jag har alla mina bästavänner. Just nu ser jag framemot Tysklands resan i slutet av April med.

Tiden kan dock sakta ner lite nu, vill kunna njuta av alla minuter jag får med min klass och med mina vänner!


VECKANS DISNEYKLIPP

Då var det dags för Veckans Disneyklipp. Denna veckan är det videon "The Party" som Leanda sjunger. Passar perfekt nu till helgen, så kan man ha lite disco hemma, för det förtjänar vi alla efter en lång skolvecka! Vad tycker ni om låten och videon? Tell me

Intresserad över att se fler klipp från andra disney stjärnor? Kika då in på --> http://youtube.com/disneychannelse




WHO CAME AND NEVER LEFT

"Friendship is not about who you've known the longest, who came first, or who cares the best. It's all about who came and never left."
- Unknown


14 FEBRUARI GJORDE JAG MITT VAL

Jag har faktiskt glömt berätta för er. För elva dagar så sökte jag till gymnasium. Tre val, väldigt enkelt om ni frågar mig, känns skönt också att jag inte gjorde det i sista minuten. Men, nu håller vi bara tummarna på att jag kommer in, vilket jag tror att jag gör men vad som helst kan ju hända. Men vi tänker positivt, jag kommer att komma in!

Som det ser ut nu så har min bästavän också sökt dit, skulle vara otroligt roligt om vi gick i samma klass. Men, jag valde verkligen inte gymnasium efter mina vänner, då skulle jag inte ens gå Samhällslinjen. Jag går hellre i en klass där jag inte känner någon men är nöjd med min linje istället för att gå med alla mina vänner och inte vara nöjd med linjen jag går. Men, har bara känslan nu att detta blir bra, det vet jag att det blir! 2011 har börjat otroligt bra för min del.


HOLD ON, DON'T LET GO


miley cyrus in haiti

TEARS ARE BEHIND MY EYES, BUT I DO NOT CRY


Michelle Branch - Goodbye to you.

En låt som jag alltid kommer att komma ihåg, en låt som jag alltid får tårar i ögonen av. Jag tänker på min fina och underbara klass som jag lämnar om lite mer än tre månader.
Lyssna på den, otroligt fin!

YOU ARE LOST IN DREAMS

Sitter i min systers rum med den bärbara datorn. Hon har nämligen åkt till hennes bästa vän, så hon lämna den bärbara datorn så att jag kunde få ha den, tack! Spotify är igång och jag har ännu en gång läst igenom "Förintelsehäftet, väldigt intressant kan jag lova er. Jag älskar historia lektionerna vi har nuförtiden, älskar att läsa om Andra Världskriget (läste om Första Världskriget förra terminen). Awesomeness på hög nivå.


AND BE AWESOME INSTEAD


Vad kan man säga om Barney, helt awesome!

IF I'M A BAD PERSON, THEN YOU DON'T LIKE ME?

Godmorgon bloggen och läsare, sovit gott? Det har jag gjort iallafall. Vaknade dock vid 07.40 och kunde inte somna om på en timme, men tillslut lyckades jag. Idag har jag inga planer, det är fredag och jag älskar livet, precis såhär ska det vara! Nu har jag just ätit frukost, havregrynsgröt, utan mjölk, isch! Men, mätt blev jag iallafall. Nu sitter jag här med en kopp té och läser mitt "Förintelsehäfte" som vi fick i läxa. xoxo


TIME FOR BED

Dags att sova, har kollat på sju avsnitt av O.C (säsong tre). Skypade innan med bästa vän i två och en halvtimme, skitsnack och lite sånt, superduperbra! Nu sängen, sista lovdagen imorgon, tråkigt. Men ska bli skönt att komma in i rutiner och sånt igen, sen så ser jag framemot denna skolveckan, intressanta saker kommer hända. Berättar mer för er på måndag! Men som sagt, sängen nu, godnatt på er. Sovgott, xoxo.


MADE A WRONG TURN, ONCE OR TWICE


A FEAR THAT YOU HAVE

Vad är det för rädsla som finns med dig överallt?

Vad jag är väldigt rädd över är att Jonas Brothers inte kommer hit. Det går ju en massa rykten och de flesta säger att Jonas Brothers snart splittras. Jag själv tror inte på det, jag tror att Nick, Kevin & Joe kommer att göra musik tillsammans i flera år framöver. Men. Jag är rädd över att de inte kommer hit. Världens bästa band, Jonas Brothers, jag hoppas att de kommer hit 2011 eller 2012 annars åker jag banne mig och ser dem!

Jag kanske inte var med från allra första början, men jag lovar att vara med tills slutet! Forever and always.


THIS IS THE LAST TIME I WILL BEG YOU TO STAY

Påbörjade bakningen då jag insåg att äggen var slut, där sket det sig med att baka bullar. Men slängde ihop en chokladkaka utan ägg. Nu ska jag diska upp det jag använt, ser inte fint ut i köket kan jag lova!


PLEASE DON'T LEAVE ME ALONE HERE

Tänkte baka nu, frukostbullar står på menýn. Låter väl rätt gott? Tycker det med! xoxo


NOW I LIVE WITH A REGRET


Ronan Keating - If tomorrow never comes.

En låt som jag aldrig tröttnar på, en låt som är otroligt bra! Sen är Ronans röst också så himla bra. Lyssna på låten, ni kommer verkligen inte att ångra er.

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS

Jag kan väl inte förklara lyckan just nu. Igår var det ett år sen Stafettlaget tog guld, idag tar Marcus Hellner VM-guld i Sprinten. Grattis, grattis, grattis, grattis! Gissa vem som ser framemot resten av VM nu? Så otroligt glad och sen att Emil Jönsson fick ta brons gjorde allting bara ännu bättre. Kan inte förklara allt med ord. Awesome!


KEEPING MY FINGERS CROSSED

Nu 15.00 så är det Sprintfinal i VM som började igår! Det hålls ju i Oslo och jag håller tummarna för att Sverige tar någon medalj idag. Skulle vara kul om det kunde börja bra, för det gjorde det ju verkligen inte i OS. Förhoppningsvis så har vi kanske mer tur nu. Ska ni se det?


I GET WINGS TO FLY WITH


sarah hyland

REMEMBERING SUNDAY

Godmorgon bloggen allt bra med er? Idag har jag sovit lite för länge, men jag har ju lov så det är chill tycker jag. Gårkvällen avslutades på skype med min fina bästavän. Nu ska jag äta frukost, superduperhungrig! xoxo


I AIN'T FALLING APART

6 timmar sen jag blogga, det ber jag om ursäkt för. Nu är jag otroligt trött så ska sätta mig i soffan och fortsätta kolla på världens bästa serie, O.C. Hoppas att ni får en underbar kväll så hörs vi imorgon. xoxo


WHEN YOU NEED A PLACE TO RUN TOO

O.C maraton med syster nu, säsong två! Kommer lätt bli helt awesome, vi ser det nu eftersom hon brukar gå och lägga sig så tidigt, men det gör ju inget att se det nu, har ju lov!
Talk to you later, xoxo.


I'M PROUD TO SAY


Leona Lewis - I got you.

Amazing voice and song!

YOUR FALLING LIKE RAIN


taylor swift.. wished i could be in oslo and see her!

I HEAR YOU LAUGHING IN THE RAIN

Nu tänker jag kolla på One Tree Hill säsong 8, älskar denna serien, kommer alltid att göra det. Jag tycker faktiskt att den är bra även om Lucas och Peyton inte är med längre! xoxo


IS EVEN BETTER THAN THE MOMENT BEFORE

Godmorgon bloggen och alla läsare.. Igår somna jag i soffan och där har jag sovit hela natten, mina föräldrar blev inte glada över det to be honest. Men vakna vid 06- tiden så då gick jag och la mig i sängen, vakna nyss. Min syster kom just hem med frukost, so, time to eat that! xoxo


WHAT TO SAY, I DO IT MY WAY

Okej.. Nu tänker jag sätta mig i soffan och klicka igång några avsnitt av Grey's anatomy, men kommer även se på O.C så hade tänkt blanda serier, haha. Men, jag bloggar mer sen.
Hoppas att ni får en bra kväll! xoxo



I COULD REALLY USE A WISH RIGHT NOW

Om jag fick en önskan just nu, vad skulle jag önska?

Jag skulle önska att Jonas Brothers och Taylor Swift (fast Miley Cyrus, Avril Lavigne eller Demi Lovato går också bra) kom hit. Jag skulle önska att de kom till Malmö eller Stockholm, inte Danmark. Det känns extra speciellt när de kommer till Sverige. På sistone har jag bara velat se de mer och mer, tråkigt nog så kommer Taylor till Norge och inte till Sverige. Jag håller fortfarande tummarna på att Jobros kommer 2011. My wish, please make them come true!



LIFE'S TOO SHORT

"Life’s too short to wake up with regrets. Love the people who treat you right. Forget about the ones who don’t. Believe everything happens for a reason."
- Unknown

AND TONIGHT THE SKY IS BLUE


Lifehouse - You and me.

Otroligt fin låt, listen to it!

THERE'S A RED LINE ON THE FLOOR


rachael ray and nick jonas

DIRECTION NOT A DESTINATION


SO LIVE YOUR LIFE

Just nu vet jag inte vart jag ska, just nu vet jag inte vad jag vill göra. Men framtiden är och har alltid varit ett mysterium. Vart jag än ska, vart jag än blir, så tänker jag gå långt.
Always believe in your dream.


TIME FOR A LITTLE REVENGE

Hej bloggen, gissa om jag har sovit gott idag? Fast sov lite för länge haha, men det var värt det. Nu sitter jag och skypar och funderar på att äta något. Igår kolla jag förresten på tre avsnitt av Grey's anatomy innan jag gick och la mig, haha, kanske därför jag sov så länge. Men, nu? Mat! xoxo


TIME FOR BED

Hej allihopa, efter att ha kollat på Grey's anatomy i över fyra timmar så börjar jag bli lite trött nu. Funderar på att se klart detta avsnittet och sen sova, ja, det låter bra!
Hoppas ni sover gott så hörs vi imorgon. Godnatt, xoxo.


EVERYTHING IS ABOUT TO CHANGE

Vad har ni haft för er de senaste timmarna? Själv har jag lagat mat, skypat, pratat på msn, kollat på fyra Bones avsnitt och nu precis tog jag en dusch. Ska väl fortsätta kolla på Bones sen blir det Grey's anatomy maraton med syster igen. Men kommer självklart blogga också! Hoppas att ni får en toppenkväll. xoxo




YOU CAN'T CHANGE ANYTHING


victoria justice on her 18th birthday party

DAGENS

Dagens låt: Sorry - Jonas Brothers
Dagens frisyr: Nersläppt.
Dagens klädsel: Mjukisbyxor och en t-shirt.
Dagens planer: Bara chilla helt enkelt, njuta av lovet.
Dagens vill ha: Sommar.
Dagens saknad: Bästis.
Dagens drog: Apelsinsaft
Dagens tråkigaste: Finns inget tråkigt med idag faktiskt.
Dagens mående: Otroligt glad.

WHO SAYS I CAN'T BE FREE?


John Mayer - Who says

TO THOSE WHO SMILE


NEED A SECOND TO BREATHE


Picture taken by me in september.

Detta kan nog vara en utav de bästa bilderna jag har tagit, eller stunden jag tog den. Det var tidigt på morgonen, jag var på väg till skolan, det var tyst ute. Man kunde gå där själv, låta ens egna tankar snurra runt inuti huvudet. Sjukt bra morgon till en sjukt bra skoldag, tummer upp!

SO I'M HOLDING ON

Godmorgon bloggen och alla läsare, allt bra med er? Allting är bra här iallafall, sovit länge och börjat bli förkyld, men jag har ju lov så det är rätt lugnt. Just nu sitter jag och skypar med vänner, rätt roligt faktiskt. Snart kommer min syster hem så då ska vi väl fixa till lunch. Nu ska jag klicka igång ett Bones avsnitt, love it! xoxo


FINALLY, THE COUNTDOWN STARTS

Nu blir det Grey's Anatomy maraton med syster.
Vi hörs lite senare, hoppas att ni får en underbar kväll! xoxo


THE DEAD OF THE NIGHT

Var just inom Ica en runda med pappa. Bästis joina också mig, snacka lite skit och så, helt okej! Nu sitter jag mest och väntar på att maten ska bli klar, Grey's anatomy maraton med syster ikväll, kan nog bli helt okej. Vad har ni för er nu? Hemmakväll eller Utekväll? xoxo


LET YOUR SMILE CHANGE THE WORLD

"Let your smile change the world, but don’t let the world change your smile."
- Demi Lovato


IT WILL BE BETTER SOON, I PROMISE


Taylor Swift - Better than revenge.

Kan väl inte säga mer än att denna låten är otroligt bra? Listen to it!

LIFE DOESN'T STOP


HM.. SHOULD I BUY?

Är lite sugen på att köpa en HTC-Wildfire. Vad tycker ni? Tvekar mellan HTC och Iphone!
Tell me what you think.


LIFE IS WHAT YOU MAKE IT

Godmorgon bloggen, eller morgon för mig iallafall. Min syster väckte mig lite efter 11-tiden, sjukt trött var jag. Idag har jag inga planer alls, bara ta det lugnt tror jag. Filmkväll med syster ikväll iallafall, för igår kom jag hem lite försent haha. Men, nu ska jag käka lunch. Vad har ni för planer för dagen? xoxo


SORRY, I DIDN'T MEAN TO BE RUDE

Har haft en fin kväll/natt med vännerna. Nu är klockan mycket och jag ska gå och lägga mig. Är otroligt trött efter allt snackande och dansande, haha. Hoppas att ni har haft en underbar och härlig kväll för det har jag haft. Vi hörs imorgon, tror nog att jag sover ganska länge faktiskt. Godnatt på er, xoxo.

Picture by me, taken last night.

I WAS ENCHANTED TO MEET YOU


david archuleta and demi lovato

COME HERE?


Taylor Swift, Sverige väntar fortfarande på dig. Du kan inte komma hit snart?

I'M ONE OF THOSE PEOPLE

"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people."
- John Lennon

JAG HOPPAS ATT DU HAR DET BRA

Har nu fixat mig i en timme, känner mig redo för att åka ner och träffa mina fina vänner. Diska lite innan också, duktigt tycker jag. Har pluggat på Kemi:n också, inte lätt att lära sig 300 sidor utantill, det kan jag lova er, men nationella är som det är och jag är nervös över att inte klara det. Men nu ska jag åka, tidsinställer två inlägg till er, hörs ikväll! Hoppas att ni får en lika awesome kväll som jag kommer få! xoxo


WHO YOU'D BE TODAY

Tog en rätt så lång dusch just, slängde in tvätt i tvättmaskinen och nu ska jag diska (hej vuxenliv). Har fått lite planer för kvällen, in till byn med fina vänner, fifa och pizza står på schemat. Vad ska ni göra idag? xoxo

(Man kan inte ladda upp bilder, this sucks)

SO TRUE


AND THEN THE STORY START AGAIN

Godmorgon bloggen och alla läsare, hoppas att ni har sovit gott! Det har jag iallafall gjort, var ju inte meningen att jag skulle somna så tidigt igår, men jag hann se två O.C avsnitt sen sov jag. Men nu är jag vaken och funderar på vad dagen har att erbjuda, funderar på att plugga lite på Kemi:n, vill inte lägga ner hela mitt lov med att plugga, därför låter det bättre om jag förstör helgen med plugg. xoxo


SO LONG AGO

Känns som det var evigheter sen jag kolla på film på mitt rum, så nu tänker jag bädda ner mig och kolla på O.C. Vi hörs sen, hoppas att ni får en fin kväll. xoxo


YOU JUST NEVER THOUGHT YOU'D LOSE IT


/ we♥it

IT WAS DARK OUTSIDE AND I WAS HAPPY

Tog på mig jackan och gick ut. Tog med mig kameran, var verkligen tvungen att fota månen, för att den var så himla fin. Tveka i början för att jag är väldigt mörkrädd men det var faktiskt rätt skönt att vara ute, det var helt tyst och himlen var så himla fin med alla stjärnor som lös.
Flera tusen tummar upp!

Pictures by me.



YOU MAY SAY THAT I'M A DREAMER


kate voegele, the girl with the magic voice.

I NEVER SAW IT COMING


Miley Cyrus - Giving you up.

En låt som aldrig kom med på skivan, men den är otroligt bra, listen to it!

YOU WILL ALWAYS BE REMEMBERED

Under veckan så har vi kollat på den kända filmen "Schindlers List". Tror att alla har sett den, om inte så kommer ni nog få se den i nian. Filmen var väldigt fin, men mycket tragisk. Fanns stunder då man bara vill sluta att kolla på den för man visste inte om man skulle gråta eller skratta över hur läskig och hur sann (den är verklighetsbaserad) den var. Men, får ni chansen att se den, gör det då! För den är otroligt bra och man får se allt med andra ögon.


BUT I'M STUCK ON THE GROUND

Jag är hemma efter en otroligt bra och kort dag i skolan. Har varit så himla glad idag. Igår gick allting fel kändes det som och jag orkade bara inte att blogga. But i'm back with new energy. Nu har jag förresten lov i en vecka också, förstår ni ens känslan? Skitbra!!! Nu? Mat, för skolans lunch var inget att hurra för. xoxo


I HATE THIS

Inte alls på humör, uppdaterar imorgon igen för nu har jag inget vettigt att skriva. Vill helst bara skriva ut en massa svordomar, men inte så bra att göra det. Hoppas ni har det bra. Kram på er xoxo


Sitter på tåget hem från stan. Har varit o...

Sitter på tåget hem från stan. Har varit och fikat med Ange. Uppdaterar när jag är hemma, kram. xoxo


I NEVER TOLD YOU


vanessa hudgens

I KEEP GIVING YOU UP

Har pluggat nu i lite mer än en timme, känns helt okej. Ska dra ner mig till soffan för att kolla på Efterlyst, ska ni också se det? Annars så är jag otroligt trött, skolan suger energin ur en, men jag taggar lov redan så det är lugnt! Hur spenderar ni denna kalla onsdagskväll? xoxo


UNTIL YOU GET TO KNOW THEM


Detta stämmer in så otroligt bra på mina vänner!

I BELIEVE IN A BETTER WORLD


Nikki Yanofsky - I believe.

Denna tjejen har nog världens bästa röst utan att överdriva, 17 år gammal, det är sjukt!

ANYTHING CAN HAPPEN IN THIS WORLD

Hemma nu efter veckans värsta dag. Hatar verkligen onsdagar, inga raster och bara en massa lektioner. Gjorde dock min engelska redovisning idag, herregud vad bra det gick, otroligt glad över det! Två läxor imorgon, rätt lätta, fixade till NO:n (miljöarbetet) idag i skolan, behöver bara skriva några meningar till. Nu ska jag äta något, hungrig som en varg, låter väl bra det? xoxo


GODNATT

Godnatt på er, hörs imorgon. xoxo


TIRED OF YOUR GAMES


Victoria Justice

YOU ARE ALWAYS IN MY HEART


R. Kelly - You are not alone.

Detta är en cover på en Michael Jackson låt. Väldigt fin och bra gjort av R. Kelly!

WHO TO SAY THAT WE WON'T KEEP IT REAL?

Sitter med den bärbara datorn och kollar på J.O.N.A.S, bästa programmet ever! Glömde tyvärr Miljöboken i skåpet så kunde inte skriva mer på uppgiften, har ju bara mig själv att skylla. Plugga istället på Kemi:n eftersom jag har ett Nationellt Prov om fyra veckor och jag kan absolut ingenting! Men iallafall efter Jonas så är det Cougar Town, ska lätt bli bra! xoxo


VECKANS DISNEYKLIPP

Då var det dags för Veckans Disneyklipp och denna veckan är det inte mindre än två klipp som ni ska få se! Det ena klippet är På Kroken, en ny serie som har premiär på Disney Channel nu på fredag. Det andra klippet är ett riktigt bra klipp med Jonas Brothers som rockar loss. 
Vad tycker ni om klippen? Jag älskar Jonas Brothers klippet eftersom jag själv är ett Jonas Brothers fan. Någon där ute som ska se premiären "På Kroken"? Tell me! 

Intresserad över att se fler klipp från andra disney stjärnor? Kika då in på --> http://youtube.com/disneychannelse

Veckans tips Disney Channel: På kroken - Premiär 18 februari


Veckans klipp för Disney Channel: Jonas Brothers - Tonight



THREE BOYS, THREE QUOTES


ORANGE COUNTY

Bara jag som älskar denna bilden? Bara jag som älskar denna serien? Bara jag som älskar Seth och alla hans kommentarer som gör så att jag brister ut i skratt? Det hoppas jag inte.


THIS IS WHERE I START TO BITE MY NAILS

Jag är hemma nu. Den långa och tråkiga skoldagen ändrades till en rätt bra skoldag faktiskt. Stannade kvar lite längre med två av mina bästa vänner, prata om allt som behövdes, väldigt skönt. Nu tänkter jag bara chilla, ska skriva lite på NO uppgiften sen hålla kväll. Vad ska ni göra ikväll? xoxo


Sitter i skolan nu, när mamma väckte mig i...

Sitter i skolan nu, när mamma väckte mig imorse så jag var helt död. Tråkigt nog så har jag en lång skoldag framför mig också. Men, det går snabbt förhoppningsvis. Vi hörs när jag är hemma igen vid 4 tiden. Kram på er, xoxo.


SLEEP WELL

Godnatt på er, vi hörs imorgon. Sovgott, hoppas ni sover underbart. xoxo


YOU ARE ON THE OTHER SIDE OF THE WORLD

Sitter i soffan med den bärbara datorn och kollar på Spårlöst, älskar det programmet, blir lika tårögd varenda gång de möter sina föräldrar. Efter detta ska jag kolla på ett program till på playtv:n sen sova. Vad har ni för planer för kvällen? xoxo


HAPPY VALENTINES DAY

Glad alla hjärtans dag på er fina läsare, hoppas att ni har haft och fortsätter att ha en underbar dag. Det har jag iallafall haft och nu ska jag plugga lite engelska tills imorgon. Hjärta på er 


I'M FEELING KINDA RIGHT


Auburn - I hate college.

Vilken tjej alltså, lyssna på den (och hennes andra låtar), sjukt bra!

THIS WORLD KEEPS SPINNING FASTER

Blev otroligt glad när jag startade datorn idag och fick se att Lady Antebellum vann fem priser igår på galan. När jag hörde bandet först med låten "Need you now" så klicka det direkt. Så otroligt glad, grattis!


I LOST ALL CONTROL

Imorse var jag död, herregud vad trött jag var. Alarmet ringde halv fem imorse för att jag ville se Grammy Awards, haha, vilket skämt att jag själv ens trodde att jag skulle komma upp då. Skolan idag var väldigt seg, men lyckades att överleva den med. Fyra dagar kvar sen lov, detta känns bra! Nu? Mat! xoxo


SKA NI SE?

The grammys är ikväll, eller ja, väldigt sent ikväll för oss svenskar. Funderar på att gå och lägga mig nu och sätta alarmet tidigt för att kunna se slutet på det. Låter väl bra? Ja det tycker jag med. Därför säger jag godnatt nu, sovgott på er. Bloggar imorgonbitti via dator eller mobilbloggen. xoxo


I WON'T GIVE UP


Jana Kramer - I won't give up.

Jana är mer känd som "Alex" i One tree hill, gudomlig röst har hon.

STEP ONE YOU SAY WE NEED TO TALK

Höll på att somna vid halv sju tiden, herregud vad trött jag var. Gick in och duscha i tio minuter sen var jag pigg igen. Har just redovisat hela min engelska redovisning för mamma, har den imorgon så jag är lite smått nervös. Sista veckan nu innan lovet, ska bli skönt med lov kan jag tala om för er. Annars funderar jag på att klicka igång ett Lipstick Jungle avsnitt och njuta av det som är kvar på denna söndagen. Vad har ni för er? xoxo


LIFE IS SHORT


ta risken, våga falla, men var modig nog att ställa dig på båda fötterna igen.

NY HEADER

Har bytat header. Känner för att variera mig lite. Vet ej om jag har denna ett tag eller om jag fixar till en ny ikväll. Inte helt nöjd med denna, men den funkar säkert. Tryck på f5 om ni inte ser den. Vad tycker ni? xoxo

Före:


Efter:

YOU ARE MUCH BETTER


ashley tisdale on set with Hellcats.

YOU ARE THE AIR THAT I BREATHE

Vaknade vid 11-tiden. Gick upp och åt frukost sen börja jag baka kladdkaks muffins. Sjukligt goda blev dem. Skulle egentligen laddat upp en bild på dem, fast överladdnings-sladden vill inte samarbeta med mig. Nu ska jag chatta lite med bästis sen plugg, vad ska ni göra denna söndagen? xoxo

Bild sen praktiken.

GOODNIGHT

Dags att sova. Imorgon väntas det med att plugga hela dagen, eller, tills läxorna blir klara, haha. Hoppas ni får en fin dag imorgon så hörs vi när allting är chill igen? Men sovgott på er, godnatt. xoxo


I HAD THE TIME FIGHTING DRAGONS WITH YOU


"en video säger mer än tusen ord"

HELLO SUNSHINE

De senaste timmarna har jag kollat på O.C säsong 4. Inte den bästa säsongen enligt mig, men helt okej. Hatar dock att Seth inte är lika rolig och att Marissa inte är där. Men har man sett de andra säsongerna så borde man se denna också tyckte jag. Annars har jag inte gjort så mycket, väntar på att bästis ska logga in på msn. xoxo


THIS IS WRONG


Tim Mcgraw - My best friend.

HELPS ME ESCAPE


MELODIFESTIVALEN 2011


Ska ni kolla på Melodifestivalen ikväll? Jag ska se det ikväll. Missade ju det förra gången för jag hade filmkväll med syster. Redan nu är Brolle min favorit, hoppas att han går till final! Men sen får man ju se om man hittar nya favoriter. Vem håller ni på ikväll?

I JUST WANNA FLY AWAY

Oh, please, take me there.





LET'S LEAVE THE PAST BEHIND US

Jag har mått skit hela dagen.. Vaknade vid 12-tiden, hade världens jobbigaste huvudvärk och det höll i sig till klockan 4 ungefär. Nu mår jag bättre så riktigt skönt! Tråkigt att mina planer för dagen blev inställda, men det låter bra genom att sitta hemma och kolla på O.C. Vad händer för er ikväll? Ska ni ut och festa eller det blir hemmakväll? xoxo


TIME FOR BED

Nu går jag och lägger mig och hoppas på att jag kan må bättre imorgon. Sovmorgon? Det ska jag verkligen ha. Hade egentligen planer att åka in till K-town, men stryker dem, då jag faktiskt inte vet hur jag mår imorgon. Hoppas ni sover gott så hörs vi imorgon. Godnatt på er, xoxo.


THEY NEVER GAVE UP ON YOU

Never give up on the Jonas Brothers, because they never gave up on you ♥


AND I AM NOT LIKE YOU GUYS


p!nk looking so beautiful.

THINGS ARE GETTING BETTER

Vad har ni gjort de senaste timmarna då? Jag hade ont i huvudet innan, men inte så jättemycket. Men vid 19-tiden blev det så himla värre, lite feber fick jag nog också.. Men, börjar bli lite bättre nu, väldigt skönt. Annars har jag kollat på Bones, Grey's Anatomy och Jersey Shore. Nu? Skype med bästavän, förbereder mig för att sova.. xoxo


I PROMISE, I WILL BE THERE


Petter & September - Baksmälla.

THIS IS NOT RIGHT

Både Nick och Joe är nominerade för Kids Choice Awards, men är Kevin det? NEJ! Varför, jag förstår inte själv det. Kevin är en sjukt bra skådespelare speciellt i JONAS. Men varför är det såhär? Ja, det vet jag inte ens själv. Detta är så jäkla orättvist, this is so wrong..


OF HAPPINESS


YOU CHASED MY DREAMS AWAY

Jag är hemma efter en superduper bra dag. Sov riktigt gott inatt också, skönt att kunna sova utan att vara nervös, tummen upp på det! Nu ska jag äta sen ska jag kolla på Bones och käka fredagsmys. Bärbara datorn kommer vara med mig så kommer såklart kunna blogga. Vad gör ni denna fredagen? xoxo


NOT SERIOUS?!

Hinner blogga nu innan jag åker till skolan.. Hur har ni sovit? Jag har sovit otroligt bra, men är ändå trött fortfarande, konstigt det där. I skolan idag ska jag bara ha chill lektioner, skitnice. Men jag hoppas att ni får en underbar dag så hörs vi sen. xoxo


SLEEP TIGHT

Nu ska jag sova! Ska kolla igenom matten med för den delen, fredag imorgon, herregud vad härligt det känns. Vi hörs imorgon, godnatt på er. Sovgott. xoxo


FACE DOWN

Har kollat klart på första Eva och Adam avsnittet. Kommer ihåg hur mycket jag älska den serien när den gick på tv för flera år sedan. Nostalgi när man tittar på det nu ju, älskar det!! Följde ni också Eva och Adam när det gick på tv? Vad tyckte ni isånnafall om programmet? Tell me. xoxo


SHE WAS BROUGHT INTO THIS WORLD


Nick Jonas - Rosegarden.

Love this song, it's so awesome!

DAGENS

Dagens låt: Taylor Swift - Dear John.
Dagens frisyr: Nersläppt, plattat hår.
Dagens klädsel: Jeans, linne och klasströja.
Dagens planer: Bara chilla helt enkelt, kolla något o.c avsnitt till sen sova.
Dagens vill ha: Vår och Sommar!
Dagens saknad: Anna och CO. uppe i småland.
Dagens drog: Vitamin Water.
Dagens tråkigaste: Att jag var så himla trött.
Dagens mående: Nervös, glad, lättad.

TO KNOW WHERE YOU STAND




I JUST KEPT LOOKING DOWN

Jag gick och la mig lite innan två och vakna nu.. Åh herregud vad skönt det var, har sovit som en ängel typ. Har inte alls sovit bra denna veckan, varit för nervös och sånt, så det var riktigt skönt att få sova ut idag. Nu tänker jag fixa någon mat för magen skriker efter mat, vad ska man göra sen? xoxo


I CAN'T FIND MY WAY HOME ANYMORE


helt otroligt bra, miley cyrus.

IT'S NEVER TOO LATE

Jag är hemma och herregud vad bra det känns. Känner mig så otroligt lättad. Provet idag gick väldigt bra, det kändes som det iallafall. Jag valde att skriva krönikan, inte jättesvårt om ni frågar mig. Men nu är jag hemma för vi fick sluta tidigare, har just ätit och nu ska jag klicka igång ett O.C avsnitt. Hur har er dag varit? xoxo


Fjärilar i magen nu, riktigt mycket. Jag g...

Fjärilar i magen nu, riktigt mycket. Jag gör mitt bästa och det är det enda man kan göra. Hörs sen, xoxo


TEST TOMORROW, TIME FOR BED

Nu har jag skypat med några random människor och fina vänner i två timmar typ. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla igenom alla svensk häftena som vi har fått. Redan nervös, hoppas jag kan somna nu och inte ligga och tänka på det. Jag lovar att försöka blogga imorgon bitti, men annars så hörs vi vid halv ett, eftersom att jag får sluta tidigare för vi skriver prov i över tre timmar. Men godnatt på er, xoxo.

P.S. Håll tummarna för mig klockan 9 om ni vill och kan, tack.♥


MY BIGGEST FEAR


THREE YEARS AGO


Nu runt denna tiden för tre år sedan så var mina konsertbiljetter beställda. Mitt bästa köp någonsin, jag fick se världens finaste band, något som jag aldrig kommer att glömma under hela mitt liv. 28 juni, the best day of my life.

DAGENS

Dagens låt: Avril Lavigne - How does it feel.
Dagens frisyr: Nersläppt, lockigt.
Dagens klädsel: Jeans, tröja och munkjacka.
Dagens planer: Snart stänga av datorn, kolla igenom svenskan sen sova.
Dagens vill ha: En resa bort med finaste vännerna.
Dagens saknad: Elin som bor alldeles för långt ifrån mig.
Dagens drog: Vatten!!!
Dagens tråkigaste: Nationella Prov imorgon.
Dagens mående: Nervös, spänd, glad!

AND STILL THEY CATCH ME


Everly (Bethany Joy Galeotti and Amber Sweeney) - Quicksand.

UNTIL YOU


miley cyrus

LOOKS LIKE THINGS ARE FALLING IN PLACE

Såklart så hann jag inte blogga imorse, fick en väldigt stressig morgon. Hur har er dag varit? Min har varit helt awesome, förutom att tanken finns i huvudet att det är nationella prov del C imorgon, usch.. Men, måste tänka positivt, så detta kommer gå bra! Jag kom hem vid fyra och nu hamna jag här. Lite mat nu? Ja tack. xoxo


BED TIME

Nu blir det sängen för mig, ska se om jag lyckas ta mig upp i tid imorgon för att blogga, annars hörs vi via mobilbloggen. Godnatt på er och sovgott, xoxo..


BUT I HOPE I GO FAR


Jag vet inte vart jag ska, jag vet inte riktigt vilken väg jag ska ta. Men jag hoppas att den vägen jag tar, den vägen tar mig långt. Jag vill inte stanna här, jag vill ge mig ut på äventyr. Men först och främst gymnasium. Detta blir bra, detta blir så jäkla bra!

WAITING FOR THE HINT OF SPARK


Death Cab (For Cutie) - I will follow you into the dark.

Awesome song!

REASON TO SMILE


/we♥it

PÅ NÅGOT SÄTT SÅ FÖRLORAR JAG BALANSEN

De senaste timmarna så har jag suttit på mitt rum och pluggat, har en muntlig engelska redovisning imorgon. Sen duscha jag också, fläta mitt hår, men orkade inte att ha flätor så tog ut dem lika snabbt igen, haha. Nu sitter jag och bara tar det lugnt. Kanske klicka igång ett Lipstick Jungle avsnitt? Ja det låter bra. xoxo


TAKE A BOW


Jonas Brothers watching the Superbowl.

I'M NOT AFRAID OF YOU

JA!!! Det är det enda jag känner just nu, Nationella var väl helt okej. Dock grymt nervös, men det gick ju över. På torsdag är dock uppsatsen och den är ännu värre, typ 180-200 minuter som man sitter och skriver om något ämne, men måste tänka positivt! Jag kom just hem och nu blir det mat, xoxo.


HOPPAS ATT NI FÖRSTÅR

Jag hoppas att ni förstår att uppdateringen har varit riktigt dålig idag.. Har haft för mycket tankar och har inte brytt mig så mycket om bloggen. Nu ska jag lägga mig, läsa igenom häftet en gång till och sen sova. Sovgott på er, godnatt. Till er andra nior där ute, nu tänker vi positivt och får bra betyg på detta!

p.s. Någon som kanske kan och vill får gärna hålla tummarna imorgon klockan 09.00♥


YOU ARE A ROCKSTAR

Tänker ta en dusch för att lugna nerverna nu.. xoxo


MY INSPIRATION


Om man tar min kvinnliga förebild så är det Taylor Swift. Finns det ens något ont att säga om henne?

I WOULD FIGHT AWAY ALL OF YOUR FEARS.

Hemma från skolan, ingen jobbig dag i sig. Men det är så många tankar inuti i mitt huvud som flyger runt, jag vill bara lägga mig i sängen och vakna upp på fredag. Imorgon har jag mitt första Nationella Prov, förstår ni ens hur nervös jag är? Jag vet att jag bara är nervös i onödan, men ugh. Jag känner mig säker på allt, men ändå inte, ska det vara såhär? Nu tänker jag ta och fixa lite nudlar sen tänker jag bara ta det lugnt. xoxo


Hann inte blogga imorse men är i skolan nu...

Hann inte blogga imorse men är i skolan nu iallafall. Bloggar när jag kommer hem. XOXO


TIME TO SLEEP

Tror det är dags för mig att hoppa i säng, även om jag inte vill. Har just suttit och snackat med bästa vän och kommit fram till en massa planer för lovet som är om några veckor. Ska snacka med resten av tjejgänget imorgon, nu hoppas vi bara att detta går igenom, då blir jag överlycklig. Hoppas ni sover gott så hörs vi imorgon bitti, eftersom jag ska upp tidigt för det är skolan. Ska försöka blogga annars mobilbloggar jag. Godnatt, xoxo.




TO DANCE IN THE RAIN

"Life isn't about how to survive the storm, it's about learning to dance in the rain"
-Taylor Swift


DO YOU EVER WANT TO RUN AWAY?


Simple Plan - Welcome to my life.

Love it!

WHATEVER GET'S YOU THROUGH TODAY

Har just hjälpt pappa med disken, jag diska och han laga mat. Nu kurrar magen jättemycket så det ska bli gott med mat nu, korv stroganoff, ännu bättre. Annars har jag pluggat och duschat, känner mig rätt säker på svenskan nu. Vad har ni gjort denna söndag? Sovit länge som jag eller var ni uppe med tuppen? xoxo


VILL SÄGA NÅGONTING MEN JAG KAN INTE TÄNKA KLART

Efter två koppar té så känner jag mig rätt redo för att plugga lite svenska. xoxo


I NEVER THOUGHT I WOULD DO IT


joe jonas and nick jonas @ airport

I'M JUST AN ORDINARY GIRL

Hej bloggen och hej alla läsare. Var uppe lite för länge igår, skype med fina vänner. Jag mår dock sjukt dåligt, ont i magen och ont i halsen. Åh, snälla låt detta gå över tills imorgon! Nu sitter jag här, tänkte kolla igenom mailen och sen äta frukost om jag får ner något. xoxo


AND I DON'T CARE WHAT THEY SAY


emma watson

THEY BELIEVED


Det finns inte ord, världens bästa Jonas Brothers trodde på vad de gjorde och fick igenom det.
Always believe in your dream, because who know? Someday you might be living your dream.

MOVIE NIGHT

Nu är jag hemma igen. Ska väl snart ta och fixa till fruktsalladen sen börjar vi med första filmen "A walk to remember", en film som ingen av oss någonsin har sett. Sen blir det att kolla på "Pizza my heart", helt underbar är den filmen. Hoppas ni får en fin kväll så hörs vi efter filmkvällen, take care. xoxo



MELODIFESTIVALEN 2011

Ska ni se Melodifestivalen idag? Jag hoppar det idag faktiskt, filmkväll går före, finns inte bra artister heller för den delen. Känns som att Melodifestivalen har förändrats för mycket genom åren, håller ni med?


MADE A HOME OUT OF EVERYTHING


John Mayer ft. Taylor Swift - Half of my heart.

Love it!

AND I CAN'T BREATHE WITHOUT YOU

Jag har pluggat nästan hela eftermiddagen, faktiskt stolt över mig själv. Känner mig inte lika nervös inför Nationella Proven, detta kommer bli bra! Har just suttit och valt ut filmer med min syster som vi ska se ikväll. Först en runda inom Ica för lite köp av lördagsmys. Vad har ni gjort denna dag? xoxo


HAPPY




Finns det ord för hur glad jag ändå blev? Detta gjorde min morgon alltså. Joe Jonas håller i instruktioner för en Svensk "bänk". Att de bara har med "swedish" i texten gjorde mig så otroligt glad.

HOLD MY HAND

Vaknade för en timme sedan, känner mig duktigt trött. Idag har jag inga planer, bara ta det lugnt och plugga lite på Nationella Proven, är jag nervös? JA! Nu frukost. xoxo


DÅ SER MAN ALLT MED ANDRA ÖGON


P!nk - Fuckin' Perfekt.

Helt sjukt hur mycket jag älskar P!nk, hennes låtar är så meningsfulla.

FOR LIFE IS TIME


Ta vara på det du har, för vem vet? En dag kan allting vara försent.

PERFECT

Filmkvällen är igång för full rulle, men jag tycker att Bones, Jersey Shore och Grey's anatomy (de senaste avsnitten) lockar mycket mer. Annars då? Jo, allting känns så himla perfekt och jag älskar livet. Nationella Prov på tisdag, jag är en aning nervös, men detta kommer gå bra! xoxo


TIME FOR ME TO OPEN UP MY HEART



Jag bara älskar denna videon, den ger mig rysningar. Älskar hur Nick slutar att sjunga och låter hela publik sjunga med och sen att se hans ansiktsuttryck, wow. En utav de bästa live videos på Jobros någonsin, helt enkelt AWESOME!

ÄNTLIGEN HELG

Sitter just nu i min systers säng, bredvid mig sitter Patricia, om ni nu vill anteckna det. Kom hem från skolan vid 14-tiden, började då städa mitt rum direkt, det blev fint. Vad erbjuder kvällen då? Någon filmkväll och sen blogga? Jo, låter väldigt bra. xoxo


DON'T EVER LOOK BACK


I'M ALIVE

Jag lever, det har bara varit mycket de senaste dagarna. Tills idag hade jag två prov, isch. Imorgon har jag en läxa och ett prov. Jag har suttit och plugga i en evighet på provet, men kan jag något? NEJ! Vi hörs imorgon, då ska jag uppdatera som normalt igen. Förresten tack alla fina läsare för alla fina kommentarer, lovar att svara imorgon! xoxo


VAD HAR JAG FÖR LÖFTE?

Jag har egentligen inget nyårslöfte, men det finns saker som jag vill göra innan 2011 är slut och det är;

Se Jonas Brothers.
Gå på konsert.
Välja mitt gymnasium och komma in på det!
Höja mig tio poäng mer i betyg.
Åka till Stockholm.
Köpa Converse och gå isönder dem!
Ha en underbar sommar, varma sommarkvällar med fina vänner.
Träffa en kändis.


Vad har ni för "löften" eller vad vill ni göra innan 2011 är slut?


STUDY TIME

Två prov tills imorgon, ni kan ju förstå vad jag ska göra nu? Vi hörs sen. xoxo


VECKANS DISNEYKLIPP



Då är vi igång igen med "Veckans Disneyklipp", hoppas att ni är lika taggade som jag är! Veckans Disneyklipp denna veckan är ingen mindre än Miley Cyrus med hennes låt Rockstar. Väldigt grym låt och grymt framträdande!

Intresserad över att se fler klipp från andra disney stjärnor? Kika då in på --> http://youtube.com/disneychannelse


I WANT THIS TOO



Det finns inga ord för denna videon. Det finns inte ord för hur många gånger jag har kollat på den. Det finns inte ord för hur glad jag blir varenda gång jag ser den. Gah! I'm speechless. Jag vill också ha det såhär på mitt bröllop. Så sjukt coolt alltså, ah, jag är helt glad nu ju. SE DEN!

IRRITERAD

Jag är hemma igen. Tandläkaren blev väl inte direkt som jag hade tänkt mig och blev väldigt irriterad över att behöva betala för att jag har tappat en tråd. ÅH!!!! Men, jag tog ut min ilska i bilen påvägen hem, hah. Nu ska jag plugga lite, hur har er dag varit? xoxo


SO RAISE YOUR GLASS


P!nk - Raise your glass.

Älskar hur bra P!nk har blivit, awesome.

TRY SLEEPING WITH A BROKEN HEART


ashley greene in teen vouge.

I FEEL READY

Jag känner mig redo för att åka till tandläkaren. Hoppas jag slipper denna lösa tandställningen nu, väldigt jobbig, men vad gör man inte för att få fina tänder? Vi hörs när jag kommer hem, hoppas ni får en fin dag. xoxo


IT'S A LONG WAY HOME

Godmorgon, allt bra med er? Jag vakna lite innan tio, nu har jag just varit och lämnat mina syskon på dagis och sen hamnade jag här. Vid 13-tiden så ska jag till tandläkaren, undrar om de har saknat mig, har inte varit där på 3 månader haha. Nu? Frukost. xoxo


RSS 2.0