i am crying for you, just so you know.


Ronan Keatin - When you say nothing at all.
Sjöng den på musiken, riktigt bra!

you are the reason for the teardrops on my guitar.

Nämen, jag antar att ni själv har förstått att jag har haft bloggtorka. Riktigt mycket, har knappt orkat bry mig om bloggen, men nu är jag tillbaka och det ska bli kul att börja blogga igen. Vad jag har gjort de senaste 2 veckorna? Jag har pluggat & pluggat, köpt nya converse som är GRÖNA, sen har jag "opererat min tå" sen har jag pluggat lite till. Ska bli rätt skönt nu med vecka 18, bara en läxa och vi är lediga på onsdag. Vecka 19 går vi bara 2 dagar sen är det lov, vadå härligt? Vad ska ni hitta på idag, det är ju valborg? Jag bryr mig inte så mycket om valborg, tackade nej till ett par vänner som skulle in till stan orkade faktiskt inte. Ibland blir det att umgås med mina bästavänner, grilla och sånt. Nu ska jag poppa popcorn, kram, uppdaterar om någon timme med en sjukt bra låt! :D


26 april 2010

Sitter i bilen påväg hem från center s. Har varit och köpt ett par gröna converse, riktigt snygga. Förlåt för dålig uppdatering men denna vecka kommer bli grymt jobbig, en massa läxor och ja. Men vi får se om jag uppdaterar när jag kommer hem. Kram. :)

and the black keys are showing me a world i never knew.


Helt sjukt hur mycket ett band kan betyda för en.
Jonas Brothers - Black Keys

These memories are playing like a film without sound.

Nej jag har inte glömt bloggen, bara lagt den lite åt sidan. Veckan var allmänt jobbig, läxor, prov ja allt. Denna veckan som kommer komma, vill inte ens tänka på den. 3 prov och typ 5 läxor, aja, får göra det bästa av situationen. Idag var jag sjuk, mår bättre nu dock. Lyssnar på jonas brothers, ska snart poppa lite popcorn, kram så hörs vi om någon timme. :)

/Linn

cause' when your fifteen everything is hard.


"Your lucky enough to be different, never change"
- Taylor Swift
vad finns det att säga, hon har helt rätt? Man ska aldrig ändra sig på grund av någon, var alltid er själva.

i'm tied together with a smile.

Kom hem från skolan för 2 timmar sen ungefär, rätt lugn dag. Jag hade väldigt svårt för att komma upp imorse, snoozade i över 1 timme, och då är det illa. När jag kom hem fixa jag ihop ett mellanmål, ska nog ut och gå snart. Det ska bli skönt med en promenad, rensa tankarna. Men skriver något inlägg efter att jag har varit ute och gått, kram.

so tired of getting up early.

Hej bloggen, nu är det ny vecka & det betyder att jag ska försöka uppdatera lite mer. Har inte så jättemycket läxor denna vecka, dock ett prov imorgon så ska plugga hela dagen. Men jag ska dra till skolan nu snart, så vi får höras sen. Kramar. =)

this is not worth fighting for.


Just satt mobilen på laddning, snart ut på 1 timmes promenad ungefär. Med en massa bra musik i öronen. Vi hörs senare, kramar.

you said it was easy, but it's so hard.

Jag har haft fullt upp de senaste dagarna, en massa plugg och skrivande så förlåt. Men är äntligen klar med min deckare, och igår var jag på tjejkväll, en utav de bästa kvällarna i mitt liv. Idag var jag på öppet hus på skolan, det hade inte behövts, så himla tråkigt. Sen att det inte kom någon buss var ju värre, väldigt dåligt planerat av min skola. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, om någon timme ska jag ut på en promenad, himla skönt. Tråkigt att vädret inte lockar precis, vart blev solvädret av? Snart slutar jag skolan, läskigt att tänka på, för jag vill inte . Konstigt, jag vet, varför kan jag ta någon annan dag. Idag har jag också varit 15 i en vecka, heheh. Lång text jag vet, men nu ska jag göra något annat så puss.
/Linn

dålig uppdatering......

Förlåt, men jag var borta hela gårdagen. Jag och pappa åkte till ett köpcenter med hopp om att vi skulle hitta ett par skor till mig, jag hittade inga! Idag har jag matteprov, hej IG, för jag fattar fortfarande ingenting. Sen är det kurs och då skulle nog tjejerna eller hela klassen ner till kuratorn och prata om vänskap eller något. Slutar 4, vi får höras lite efter det, kraam!
/Linn

so go and make me cry, i'll be alright.

Blir ingen uppdatering idag, eftersom jag är riktigt trött och snart ska sova. Vi hörs imorgon.

ohh thinking about our younger years, everything were so easy.


Jonas Brothers  - When you look me in the eyes.

hey soul sister, did u know that u are the best?


Barcelona - Real Madrid nu!! Nu vinner vi detta också, världens bästa Barcelona! Hörs i halvlek :)

i have answered your questions.

Blev en liten frågestund, tack för alla frågor!



julia om ASK ME SOMETHING?:
jaaa då ska vi se :) Hur lång är du? beskriv dig själv med fyra ord. vad gör du på fritiden? töntiga frågor men det va väl det jag kunde komma på ;)

svar: Jag är lite över 1.70, att beskriva mig med fyra ord är väldigt svårt men positiv, rolig, omtänksam och snäll.
A. om ASK ME SOMETHING?:
Min fråga: Vilken är din favoriträtt?

Svar: Min favoriträtt är tacos, älskar det!
michelle om ASK ME SOMETHING?:
vad gör du på fritiden ? :)

Svar: Jag umgås med vänner och pluggar! Spelade fotboll innan, men la av med det.
MICAH<3 om ASK ME SOMETHING?:
Om du fick vara med på radio, vad skulle du säga?

Svar: Ojoj vilken svår fråga, men jag hade sagt ett utav mina motton tror jag och det är ”Dream but don’t forget to live, then maybe you’ll find yourself living your dream.
Patricia Klinteberg om ASK ME SOMETHING?:
vad har du för framtidsplaner? :)

Svar: Jag vill plugga i u.s.a, om det blir av vet jag inte men det är en dröm i alla fall. Jag ska i alla fall gå på gymnasium först, samhäll.
isa p om happy birthday to me!:
1. varför började du blogga?
2. vem är din favorit jonas?
3. favorit låt?

Svar:
1. Jag började blogga för jag ville ha något ställe där jag kunde skriva av mig.
2. Jag har alltid jättesvårt för att välja, men Nick är nog min favoritjonas.
3. When you look me in the eyes och a little bit longer! :)

happy birthday to me!


Imorse vid 9-tiden kom familjen in och sjöng för mig. Jag blev jätteglad för jag fick vad jag hade önskat mig, den gröna klockan. Den är så himla fin, så den är verkligen min nya lilla bebis. Tack mamma & pappa, ni är bäst.

and i'm free falling


Damon & Stefan Salvatore, vampire diaries, bästa serien! Iallafall nu är klockan 00.20, det betyder att det är en ny dag. Det betyder ju att det är den 10 april, idag för 15 år sen föddes jag. Helt sjukt att jag blir 15, kändes som om jag fyllde 13 igår. Året har gått extremt snabbt! Men nu ska jag sova, så att jag är pigg när dom sjunger för mig. Godnatt, så hörs vi imorgon bitti. :)

ASK ME SOMETHING?

FRÅGESTUND, kör på en frågestund nu för jag börjar få bloggtorka. & jag tycker att det är sjukt roligt att få frågor, så fråga på. Vad för shampoo jag använder, jonas brothers, jaa allt! Avslutar den om några dagar hade jag tänkt. :)

everything is almost perfect.


PH: Bild från oktober, såg BOIS med en utav mina bästa vänner.
Hej allihopa, förlåt för en jättedålig uppdatering. Men veckan har varit väldigt konstig och jobbig. Kan börja berätta om mina dagar:
I onsdags så åkte jag till skolan, men åkte hem vid 12-tiden för att jag inte mådde bra. När jag kom hem så sov jag i en timme, sen blev det kalas för mig och mina syskon på kvällen. Fick presenter, tack så jättemycket!
Igår så satt jag med 2 läxor, musik läxan var värst, men jag fixade den!
& nu är det fredag, skitskönt, nu ska jag käka något, hörs snart,kram.

.

Jag lever, uppdaterar om en timme och berättar vrf det har varit dålig uppdatering. Kram så länge.

JAG DÖR......nästan.


Halvlek nu, gissa vem som nästan gråter glädjetårar? - jo jag. I början när arsenal gör första målet tänkte jag nej, nu är det kört. Men nej, då gäller det, LIONEL MESSI 3 MÅL! Jag är så glaad, kan inte förklara det, för uppdatera efter matchen eftersom matchen börjar nu igen. Kraamar så länge från en mycket glad Linn.

we were young and times were easy.


Nämen oj så pinsamt det blev igår, tog fel dag, Barcelona spelar idag istället. Förlåt till alla bloggläsare som kanske såg framemot matchen igår, inte meningen att lura er. Så idag ska jag sitta och vara nervös istället, hehe. Hade prov till idag, det gick helt okej. Den veckan har jag verkligen fullt upp, men bloggen ska jag uppdatera några gånger. Men ska börja göra tyskan redan nu, puss så länge.

so it's up to you, and it's up to me.


Om 5 minuter så börjar Barcelona - Arsenal matchen, gissa vem som är sjukt nervös, jo jag. Ska sitta och små plugga under tiden också. Men jag börjar bli lite hungrig så ska ta lite flingor också. Skolan börjar imorgon, usch. Nu laddar jag från topp till tå på en vinst, men vi får se hur det blir. Kram, så hörs vi senare idag eller imorgon.


i see your name in the sky.


Tyler Hilton - Missing you, extremt bra låt.

I don't know what I want, so don't ask me


PH: En google-bild, inga bilder på datorn.
Godmorgon bloggen, hur mår ni? Jag mår kanonbra, lite tråkigt att skolan börjar imorgon dock. & såklart så ska vi ha ett prov. Men det är sånt man får ta, så idag ska jag plugga, hemkunskapsprov. Vid 15-tiden kommer min farmor och farfar, vi ska väl fika lite eftersom mina småsyskon fyller år. Nu ska jag kolla vampire diaries, kram.

it is easy to get lost in this world.


PH: Köpenhamn, ett rätt fin stad egentligen.
Ska nog bädda ner mig i soffan och kolla på några lj avsnitt, om ett dygn nu så sover jag. Skolan börjar imorgon, åhhh, jag vill inte. Men ska bli riktigt roligt att träffa alla underbara vänner. Idag fyller mina småsyskon år också, trevligt. Min födelsedag om 5 dagar, härligt. Kramar, så hörs vi om några timmar.

And I ain't missing you at all.


Taylor Swift - Come in with the rain.

I could go back to every laugh, but I don't want to go there anymore


PH: En "sensommar" bild.

Tog en siesta idag, eller det kan man kalla det iallafall. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, snart börjar skolan igen, panik. Nästa lov är ju själva sommarlovet, och det är ett tag till. Imorgon ska jag bara göra en massa läxor, har prov på tisdag så ja. Nu sitter jag här och lyssnar på taylor swift, ni kan få höra låten sen. Kramar, vi hörs lite senare.

if i miss you? of course.


kom nyss hem från midnattsmässan, jättemysigt. Jag tycker faktiskt det är rätt tråkigt att alla konfirmationsläsningar snart är över, kommer sakna de flesta. Dock är jag vän med nästan alla, men det kommer ändå fattas något på onsdagarna. Nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på lipstick jungle, vi hörs imorgon.

do you remember those times when everything was simple?


Nu är klockan 21.43, klockan 22.30 ska jag befinna mig i kyrkan. Midnattsmässa, vi konfirmander ska vara med i "hela" mässan. Lite smått nervös nu kan jag säga, var en snabb runda på ica just också. Köpte glass och mjölk, om vissa nu ville veta det sista. Puuss

let's laugh until we cry cause life is only what you make it now.



PH1: Bilden är tagen en bit utanför lund i juni när vi var där med klassen.
PH2: Danmark med Elin, Albin & Camila.

Kom just in, har varit ute nästan hela dagen. Får ju passa på eftersom det ska bli lite sämre väder imorgon. Spenderat nästan varje minut på studsmattan, haha. Om exakt en vecka fyller jag år, skriver senare, ska ut igen. Kram.



And I'm just dreaming


Five for fighting - 100 years.
Hittade denna låten på spotify just, så himla bra. Ni blir inte besvikna kan jag lovar, eller ja det hoppas jag.

we don't have time left to regret.


Det är såå fint väder ute, känns som sommar, precis såhär ska det vara. Har varit ute nästan hela dagen, mest på studsmattan med mina syskon. Så sover vi gott ikväll, vi hörs lite senare, ha en fortsatt trevlig låångfredag.

1 april 2010.


Så sjukt bra!

you can't see my heart beating.


Bara en massa naturbilder på sistone, förlåt för det. Hej iallafall alla läsare, varför jag inte blogga igår var för att jag först var hos tandläkaren sen åkte jag direkt till tjejmiddagen. Sen så sov jag där, eller sov & sov, vi var uppe hela natten. Men det var så himla trevligt att träffa alla igen. Nu ska jag kolla på vampire diaries så vi hörs efter det. Kram så länge.

RSS 2.0