31 MAJ 2011

Hej bloggen. Har haft fullt upp i skolan, men äntligen är det över! Sista maj nu, juni imorgon. Stanna kvar på bilden till klockan 18-tiden idag med Jess. När vi gick ut från skolan så sa vi båda att det var en jobbig känsla, sista gången man går ut därifrån efter en helt vanlig skoldag, it breaks my heart. Annars rullar mitt liv på, försöker spendera varenda lediga minut med mina fina vänner som är värda guld. Lediga tills på tisdag nu, ibland leker livet. Vad hittar ni på? Jag själv lyssnar på musik och nördar lite vid twitter, funderar på att kolla någon film. xoxo

Berlin Part 2 kommer upp sen.

YOU MEAN THE WORLD TO ME

The Jonas Brothers don't have fans? They sell out every tour, shut down Time Square, Played for 90,000 people, sold millions & millions of albums, & sold out 3 shows at MSG in under 10 min. They're gay? Joe has had lots of girlfriends, Nick has had several very long lasting relationships, and Kevin is married. They don't care about their fans? They play free shows for us at midnight, have pulled fans aside at M&G's to talk to them about self harm, and they have their own charity. They're not talented? Stevie Wonder & Paul McCartney love them. Joe & Nick were on broadway before they were teenagers. Nick just played Les Miserables, the 25th anniversary, and was one of the most important roles, Kevin can play guitar amazingly well, he can play piano, and he taught himself to play several instruments, they've been nominated for a grammy, they've WON a latin grammy, and have been nominated and have won many awards. HATERS, SIT DOWN.

You mean the world to me.

29 MAJ 2011

Hej bloggen. Vaknade vid 9-tiden idag, åt frukost, "gratta" mamma, eller hur säger man när det är morsdag? Ja, iallafall, hela dagen har jag bara tagit det lugnt faktiskt. Mamma och pappa är iväg, bara jag och storasyster hemma. Borde städa mitt rum, men hittar ingen energi till det idag, till och med resväskan sen Berlin är fortfarande ouppackad. Men förra veckan var jag helt död. Ska börja plugga till bildprovet jag har imorgon, går förresten och målar på min bild också. Vill verkligen behålla mitt VG. Men vi hörs sen, xoxo.


FOR ONE MINUTE

Just for one minute think of all that you have in life and how grateful you are.


BERLIN PART 1: THE GUIDING TOUR

Delar upp det i "parts", blir enklast. Part 1: The guiding tour.

Ph1: Båten mellan Gedser och Rostock.
Ph2: Brandenburger Tor.
Ph3: Starbucks!
Ph4: Tv-tornet.
Ph5: Minnesplats för alla judar som dog.







28 MAJ 2011

Då kör vi igång med uppdateringen igen.. Berlin blev nog bättre än vad jag trodde, för jag vill bara dit igen. Jag blev kär i staden, har aldrig upplevt en sådan fin stad, ville aldrig åka därifrån. Trodde inte heller att vi alla skulle trivas så bra, hotellet var ett minus, men vi gjorde det otroligt bra. 13 dagar kvar, sen är det slut.

Men nu ska jag inte komma med fler "deppinlägg", ska försöka njuta över tiden som är kvar. Det enda ni nog kommer få höra ett tag är att jag saknar Berlin, men det får ni leva med.

Men ja, onsdagen i skolan var jobbig, jag var trött, blev irriterad på alla. I torsdags var jag sjuk och igår var en väldigt kort dag, sista gången jag hade hemkunskap (skönt). Fredagsmys på kvällen.

Idag var det skola, öppet hus är inget att leka med, men ja, blir ju ledig på onsdag. Nu? Spotify på full volym! xoxo


26 MAJ 2011

Ingen bra dag idag. Orkar ingenting. Vill tillbaks till Berlin, vill inte vara här..
_____________________________________________________________
Dagar som dessa, det är då Jonas Brothers betyder mest för mig.
"Music helps me escape from the reality I live in"


25 MAJ 2011

Hej bloggen. Jag är hemma, kom hem inatt. Har så otroligt mycket att berätta för er, har så många bilder att visa, men jag hittar ingen energi just nu..

Men resan. Ja. Jag kan inte beskriva den, jag kan verkligen inte det. Igårkväll, då fälldes det tårar. Tårar från min sida, tårar från mina vänners sida, vi hade inte bara insett att vår resa över, utan också att om sju skoldagar så slutar vi skolan. Och jag kan även medge att just nu sitter jag och fäller tårar. Jag kan inte inse att för två dagar sen var jag i Berlin, min klass var tillsammans och vi bara njöt av livet. Jag blir så illamående. Det är över nu.

Men. Mer om resan kommer upp imorgon, bilder då också! Nu ska jag duscha sen är det Grey's anatomy. xoxo


Bild från båten.

23 MAJ 2011

Tralallalaala. Nu är jag vaken och håller på att packa det sista. Idag 23 maj drar vi nämligen till Berlin. Jag är supertaggad. Vi är framme runt 16-tiden och då blir det en 5 timmars guidetur i Berlin och sen middag och sen ut i Berlin igen. Imorgon blir det ett besök på koncentrationslägret Sachsenhausen.. Ahh, vad jag längtar.

Nu ska jag stänga ner.. Tänkte tidsinställa. Men det är så tråkigt. Vill ni läsa så kan kolla igenom bloggen från januari, det är roligt. Men hoppas ni får 2 underbara dagar. Jag själv kommer hem tisdag natt. Så vi hörs på onsdag.

Lots of love. xoxo


DAGENS +/-

+ Jonas Brothers följer mig på twitter.
+ Att imorgon åker jag till Berlin.
+ Jag har världens finaste klasskompisar.
+ Min syster som jag älskar över allt annat.
+ Packa, älskar det!
+ Att Jonas Brothers följer mig på twitter.
- Att det är fult väder ute.
- Att skolan snart slutar.


Med detta inlägg säger jag också godnatt. Vi hörs imorgon, fina läsare. Godnatt och sovgott. xoxo


Day 3 - Favorite song from “It’s About Time”

Det är och kommer alltid att vara Please Be Mine!


WITH EVERY STRIKE OF LIGHTNING

Det åskar ute. Inte lite heller. Utan det åskar liksom riktigt mycket. Fast på ett sätt är det mysigt, mysigt att sitta i lite mörker, se när det blixtrar. Men hade jag varit ensam hemma, då hade det varit en helt annan sak.

Har ni haft fint väder? xoxo


I'M HAPPY, BECAUSE I'M NOT NORMAL


DON'T LET THEM SAY ANYTHING BAD TO YOU


Eminem - Beautiful.

Börjat gilla Eminem nu, riktigt mycket. Snygg är han det med!


YOU LIED, YOU REALLY DID



Emma Watson beautiful, like always.


MY OWN FOLLOWERS

Gick av en slump igenom mina "followers" på twitter för ungefär 10 minuter sedan. Gjorde det nästan varannan dag förr, men har inte blivit på ett tag nu, så tänkte att det var dags. Rullade ner och ner, tillslut kom jag till en av mina followers. Deras namn var "Jonas Brothers", jag själv kände hur paniken började slå inom mig men jag tänkte liksom, dem kan inte följa mig, hur har dem ens hittat min twitter. Men. Så sant var det, Jonas Brothers följer mig på twitter. Jag har panik, detta är fan inte ens sant. Mitt favoritband, mina idoler följer mig på twitter.

Jag vet att dem följer vissa av sina fans, men dem följer mig. Jag, Linn från Sverige med runt 230 followers. Ahh. Detta är inte sant, detta är helt epic. Omg, omg, omg, omg, omg, omg. Glad tjej här bakom datorn kan jag lova er!

Omg. Så suddig bild. Men gå in på min twitter, tryck HÄR och sen gå in på mina followers och rulla ner lite, så ser ni det!

22 MAJ 2011

Godmorgon bloggen. Vaknade för en timme sedan, utvilad till max. Idag ska jag packa, blogga, packa, blogga, duscha, packa, blogga. Ja, så är väl mitt schema för dagen, haha. Men jag har världens grej att berätta för er, alltså riktigt världens grej.. Fast tar det i nästa inlägg. Vad hittar ni på för något? xoxo


THE HISTORY OF YOU AND ME


Kenny Chesney - Don't blink.

Jag älskar denna låten!

"Cause when your hourglass runs out of sand, you can't flip it over and start again.
Life goes faster than you think."


JUST PICTURE, WELL ALMOST

För en timme sen stack jag ut i det fina "sommarkvällsvädret". För sommar, jo, det kan man nog kalla det just nu och dessa kvällarna. Ahh. Dessa kvällarna på sommaren, it's like i'm dreaming. Men ja, back to the topic. Jag stack ut och fota lite, har äntligen hittat sladden till datorn så nu kan jag fota och ladda in på bloggen också. Toppenbra! xoxo

Förresten, när jag var ute så kom det ett sånt flygplan/vindflygplan (vet inte vad det heter, haha) men ja iallafall, det flög förbi. Rätt roligt faktiskt, undrar om han såg att jag fota, det hade varit rätt komiskt. Men ja. Här är fotona  iallafall!














PLEASE, CHANGE YOUR MIND


Belle Thorne looking gorgeous!


Day 2 - First Jonas Brothers song you ever heard

Första Jonas Brothers sången jag hörde var Poor Unfortunate Souls. Men. Då visste jag inte alls vem själva "Jonas Brothers" var, utan hörde låten i någon film eller något sånt. Men första låten jag hörde då jag visste någorlunda vem Jonas Brothers var det var S.O.S på MTV. Sen dess har det rullat på.


HOME AGAIN

Kom hem för lite mer än en timme sen. Var i stan i ungefär tre timmar, mysigt, eftersom bästa vän följde med. Växlade 1000 kronor blev 107 euro, nöjdare tjej får man leta efter. Otroligt varmt ute, hoppas detta håller i sig. Vad hittar ni på? xoxo






I WILL NEVER FORGET YOU

The time we stood with our shaking hands, the crowd in stands went wild.
We will be remembered.


21 MAJ 2011

Hej bloggen, allt bra med er läsare? Allting är toppen här.. Lite trött och lite smånervös, varför vet jag dock inte. Nu ska jag börja fixa mig och ta mig in till stan för att växla pengar. 1000 kronor ska bli runt 100 euro, moneey. Vi hörs lite senare, hoppas ni får en underbar dag. xoxo


LIFE IS A BEAUTIFUL THING

Filmkväll nu.. Eller, det blir en rätt sen filmkväll, but who cares, you only live once! Tänkte faktiskt se "Höst i New York". Har haft den jättelänge (mamma älskar såna filmer) men jag har faktiskt aldrig sett den. Eller jo, vissa scener. Men har aldrig sett början, inte sett slutet heller för den delen. Så det ska bli väldigt bra.

Har ni några planer för kvällen? Festa/Hemmakväll/Tjejkväll? Nåja. Vad ni än gör så hoppas jag att ni får en fortsatt fin kväll. Kikar kanske in lite senare med ett godnatt inlägg, om inte, så hörs vi imorgon. Ni är underbara! xoxo


DAGENS +/-

+ Fredag.
+ Nationella är äntligen över, bara muntliga kvar.
+ Sommarjobb!
+ 21 dagar tills sommarlov.
+ Filmkväll nu, med lite gottis.
+ 3 dagar tills Berlin.
- Trött.
- 21 dagar tills sommarlov.



YOU ARE THE REASON WHY I SMILE


Avril Lavigne - Smile.

Ny video är ute till låten Smile. Älskar Avril, älskar videon, älskar hennes stil!

Day 1 - Favorite Jonas

Ugh.. Tough question.

Det är såhär. Nick Jonas kommer alltid att vara min favorit Jonas. Jag vet inte varför, jag vet inte hur, jag kan helt enkelt inte förklara. Så svårt detta är! Men jag älskar hur han verkligen ger sitt allt inför varenda konsert, hur han verkligen vill att fansen ska bli nöjda, hur hårt han jobbar, med diabetes, utan diabetes, jobbar han sjukt hårt. Men. Jag kan på ett sätt inte välja heller, för alla tre betyder lika mycket för mig. Flummigt svar. Kan inte skriva bättre än såhär.


NO BUTS OR MAYBES

Hej bloggen. Är på ett mycket bättre humör nu, allting känns så jäkla underbart. Dagen igår var otroligt bra tills jag kom hem och insåg att jag var tvungen att plugga. Men jag fick reda på igår att jag får det högsta betyget i engelska i slutbetyg, att jag fick sommarjobb och att det helt enkelt var 4 dagar kvar tills Berlin.

Idag gjorde jag tyskaprovet och Nationella provet. Gick sådär.. Hoppas på det bästa! Imorgon har jag inga planer, åker nog in till stan och växlar pengar men det är allt. Vad ska ni göra idag? xoxo


20 MAJ 2011

Bloggar lite snabbt nu. Först och främst, jag hatar tyska mer än något annat just nu. Nationellt prov i matte nu på morgonen, ahh shit. Men. Vi hörs i eftermiddagen, då även jag kommer hålla helg. Kram på er, xoxo.


www.nervöstjej.se här borta!

30 DAYS OF JONAS

Tänkte göra detta "30 days of Jonas", låter sjukt roligt.. 

30 days of the Jonas Brothers

Day 1 - Favorite Jonas

Day 2 - First Jonas Brothers song you ever heard

Day 3 - Favorite song from “It’s About Time”

Day 4 - Favorite song from “Jonas Brothers”

Day 5 - Favorite song from “A Little Bit Longer”

Day 6 - Favorite song from “Lines, Vines, and Trying Times”

Day 7 - Something you love about Nick

Day 8 - Something you love about Joe

Day 9 - Something you love about Kevin

Day 10 - Favorite JONAS episode

Day 11- Favorite music video

Day 12 - Favorite Jonas Brothers YouTube video

Day 13 - Favorite Nick picture

Day 14 - Favorite Joe picture

Day 15 - Favorite Kevin picture

Day 16 - Favorite Jonas video that you have memorized

Day 17 - Favorite Jonas Brothers lyric

Day 18 - Favorite cover of a non-Jonas Brothers song

Day 19 - Your favorite song that doesn’t have a video

Day 20 - One Jonas Brothers song that you could listen to forever\

Day 21 - Number of concerts you have been too

Day 22 - Favorite Jonas Brothers album

Day 23 - Number of JB songs you have on your iPod/mp3player

Day 24 - When you became a Jonas Brothers fan

Day 25 - Number of posters you have on your wall

Day 26 - Your least favorite Jonas Brothers song

Day 27 - Your favorite live Jonas Brothers song

Day 28 - Your favorite unreleased Jonas Brothers song

Day 29 - A Jonas Brothers song that makes you sad

Day 30 - A Jonas Brothers song that makes you happy


GERMAN TEST, GO AND DIE!

Bloggar dåligt idag. Fått mer uppgifter att plugga in till provet imorgon, sjukt! Hörs senare, xoxo..


19 MAJ 2011

Försovit mig, men eftersom jag ändå fixar till mig på runt en halvtimme så var det inte sådär jättefarligt. Lugn skoldag idag, har inga lektioner, bara repetionsdag för de som har rester (inklusive jag). Jag själv ska göra mina två matteprov och plugga på tyskan. Inte jättekul, men väldigt skönt! Nu ska jag sticka vidare, ha en underbar dag så hörs vi eftermiddag/kväll. xoxo


GONE BUT NOT FORGOTTEN

Vad gör ni? Jag själv kollar på Grey's anatomy. Börjar bli galet trött, tror jag lägger mig efter detta. Eller kollar jag Jersey Shore också, ah, vi får väl helt enkelt se. Men sovgott så hörs vi imorgon. Godnatt världens bästa läsare, xoxo.


DAGENS +/-

+ Var ledig från skolan idag.
+ Min klass.
+ Min fina familj och mina fina vänner.
+ Jonas Brothers.
+ Grey's anatomy mys nu snart.
- Gamla mormors begravning.
- 13 skoldagar kvar.
+ 5 dagar tills Berlin.


13 SKOLDAGAR

18 maj idag. 13 skoldagar kvar. Sen kan jag stolt säga för mig själv, att jag har klarat av 3 år på högstadiet. Men. Jag vill ändå inte. Jag tvekar. Ta det inte fel, jag längtar till hösten, jag längtar tills gymnasiet. Men. Jag tror inte jag kommer klara av att lämna min klass. Att lämna mina lärare. Att lämna min skola. För det är en skola som ändra mig. Det är en skola som gjorde mig till den jag är idag. 1 år har gått sen vi börja 9:an. Det har gått så snabbt. Jag vill bara gråta. Men jag vill bara skratta också när jag tänker över alla minnen jag har fått. När vi åkte till ön i 7:an. När vi åkte till köpcentret i 8:an. Alla lektioner som har flippat ut på grund över att vi inte har kunnat hålla oss för skratt. Och jag undrar om jag kommer få det så i min nya klass. Om det finns en klass därute, som kommer kunna slå min klass just nu. Ja. Vem vet faktiskt. Inte jag iallafall. Alla dagar som jag bara har velat be alla dra åt skogen. Alla dagar som jag bara har velat krama om alla. 

Jag måste verkligen säga att jag har upplevt det bästa. Dessa 3 åren har varit de bästa åren hittills i mitt liv. Alla bråk, alla tjafs, alla tårar som vi har fällt. Men. Allting har varit värt det. Jag hoppas att ni vet att jag älskar er. Det gör jag. Jag kommer aldrig glömma er. Ni kommer alltid finnas med i mitt hjärta. Jag vet inte varför jag har börjat bli såhär känslosam. Men. Jag vet att det är nära nu. Jag vet att det inte är många dagar kvar. På måndag åker jag till Berlin. På måndag lämnar jag Sverige. Jag lämnar för 2 dagar. 2 dagar med er. Min fina klass. Nu gör vi det bästa av det som är kvar.

13 skoldagar kvar. Bring it on!

ETT.NIO.TVÅ -  I had the time of my life with you.  




YOU ARE PERFECT TO ME

Kevin Jonas, our own Guitar Hero ♥


18 MAJ 2011

Varit på begravning idag för gamla mormor, usch, alltid svårt sånt där. Men det var en väldigt mysig begravning! Har just ätit och nu sitter jag mest här och lyssnar på musik. Borde väl ta och plugga lite på tyskan, eftersom jag har tyskprov på fredag, men just nu orkar jag inte. Vad gör ni för något? xoxo



WILL BE BY YOUR SIDE


Chris Medina - What are words.

Love it!


WILL BE BY YOUR SIDE


Chris Medina - What are words.

Love it!


17 MAJ 2011

Hej bloggen. Varit en jobbig dag, varit trött och irriterad. Men, väldigt mysig stämning i klassen, för väldigt många var sjuka och vissa var iväg och dömde något skolmästerskap så vi var bara några stycken. Kom hem vid 17-tiden och började direkt att ladda in musik i min Mp4. Uppe i runt 100 låtar just nu, det behövs till tyskland.

Ingen skola för mig imorgon, Begravning för gamla mormor ♥

(Går inte att ladda upp bilder..)


7 DAYS TO GO

Idag. Måndag den 16 maj. Idag är det exakt en vecka tills jag åker till Berlin. Just nu. Om en vecka så är jag i Berlin. Förstår ni min lycka? Jag åker om 7 dagar, med världens finaste klass. Jag älskar mitt liv just nu! ♥


NO ONE CARES

Det går rykten om att Nick Jonas och Delta Goodrem dejtar, sjukt söta tillsammans!


WHOEVER TOLD YOU THAT IS LYING

Jag är hemma igen, blev lite senare för jag, mom and dad stack inom centret och köpte kläder tills begravning, som är på onsdag. Jag köpte en svart långklänning och två koftor, blev otroligt nöjd. Tack mamma och pappa! ♥

Nu? Westlife och lite chokladglass. Har haft en rätt jobbig dag, eller, hela klassen har haft det. Ingen av oss hade vaknat på rätt sida, men det är så det är ibland. Still love you to death! xoxo

Nästan en sådan här klänning.


16 MAJ 2011

Godmorgon bloggen, dags för skolan för mig.. Men, det är rätt lugnt, känner att jag bara vill till skolan nu för tiden. Vill träffa mina vänner, för, jag hatar att skriva detta, men jag slutar snart skolan. Känns tungt, men men.. Iallafall så har jag en väldigt lugn skoldag framför mig, hela veckan är lugn typ. Har just plattat mitt hår och snart skjutsar pappa ner mig. Hoppas att ni får en fin dag, vi hörs vid 5-tiden ungefär. Take care, xoxo.


LET'S WIN THIS

Ishockey final nu mellan Sverige - Finland, fan vad roligt om vi vinner detta!



GRATEFUL

Jag är så tacksam för allt jag har i mitt liv. Jag har världens finaste familj, jag har världens finaste vänner, jag har världens finaste klass. Jag är så tacksam. Jag älskar er! ♥


I WILL NEVER FORGET YOU


DAY AFTER DAY

Hej bloggen, ber om ursäkt att jag bloggar först nu men har varit otroligt trött. Gick och la mig vid 02.30 tiden igår. Eric Saade kom 3:a i eurovision, fyfan vad härligt att se! Sen satt jag mest och snacka med bästis. Idag har jag inte gjort så mycket, kollade över tyskan lite innan, men annars ingenting typ. Nu ska jag städa lite i köket, tänkte vara så snäll mot min mamma som inte är hemma just nu. Vad ska ni göra idag? xoxo


JONAS BROTHERS FAN, THEN, NOW AND FOREVER

Barbara Walters: You have very young fans, and you yourselves are very young. Fans are going to grow up, you are going to grow up, nobody is a teen idol forever. You aware of that? 

Kevin Jonas: Absolutely. We hope that the fans will grow with us.

Nick Jonas: Who’s to say what tomorrow will bring, but we do believe that our fans are amazing, and that they will be there for us forever.

Barbara Walters: Doesn’t usually happen.

Nick Jonas: It doesn’t usually, but these fans are different, and like we’ve said we are all growing up together and they mean a lot to us, and I think they know that we really do care for them, and I believe that the favor will be returned.

I love you ♥


EUROVISION SONG CONTEST 2011

Popcornen är poppade, mamma sitter redan i soffan och jag tänkte joina henne.. För nu börjar Eurovisiong song contest 2011 och jag håller tummarna för att det går otroligt bra för Eric Saade. Kanske till och med en topp 10 plats? Ja, vi får ju se. Men vi hörs efter, ha en fin kväll. xoxo


TRYING TO FALL ASLEEP AGAIN

Åska och ösregn när vi satt därute, inte jättekul direkt men nu när man är inne så är det otroligt mysigt. Åskan är bortblåst och det regnar bara nu. Jag själv drogar Jonas Brothers och twitter. Helt beroende man blir av twitter, börja ju använda det "seriöst" för tre månader sen ungefär.

Ska försöka få tummen ur imorgon och hitta på något med lite vänner, hade suttit väldigt fint.

Vad ska ni göra en kväll som denna? Festa/Hemmakväll/Träffa vänner?


OUT AND AWAY

Familjen trotsar de gråa molnen och sticker ut och grillar. Hörs sen. xoxo


I WILL KEEP YOU SAFE


Vanessa Hudgens in a yellow dress.


14 MAJ 2011

Godmorgon, hur mår alla ni? Jag själv mår bra, fortfarande trött, men det hör väl till. Såg aldrig skräckfilmen igår, gick och la mig vid 01.20-tiden. Idag hade jag tänkt plugga till mitt tyskaprov som jag har på fredag, annars har jag inga planer. Har börjat kolla på lite nya mobiler, behöver en musikmobil tills tyskland, liksom, 8 timmars bussresa utan musik? Nej tack. Men nu ska jag äta frukost. Vad ska ni göra idag? Tell me! xoxo


LINN & LINNEÁ

Grattis till alla som heter Linn och Linneá. Jag själv blev grattad över att det stod på hela whiteboard tavlan när jag kom till skolan, väldigt gulligt gjort av mina lärare, haha. Hade nästan själv glömt bort det.

Men, grattis ännu en gång till er alla! ♥
______________________________________________________________________

Nu O.C och sen Friday 13th skräckfilmen. Vi hörs senare eller imorgon, godnatt, ta hand om er. xoxo


YOU AND ME AGAINST THEM ALL


Westlife - Us against the world.

En utav mina favoritlåtar av Westlife. Väldigt bra live också! Älskar slutet, älskar hur de verkligen uppskattar deras fans. De har kommit så långt och än ska det inte ta slut. Amazing.


DAGENS +/-

+ Att jag har världens finaste vänner.
+ Att det är helg.
+ Äntligen klar med NO arbetet.
+ O.C kväll nu, senare skräckfilm.
+ Jonas Brothers & Westlife.
+ Alla bloggläsare
- Att nu om en månad så har jag slutat skolan.
- Inga planer för helgen.

Extra mycket plus för att Sverige är i ishockey final, riktigt jäkla bra jobbat!


THANK YOU

Tobiasveronica om I CAN'T HELP MYSELF:
Keep up this great resource. I bookmark your site, best greetings.

Answer: Oh, I became so happy when I got this comment. Fun to see that I have readers not only from Sweden too. Thank you, a million times! :)
_______________________________________________________________________

Älskar när gulliga läsare kommenterar, blir roligare att blogga då!

En sak till, mina läsare KICK ASS, ni är grymt bra!




FINALLY

Har äntligen skickat in min NO uppgift till min lärare, känns otroligt skönt! Nu belönar jag mig med lite fredagsmys och sen blir det tv. Förresten kom att tänka på, vilket är ert favoritämne i NO? Biologi, teknik, kemi eller fysik? Mitt är Biologi och fysik, jag hatar verkligen kemi och det är fortfarande ett mirakel att jag klara Nationella provet. xoxo


FÅR NI CHANSEN, SE DEN!

Tog en paus i skrivandet och klicka igång filmen "Speak". Läste ju boken Säg Något på Svenskan och skrev en bokredovisning av den. Har sedan dess letat efter filmen (där Kristen Stewart är huvudpersonen). Hitta den idag på youtube, blev helt crazy.

Filmen då? Den var helt outstanding, jag har nog aldrig sett en sådan film. Jag är väldigt mycket emot mobbning, hatar det och denna filmen, ja, jag finner inga ord. Kristen Stewart gjorde rollen som Melinda otroligt bra och jag fällde ganska många tårar under filmens gång. Får ni chansen så måste ni verkligen se den!


13 MAJ 2011

Fredagen den 13 idag, some scary shit, haha! Men iallafall, blogga inte när jag kom hem igår, var inte på humör.. Fotbollsmatchen gick väldigt bra, tyvärr förlora vårt lag och jag som är dålig förlorare mådde inte alls bra. Därav ingen bloggning! Men nu är det helg och om 10 dagar så drar jag till Berlin, i freaking love life. Ska fixa klart den där jobbiga NO-uppgiften och skicka in den så att jag verkligen kan hålla helg. Fick förresten en väldigt fin kommentar innan, men mer om det senare. Vi hörs om ett tag, sköt om er så länge. xoxo

Sick picture, haha!

TTYL

Drar till skolan, hoppas ni får en fin dag. Hörs via mobilbloggen senare, latero! xoxo


SO TELL THEM THAT I HATE THEM, WHO CARES?


Vanessa Hudgens looking casual and gorgeous!


12 MAJ 2011

Godmorgon bloggen och alla fina läsare. Sovit gott? Det har jag iallafall gjort, men vakna just upp med otroligt ont i min hals, så håller tummarna att går bort under dagen.. Idag är det torsdag, jag själv älskar torsdagar, nästan mer än fredagar faktiskt. Har ett läxförhör sen ska jag bara försöka bli klar med NO-uppgiften. Ikväll drar jag och ser fotboll med världens bästa vänner och jag hoppas på en vinst. Nu? Fixa håret, ciao. xoxo


DAGENS +/-

Kör en ny sak som Hanna kör nästan varenda dag.. Grymt bra!

+ Vädret.
+ Nationella provet.
+ Mina älskade vänner som får mig på bra humör, no matter what.
+ Westlife och Jobros.
- Nationella provet.
- Det regnar och åskar här nu.



FIX THE WRONG

"We waste our time thinking about what we could have done right rather than how to fix what has been done wrong."
- Unknown.

11 MAJ 2011

Hej alla läsare, hoppas att ni har haft en otroligt bra dag. Min dag börja sådär, matte nationella första lektionen, det var rätt svårt för att vara ärlig. Får bara hålla tummarna och hoppas det bästa! Nu hade jag tänkt att skriva klart min NO uppgift, så att den kan vara klar. Skriver om kärnkraftverk och solenergi, för en gångs skull rätt intressant.

Vi hörs om några timmar.. Funderar förresten på att ha en frågestund, ja/nej?
Let me know!



DESPERATE HOUSEWIVES

Skrivit nästan hela NO uppgiften, skönt. Nu tänker jag kolla på Desperate Housewives, sen kolla över matten och sen blir det sängen. Godnatt på er, så hörs vi imorgon. xoxo


FAVORITERNA.

Amazing ♥




BACK TO BUISNESS

Dags att väcka lite liv i denna bloggen igen. Jag har inte bloggat p.g.a att i torsdag precis innan Nationella fick jag reda på att jag hade förlorat en släkting. Vill inte gå in på detaljer, men det är därför jag inte har bloggat på runt 5 dagar.

Nu är jag back to buisness och ska bli kul att börja skriva igen. Hoppas att allting är riktigt bra med er! Med mig är det sådär, sprang just orientering i byn, varmt och långt, men jag klara det på 39 minuter, något som kändes otroligt skönt. Har Nationella imorgon och en inlämningsuppgift i NO:n tills på torsdag, ska ta och fixa det nu. Hörs om någon timme, xoxo.


FOR WHAT YOU HAVE TODAY

"Be thankful for what you have today, because it could all be taken away tomorrow."
- Unknown.


DO YOU EVEN HAVE A SOUL?

Just nu skulle jag kunna skriva en hel a4 sida om hur mycket jag hatar motvind. Men, ja, jag har haft en riktigt bra dag. Eller dag och dag, var i skolan i tre timmar, men det har varit bra iallafall. Hade sovmorgon till 8, fixade mig på en timme (tar lång tid att platta mitt hår) och sen vid halv 10 cykla jag till skolan. Hade matte, gick bra och känner mig lite lugnare inför Natinella imorgon. Vad hittar ni på? Jobb eller skola? xoxo


LOOKING SO FINE



Taylor Swift looking gorgeous!


NEVER WANTED THIS


Taylor Swift ft. Colbie Caillat - Breathe.

Love this song, it's so good!


I KNOW YOU ARE NOT SCARED OF ANYTHING

Hej allihopa. Hoppas att allt är bra med er, det är det med mig iallafall. Var fortfarande irriterad i skolan, men mest på folk som gick mig på nerverna, men annars var allting helt okej. Slutade tidigare så cyklade hem vid 3-tiden, i ösregn med shorts. Otroligt jobbigt för jag hade motvind med, men, benmuskler är fint det med. Är ledig imorgon men ska ner för en "sista" genomgång innan Nationella Proven i matte. Vad hittar ni på? xoxo

Första bilden som dök upp när jag sökte på annoying, haha!

JESSE McCARTNEY


YOU HAVE BEEN LIVING IN A CRAZY WORLD

Westlife har fått mig lite på fall kan jag lova er. Eller jag har egentligen alltid gillat Westlife. Kommer ihåg när jag var runt 7 år när mamma hade köpt ett album, jag och min syster satt och lyssna på exakt alla låtar. Men, efter det sluta jag helt lyssna på dem. Men börja igen för ett år sedan och ingen kan undgå att säga att de är helt freaking awesome. Love it, love them. Dem kanske inte når upp till Jonas Brothers nivå (för det kommer ingen göra för Jonas Brothers har en speciell plats i mitt hjärta) men Westlife ligger mig nära hjärtat.


BAD

Min uppdatering kommer vara väldigt dålig fram tills torsdag. För på torsdag har jag mitt nationella prov i Matte och jag lägger ner många timmar att bara plugga inför det. Men, nu pluggar jag inte, såklart bloggar jag för till er då! Min dag har inte varit bra, har varit irriterad på allt och varit lite småsur, vaknade på fel sida helt enkelt. Åkte in till stan innan idag och fixa ett pass till mig så att även jag kan följa med till Tyskland. Vad hittar ni på? xoxo


RSS 2.0