ROADTRIP

Sticker till Blekinge nu. Tänkte tidsinställa lite inlägg men orkar inte. Men jag är ju hemma ikväll, så vi hörs då. Hoppas att ni får en otroligt fin dag. Så hörs vi ikväll, puss xoxo ♥


THANK GOD IT'S SATURDAY

Var en runda in till stan för att hämta syster som kom med bussen. Trevligt, fast jag sov hela bilturen. Är så otroligt trött, två timmar inatt är inte att leka med. Blir en relativt tidig kväll, först och främst för att jag är trött, sen också för att jag ska till Blekinge imorgon.

Har just kollat Mamma Mia och nu ska jag lägga mig i sängen igen för att kolla på några O.C avsnitt. Det har annars varit en väldigt lugn dag. Pappa har nog haft en bra födelsedag tror jag med.

Har laddat in lite bilder från mina senaste veckor med min iPhone. Laddar upp några nu. Puss, xoxo ♥


Fick cykla själv i mörker från centrum ut till S där mina favoriter vänta. Lite scary!



Karneval!


Fotot taget kvällen innan jag åkte till Berlin.


TELL ME THE TRUTH


Joshua Radin - I'd rather be with you.

Världens finaste Joshua Radin. Så himla bra!

30 JULI 2011

Grattis världens bästa Pappa! ♥
__________________________________________________
Idag fyller världens bästa pappa 46 år. Det ska vi fira ikväll! Mamma väckte mig vid 07.45-tiden för att vi skulle sjunga för han (mest så att min syster också kunde vara med innan jobbet). Jag själv var riktigt trött. Men han blev otroligt glad för sina presenter iallafall. Så jag har varit vaken ett tag kan man ju säga. Sovit två timmar inatt eller något sånt också. Men jag får skylla mig själv.

Ska ner och "storhandla" till mig och syster sen, för mina föräldrar ska vara iväg i veckan. Så det är bara hon och jag, otroligt mysigt. Farmor och farfar kommer lite senare också.

Vad ska ni göra idag? xoxo


IT WAS OVER BEFORE IT BEGUN


Greyson Chance - Unfriend you.

Vilken röst han har. Förresten, jag har glömt att berätta att Greyson följer mig på twitter också (panik!!!!!). Får visa er imorgon med en bild. Skitcoolt iallafall!

I FOLLOW YOU UNTIL YOU START CARING



Taylor Swift looking gorgeous.



29 JULI 2011

Ber om ursäkt för uppdateringen idag, har inte varit hemma tyvärr. Varit på centret med mamma. Gick in en sväng på Kappahl och såg att dem hade rätt mycket rea. Jag blev 300 kronor fattigare, men 5 nya tröjor rikare. Blev otroligt glad faktiskt. Sen handla vi present till pappa som fyller år imorgon.

När vi kom hem la vi oss med fredagsmyset i soffan, jag somna direkt. Trött tjej? Ja, det kan man nog säga. Men vakna till nu, så tänkte att jag skulle blogga för er. Kvällen fortsätter väl såhär, fast vid datorn istället tror jag.

Vad ska ni göra? xoxo


LÄR KÄNNA MIG LITE BÄTTRE

Tänkte köra några såna här, mest för att ni ska lära känna mig lite mer. Inte jättelånga. Men bättre än inget!

# Jag är en tjej som blir nervös över patetiska saker, kan bli nervös inför en fotbollsmatch som är om en vecka t.ex. Eller ett läxförhör som jag ändå kan allting på. Eller att få ett sms som man inte riktigt vet vad man ska svara på.

# Jag har haft en otroligt bra uppväxt och all äran går till min Mamma och min Pappa, de har verkligen varit de bästa föräldrarna någonsin. Även om vi bråkar så älskar jag de otroligt mycket!

# För ett år sedan ville så hemskt gärna åka som utbytesstudent till USA. Jag vill nog det lite fortfarande, men jag har också ändrat mig. Men älskar att läsa utbytesstudenters bloggar. Istället siktar jag in mig lite mer på England (London) just nu. Skulle så gärna vilja bo där!

# Jag tycker att Göteborg är Sveriges finaste stad.

# Jag måste äta vissa saker i rätt antal. Allting måste vara jämt, udda tal funkar inte. T.ex. Jag kan inte äta tre vindruvor, utan måste isåfall äta en till. Men kan äta fyra x tre för då blir det 12 och det är ett jämt tal. Helknasigt!

# Jag älskar verkligen musik. Det kan nog vara det bästa som finns. Musik for life!



I'M NOT A STRANGER


Plumb - Cut.

Har ni tid, lyssna då på denna. Älskar verkligen den! Vissa "Vampyrberoende" kanske känner igen den från Vampire Diaries. Väldigt bra iallafall!

I AM WAITING FOR YOU

När blir det Sverige.. Vill så gärna se han/dem igen.


28 JULI 2011

Hann inte blogga innan jag stack igår. Men hade iallafall en jättemysig kväll med bästis. Det blev två filmer, en massa tjejsnack och lite gott att äta. Annars så njuter jag bara av livet. Festival i en stad som ligger en bit härifrån, men jag orkar verkligen inte åka dit. Kommer ändå bara vara en massa fylla och sånt.

Så det blir en dag hemma och det har jag verkligen inget emot. På söndag blir det Blekinge med farmor och syster, men mer om det någon annan dag. Jag åt just lunch (nudlar och vårrullar, så himla gott!).

Vad ska ni göra idag? xoxo


27 JULI 2011

Hej alla glada. Har ni sovit gott? Det har jag iallafall gjort. Vakna för två timmar sedan typ. Fick just hem min lönelapp, tjänat 3700 kronor, fyfan vad bra det känns. Så ska väl åka ner och hämta dem snart.

Annars så sitter jag bara och tar det lugnt. Kollar lite stugor hit och dit, lite runtom i Skåne. Kollar lite aftonbladet om tragedin i Norge. Ja. Ikväll ska jag till bästis för lite filmkväll, ska bli mysigt.

Vad ska ni göra idag? xoxo


LET'S SING OUT LOUD

Lite allsång på skansen såhär nu på kvällen, det passar perfekt tycker jag!


IVE BEEN GIVING OUT CHANCES


Taylor Swift - Your not sorry.

26 JULI 2011

Godmorgon bloggen och alla läsare. Sovit gott? Det har jag iallafall gjort, drömt sjuka drömmar också, haha. Men farmor ringde och väckte mig för en timme sedan, kanske bäst det, annars hade jag sovit ännu längre. Åt just frukost och funderar på vad jag ska göra idag. Bästis kommer hem från sin stuga och vi skulle nog träffas en stund, men om inte det gick så stannar jag nog bara hemma. We will see.

Igår stängde jag av datorn vid 23.30 tiden, gick och kolla på O.C och somna två timmar efter det. Life is perfect och ingenting kan bli bättre. Eller, jo, dagarna behöver inte gå så snabbt. Redan 26 juli, ångesten inför skolan börjar redan komma och jag fruktar det lite, även om jag vet att allt kommer bli bra.

Nog om det. Nu, musik i hörlurarna på hög nivå. Vad ska ni göra idag? xoxo


PROUD

En bild säger mer än tusen ord.


BE REAL



Taylor Swift looking gorgeous.

25 JULI 2011

Jag har haft en fullbokad vecka. Åkte till småland i torsdags för lite mys med min fina gudmor Anna. Hade så otroligt trevligt. Kom hem i lördags, åkte då på fest (den var så jäkla bra och har aldrig mått så bra som jag gjorde då), igår var vi på en liten såkallad släktträff, otroligt roligt att träffa alla igen. Åkte senare på kvällen till mina favoriter och bara njöt av livet. Men det är väl det.

Idag har jag inte gjort någonting. Ska jag vara ärlig så är det jäkligt skönt det med. Har varit full rulle hela tiden, så är rätt skönt att kunna bara vara hemma och inte behöva göra något. Musik, dator, vänner = amazing life.

Vad har ni hittat på? Tell me! xoxo


VI KOMMER ALDRIG GLÖMMA



Jag förstår inte hur en enda människa kan skada ett land så mycket. Jag förstår inte hur man kan vilja förstöra så mycket. Jag förstår inte hur man kan ha ett sådant kallt hjärta.

Norge. Stay strong. "Love will keep us together, forever".

#prayfornorway

SMILE AND BE HAPPY

Jag älskar livet. Jag älskar min familj. Jag älskar mina vänner. Life is perfect!


18 JULI 2011

Godmorgon. Hade väldigt bra dagar hos farmor, tjäna ihop lite pengar också.. Vakna vid 13-tiden idag över att M ringde. Tar bussen in till stan vid 16.40-tiden, för att kolla fotboll med mina favoriter.

Hoppas ni får en kick-ass bra dag, har en massa bilder att visa er när jag kommer hem. Puss! xoxo


16 JULI 2011

Sovit två och en halvtimme inatt. Kom hem alldeles för sent från karnevalen, men herregud vad roligt vi har haft. Jag har världens finaste vänner och alla är värda guld. Kan också lägga till att jag har sett Daniel Adams Ray live (han är dösnygg).

Somna vid fem och upp halv 8, för min syster väckte mig och för en gångs skull kunde jag inte somna om. Men iallafall, drar mig hem till farmor snart med mina småsyskon. Ska sova där tills imorgon. Ska bli väldigt trevligt. Har en massa kommentarer som jag ska godkänna och svara på, men får fixa det imorgon. Ni är världens bästa läsare ska ni veta!

Hoppas ni får en fin lördag, så hörs vi imorgon. Puss, xoxo..



HARRY POTTER

Jag blir så ledsen i hjärtat när jag tänker på att Harry Potter verkligen är över nu. Jag växte verkligen upp med dessa böcker och dessa filmer. Måste se sista filmen snart. Nu fortsätter jag iallafall på mitt HP-maraton. 4,5,6,7 kvar, detta blir en bra kväll.

Hörs senare ikväll, uppdaterar mellan filmerna. Ha en fin kväll. Puss, xoxo.


SO I THINK I CAN USE SOMEBODY


Paramore - Use Somebody.

Bästa covern på denna låt, någonsin!

14 JULI 2011

Detta funkar inte. Jag är uppe alltför länge på kvällarna och sover alltför länge på dagarna, men jag kan verkligen inte hjälpa det. Jag älskar sommarlov. Jag älskar friheten.

Men ja iallafall. Jag vakna vid 12.20 tiden idag, det har blivit en standard att vakna vid 12. Satte mig i soffan med iPhonen, musik på hög volym och försökte vakna till. Vi har så fult väder här nere så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Riktigt tråkigt. Men ska iallafall ner till mina favoriter ikväll, ska bli trevligt då det var rätt så längesen jag träffa vissa av dom. Förstår fortfarande inte hur det kommer bli efter sommaren.

Men, vad ska ni göra idag? Tell me, xoxo.



QUESTION/ANSWER

Moa om 12 JULI 2011:

Vilka personer har varit de svåraste för dig att släppa. Vad är det värsta du har gjort i livet? Förklara gärna lite mer ingående på det.

Tack :)

Svar: Först och främst tack för din fråga, jag har riktigt bra läsare!
Okej. Men nu till frågorna. Jag har inte släppt någon som står mig väldigt nära än, men jag vet att efter sommaren kommer jag tyvärr att få göra det. Visst, inte släppa taget helt, men jag vet att saker kommer förändras. Jag kommer släppa två av mina bästavänner. 10 års vänskap och så kommer det sluta såhär.. Dem har sina drömmar, jag har min dröm. Och ja, det är Saga & elinda.

Värsta jag gjort i livet, hm, svårt. Visst, det har varit otroligt svårt när jag har förlorat släktingar. Men något av det absolut värsta är Skolavslutningen. Den var riktigt jobbig. Att ta de där sista stegen mot stora ingången för en sista gång som en elev på den skolan. På den skolan som har ett sånt otroligt dåligt rykte, men på den skolan som förändra mig. På den skolan som jag har haft mina tre bästa år. På den skolan där jag fick en andra familj - min klass. Och även om vi splittras nu så kommer de alltid vara en andra familj för mig. Jag ska göra allt för att inte förlora kontakten med dem.

GO ON AND TRY TO TEAR ME DOWN


Demi Lovato - Skyscraper.

Glädjetårar. Vad mer kan jag skriva? Vi har alla varit med på hennes resa, alla vi fans som har väntat, alla vi fans som har funnits här. Vi som fanns där under hennes Rehab tid. Låten är äntligen ute. Jag blir så stolt över att vara ett fan av Demi Lovato. Varför? För den här tjejen klara av något sånt här personligt, hon klara av att berätta för hela världen och nu några månader sedan har hon en ny singel ute. Stay strong!

Love is louder than the pressure to be perfect.

12 JULI 2011

Får så dåligt samvete när jag inte bloggar. Försöker att göra det varenda dag, men det blir som det blir ibland. Men vet ni vad jag har gjort idag? Jag har ÄNTLIGEN beställt biljetter till en utav världens finaste killar på jorden. Håkan Hellström är hans namn, 485 kronor fattigare men 1000000 kronor lyckligare..

Snart är det allsång på skansen, någon viska i mitt öra att en viss Veronica Maggio kommer att vara där. Vad tycker vi om henne? Jo, vi tycker att hon är helt kick-ass bra! Hörs sen, xoxo.


ALWAYS BE THERE TO WELCOME YOU HOME

”No story lives unless someone wants to listen. The stories we love best do live in us forever. So, whether you come back page by page or by the big screen, Hogwarts will always be there to welcome you home.”
-JK Rowling


9 JULI 2011

Blev en rätt sen ikväll igår, vilket jag ångrar idag. Trött som fan! Men, det var det värt iallafall. Inte lätt att ha en Iphone när man ska sova, just so you know. Idag ska jag ha mitt efterlängtade Harry Potter- maraton. Måste se den sista filmen på bio, fast inte på premiären, hatar att se filmer då.

Jag kommer säkert gråta och så. Gråter alltid när något tar slut. T.ex. High School Musical 3, haha. Men. Jag har höga förväntningar av denna HP filmen, förhoppningsvis blir den otroligt bra (eller, jag vet att den kommer bli kick-ass bra).

Åt just lunch, sen duscha jag. Nu sitter jag här, ska försöka hitta på något ikväll. Har varit hemma lite för mycket nu tycker jag, haha. Ha en fin dag, hörs snart! xoxo


YOU WILL BE TOGETHER AGAIN

Nick och Miley, Niley - love.


8 JULI 2011

Hej bloggen. Hur mår ni? Jag mår bra, eller rätt trött, men annars mår jag skitbra! Patricia kom just hit. Vi har planerat i runt två veckor nu att vi ska ha en myskväll/filmkväll här hemma med min syster. Men. Min syster skulle inte få veta det, så det blev faktiskt en lyckad överraskning. Älskar överraskningar!

Mamma och pappa kommer snart hem, dem har varit och handlat mat. Gissa vad det blir? Eller ni behöver inte gissa, jag kan säga det. Det blir Tacos. Så himla gott, favoriträtten, jadå.

Annars så sitter Patricia och min syster och spelar Sims. Jag själv lyssnar på en väldigt fin Håkan och chattar med bästis. Hoppas att ni får en fin kväll, vi hörs snart! xoxo


VECKANS DISNEYKLIPP

Här kommer veckans klipp från Disney Channel. Fler och fler hittar till Disney Channels YouTube kanal och för att fira detta får alla som redan prenumererar, eller börja prenumerera på Disney Channel innan den 31:a juli en gåva! Se klippet för mer information.

Jag rekommenderar verkligen er att se klippet, detta vill ni verkligen inte missa.

Intresserad över att se fler klipp från kanalen? Kika då in på --> http://youtube.com/disneychannelse

Prenumerera på Disney Channel och få en gåva!


I'M LIVING LIFE

Jag har verkligen haft fullt upp. Därför har uppdateringen varit som den har varit. Men jag lever. Jag lever faktiskt världens bästa liv tror jag till och med. Jag har världens finaste familj och inte långt efter kommer världens bästa vänner. Mina favoriter. Ahh, denna sommaren blev exakt som den skulle - om inte bättre, och den är inte ens över.

Kanske skulle ta och berätta vad jag har haft för mig dessa dagarna? Ja. Låter rätt bra.

Egentligen finns det inte mycket att berätta. Men i måndags tog jag tåget tidigt (06.32) upp till Göteborg med mina favoriter. Folk som känner mig vet vad jag tycker om Göteborg. Det är Sveriges finaste stad. Damn. Jag älskar staden, jag älskar människorna. Dit ska jag flytta, det har jag bestämt. Men nog om det.

Vi åkte iallafall till Liseberg. Så roligt vi hade. De tvingade mig även att åka Kanonen, jag har varit en liten fegis innan när vi snacka om Kanonen och Balder. Men, jag åkte dem nu och herregud vad roligt vi hade.

Annars har jag varit hemma. Skaffade min älskade iPhone i igår (onsdags). Jag älskar den.

Men ja. Jag har haft fullt upp. Men, nu ska jag ta tummen ur och göra minst tre inlägg om dagen, för det förtjänar ni verkligen. Hoppas att ni har haft en bra vecka, det har jag haft. Imorgon är det fredag och jag har en överraskning. Wiho. Vi hörs senare, kram på er. Ni är bäst! xoxo



HAPPINESS

Igår fick jag ett brev hem, det stod "ditt besked om det slutgiltiga antagningsresultatet finns tillgängligt på Skånes gemensamma webbsida". Panik, ja, det fick jag. Blev så himla glad. Så snabbt loggade jag in på Skanegy.

Där stod det som jag har väntat på i över ett år. Där stod vart jag kommer spendera mina nästa tre år. Så, nu när allting är klart, alla beslut är tagna och jag har kommit in så ska jag berätta för er vilken skola jag ska gå på. Mina tre framtida år kommer jag spendera på Jensen Gymnasium. Otroligt glad, ja, det är jag.

Jag har aldrig tvekat att jag skulle komma, med tanke på mina betyg var bra. Men. Känslan att veta att väntan är över nu, den är otrolig. Glädjetårar till max. Fan vad bra detta blir!!!!!



COUGAR TOWN

Tänker dra hit fåtöljen, sen blir det hela första säsongen av Cougar Town. Love my life! Vad ska ni göra ikväll? Festa/hemmakväll, riktigt skönt med hemmakväll faktiskt. Hörs sen, xoxo.


THINKING, HOPING, YOU GET IT RIGHT THIS TIME


Joe Jonas - See No More.

Fan vad jag älskar denna videon.. Helt amazing! Hans album kommer bli succé!

1 JULI 2011

Godmorgon.. Sovit gott? Det har jag iallafall gjort, riktigt utvilad. Tråkigt väder ute, blir deprimerad. Men idag är det iallafall fredag, det betyder fredagsmys och lite filmmys. Har fortfarande inte sett A walk to remember, måste se den idag, den verkar så himla bra!

Igår hade Nick Jonas live chatt, jag skicka en massa frågor, men såklart svara han inte.. Men det var roligt och han var så freaking snygg. Hoppas allt är bra med er, nu ska jag äta lunch. xoxo


RSS 2.0